До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Облак  Shocked А аз си мислих, че моят корем е по-голям от нормалното.

Тц, тц, 'щото не сме си ги показали  Joy
dilqnkaa, супер е с такава леля наблизо  Hug Сестра ми живее в Сф и е доста близо до нас, но макар и по-голяма от мен, хич си няма хабер от малки деца  ooooh! Уикенда трябва да ходим до Банско и за да не водим Габи с нас в този студ, трябва да дойде баба му от Нова Загора да го гледа 1 ден...  Rolling Eyes Колко гимнастики бихме си спестили, ако се сестра ми можеше да се справи  Rolling Eyes

# 556
Добро утро и от мен момичета!
Кога успяхте да изпишете половината тема, направо ме разбихте Simple Smile
За тези които искаха да им изпратя "онези" книжки, в случая "Ало, аз съм тук", вече съм готова и при желание да ми пратят майл на лични, за да я изпратя. Другите, когато ми остане още свободно време Simple Smile

При мен седмицата ми почна малко кофти, да се надяваме, че докрая няма да остане все така. Добре че успявам да броя до 10 и да успокоя топката, че иначе лошо... пък и нали не трябва да ядосвам бебче...

Облак, много ти е сладурско коремчето! Ама първоначално си помислих, че може би е от предишната бременност Simple Smile Пу-пу

Мирчо
, надявам се нещата при теб да се развият по най-благоприятния начин, пази се и мисли позитивно!
Зъбите... тази тема и мен ме вълнува... от една седмица ми разсте мъдрец Sad и днес даже не мога да си отворя устата. Сетил се е кога му се "расте" на гадината. Надявам се скоро и тези  проблеми да ни задминат. Иначе нямам оплаквания.

Утре приятно изкарване на срещата  Hug Аз съм си на работа.
В петък имам изпит и съм решила да си дам ден отпуска! Не ми се тича от уни до работа  Crossing Arms

# 557
Облак  Shocked А аз си мислих, че моят корем е по-голям от нормалното.

Какво да ти кажа, тежка работа  ooooh! Не искам да си представям как ще изглеждам след 3 месеца.

# 558
Добро утро сладуранки!
Мирчо, стой си вкъщи мила и се пази - то и без това във Варна къде ли да се ходи по тези студове.Всичко ще се нареди както трябва ти само не се притеснявай Hug
Облаче на аватарчето си направо супееер  newsm53 newsm10.Пу пу пу да не ти е уроки както се казва.
Аник , ти направо ме уби с твоя сън в който даже и кърмиш, ама то сигурно е защото си голяма "мераклийка" да кърмиш  "много "  smile3503А относно лелите наистина си е супер да можеш да разчиташ .Моята сестра много ми помага с малкия , за което съм и страшно благодарна.Понякога си предлага помоща преди да съм я помолила даже.Направо ми е златооооо.Ноооо мога да кажа ,ч е си го строява героя като не слуша и когато се налага даже и се наказват. Crossing Arms
И днессладурко  се гледат с татито вкъщи и май май само филмчета гледат newsm12 newsm12,ама и като забравих да им оставя задачки за днес аз съм си виновна .Незнам като дойде време да се ходи на градина как ще става.... ooooh!
Хайде приятен ден на всички и внимавайте в ледовете , да не се чува за паднали  Naughty

# 559
  • София
Аз съм сама, но Явор има сестра и тя винаги с радост се притичва на помощ да гледа малкия. Марти също много я харесва и се радва, когато тя ще идва на гости. Без да съм я питала предложи да ни помогне за "лекия" ремонт, който ще правим през март.

# 560
А при нас лелите са много. Аз имам 2 сестри и мъжа ми две (че даже са близначки)... Бебето ще има да учи колко лели има и коя коя е  Grinning

# 561
Здравейте, дами!  Hug

Аз днес съм вкъщи, щото вчера ми стана малко зле и шефката ми предложи днес хич да не идвам. За утрешната среща в Бейби мола съм пас, за жалост, заради днешния ми домашен престой.

Облаче, изглеждаш просто прекрасно!  Heart Eyes

green-че, за какъв ремонт се готвите? Ние ще пребоядисваме хола и ще сменяме дограмата в спалнята. Мъжи не ме послуша да ги свършим тези работи миналото лято, когато нямах и идея, че ни чака второ щастие, та сега мисля да викам майка му на помощ.
Стискайте ми палци да хванем един чичи, който да ми разбие минимално кухнята и да ми постави заветната миялна машина.  Praynig

... Видях че между всички теми има и за сутиени за кърмене. Колко на брой трябва да се вземат?

Принципно 2 бр. би трябвало да са достатъчни, но би могла да опиташ и с обикновен сутиен без банели, който да е по-открит като модел, така че лесно да вадиш "оръжията". Ако избереш такъв вариант с подплънки, би могла да ги махнеш, а на тяхно място да поставиш кърмаческите тампони при нужда. Аз имах и двата варианта и мога да кажа, че ми бяха еднакво удобни.  Simple Smile

# 562
Мами, пред мен стои дилемата какво да приготвя за рождения ден на Ивката, мъжа ми. Приемам всякакви идеи за хапки и предястия на лични. Благодаря   bouquet ( търсенето е в сила до четвъртък, тъй като в петък е събитието   chef )
Аз също съм без помощници и е малко трудно в ситуации като на Аник. Мога да разчитам само на майка ми, но тя е активно работеща и обикновено се налага да и разваля графика, което за мен не е вариант. Завиждам ви за лелите, мацки.
Сега гледах представянето на сайт за онлайн заетост ( в едно от известните ни сутршни предавания). Ви езамисляте ли се за такава възможност?

# 563
Добро утро момичета Simple Smile
ние с мойто малко бейбито чак сега станахме,изпихме си дозата 3 в 1 и сега се залавям с ровене из нета....  Wink
Утре съм на консултация и може да се каже че броя часовете до тогава,нямам търпение да видим бебешората какво прави  Heart Eyes
Бръмб,аз имам един въпрос към теб,разбира се които има отговор може и той да пише - моята коластра се беше поспряла,но сега пак се "отприщи" от 2 седмици,сега пък и като "екстра" ми се лющат и зърната.Тампоните за кърмачки,си ги ползвам редовно,че иначе мн гадно залепва по бельото коластрата,мажа и с кремче,само това лющене пък сега - какво мога да напрвя да спре  newsm78
Облаче, и аз гледах това за сайта.Защо пък не - ако има работа която е подходяща за мен с удоволствие бих се вханала  Wink

# 564
oblak11 , и аз го гледах, но нещо изпуснах сайта , може ли да го пуснеш....

БРЪМ, стискаме палци Peace

# 565
Здравейте момичета. Днес е супер студенко, ама дано да почва да се оправя времето вече.
Облак, ащо искаш да ти споделят вкусотии на лични, сподели, може и на някоя от нас да и хареса нещо. Аз вече съм толкова изчерпана от към идеи за готвене че.....
Относно сутиените за кърмене и изобщо за сутиените, аз имам следното питане – моя бюст е от големите и тежките, съответно сутиен без банел не съм носила от 16 годишна, защото не може да ми държи бюста. Сега включително все още нося с банел, купих си един без ама пусто много е гадно положението. Съответно пък кърмаческите сутиени всичките са без банел(по обясними причини). Не знам как да се справя със ситуацията, знам че е вредно да ходя с банели, ама иначе няма никакъв смисъл при мен от друг сутиен, все е дно съм без, а така не ми се иска да ми увиснат гърдите до коленете. Моля за някакъв съвет Sad

# 566
  • София
Бръмбазелче, ние основният ремонт го правихме преди да се роди Марти. Сега само ще хвърлим една боя на стаите да ги поосвежим (и да поскрием следите от стенното творчество на синковеца, че да има пространство и за новото попълнение като реши да твори). Ние живеем в момента в жилище, което е на вуйчо ми и е пълно с разни негови стари мебели. Та основното, с което ще се заемем е да разчистим и без друго малките помещения от ненужни вещи, за да можем да си преподредим най-вече спалнята и да устроим кът за игра на децата, че сега откровенно казано живеем в кочинка...

# 567
  • София
Добро утро и от нас  Laughing Hug
Мирче, почивай си и се пази, щом бебчо е наред, значи всичко е наред. Няма много да се притесняваш, ще си по внимателна и предпазлива и ще имаш после един прекрасен подарък за пролетта.  Hug
Аник, всички кошарки ми харесват, нямам търпение утре да ги разгледаме на живо в мола. Надявам се тази вечер да се наспите всички и утре да сте свежи за срещата...  Hug
И аз съм с голям корем, даже в работата все ми казват - ама много ти е голям корема, да не са две. Аз започвам да се стряскам и се чудя как ще изкарам още 3 месеца  Shocked
Бръмбазела, да се оправяш бързо  Hug Hug Hug
Честито на всички минали 100-те дни и тези влезнали в 7ми я  месец. Аз влизам другата сряда в 7ми и нямам търпение, някак по близо ще ми се вижда края...
Топъл ден   bouquet

# 568
  • Перник
Момичета една приятелка си продава кошарата ето тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0/products_id/774 бих я купила от нея но за сълажелие преди дни си взех същата.Ползвали са я няколко пъти като са ходили на почивка.Кошарката е в отлично състояное да не кажа като нова никаква разлика няма от мойта.Единствено са загубили 2 от играчките като са ходили на почивка тези дето се закачат горе на сеника, но това не е проблем може да се сложат други.Който има интерес може да ми пише на лични и ще му пратя и снимки.Продава я на половин цена от тази дето е в магазина.

# 569
Здравейте и от мен!!!  Hug

Oblak  Heart Eyes пу..пу..като ти гледам снимката се депресирах.....аз нямам корем Sad дали всичко е наред Thinking

За утре за бейби мола и аз съм на линия

Общи условия

Активация на акаунт