До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Бръмб,мерси за експресния отговор  Hug Много сладък подарък си избрала.Като пояс е тази възглавничка  Wink

# 586
  • Под кленовите дървета
sivanovaa рестартнах, но нищо не помага Sad Ще видя, освен да преинстална флекс-тайпа, друго не ми идва наум.

# 587
Брамб килимчето е страхотно, много добър избор

# 588
Бръмбазела и нашите комове ще си имат бебче  март месец, супер идея за подарък ми даде
и аз ще се записля за това довечера с мъжа Simple Smile

супер е това, много сладко

# 589
  • Пловдив
Бръмби, дано повече не ти става лошо  Hug Евала за разбраната шефка  Hug

Облаче, страхотна си - ставаш за модел - аз мислех, че някъде от нета си намерила снимката   bouquet

Бръмб,аз имам един въпрос към теб,разбира се които има отговор може и той да пише - моята коластра се беше поспряла,но сега пак се "отприщи" от 2 седмици,сега пък и като "екстра" ми се лющат и зърната.Тампоните за кърмачки,си ги ползвам редовно,че иначе мн гадно залепва по бельото коластрата,мажа и с кремче,само това лющене пък сега - какво мога да напрвя да спре  newsm78

Само не бели кожичките - самите гърди се  подготвят интензивно за предстоящото кърмене явно  Hug Това, което правиш мисля, че е достатъчно  Peace

Относно сутиените за кърмене и изобщо за сутиените, аз имам следното питане – моя бюст е от големите и тежките, съответно сутиен без банел не съм носила от 16 годишна, защото не може да ми държи бюста. Сега включително все още нося с банел, купих си един без ама пусто много е гадно положението. Съответно пък кърмаческите сутиени всичките са без банел(по обясними причини). Не знам как да се справя със ситуацията, знам че е вредно да ходя с банели, ама иначе няма никакъв смисъл при мен от друг сутиен, все е дно съм без, а така не ми се иска да ми увиснат гърдите до коленете. Моля за някакъв съвет Sad

Моят съвет е да избереш максимално комфортен сутиен, който не те пристяга никъде. Аз лично носех с банели обикновени сутиени през цялото време, просто бях взела подходящ размер, който де не ме притеснява.
Сега съм с един, който купих от ибей - без банел е, но с подплатена чашка и видът му е все едно има банел - невероятно е измислен  Peace Специално за кърмачки е и му пада чашката  Peace

Да кажа на всички, участвали в поръчката, че я пуснах вчера вечерта и живот и здраве към Свети Валентин би трябвало да са тук нещата  Laughing

За растежа на корема - не се шашкайте - при всяка жена е различно - много зависи и ханшът колко е широк. При тесен ханш коремът много "изхвръква " напред  Peace

Тази сутрин се събудих с идеята за подарък за нашите кумци, които чакат бебче през март - ето това килимче, което расте с бебето: http://www.mothercare.com/dp/B002OIRM52/ref=ord_cart_active/276- … ZUGQ&mcb=core Ще обсъдим с мъжи довечера и ако се навие, евентуално това ще е моята поръчка засега, пък следващия път ще си взема нещо за нашата бебка. Чудя се дали има смисъл да си купим и ние таквоз нещо или стандартната активна гимнастика върши същата работа.  newsm78

Много е сладурско това  Peace
По-натам може още някоя поръчка да направим, стига да има желаещи - аз в тази почти не съм поръчвала за нас, че уикенда нямах възможност да прегледам какво ще ползвам от Кали  Laughing

# 590
jasmin_veni ако имаш скайп намери ми да ти пусна програма sivanovaa

# 591
Бръмбазела, това е уникално.Аз много си падам по възглавници, а това е килимовъзглавничка Heart Eyes и на мен ми идва да се бухна в него, ама много скъпо бе - стотина лева  #Crazy

# 592
Бръмб, Змейче, мерси, аз попринцип винаги си купувам сутиен така че да не ме стяга че е много грозно и да стърчи плът, но щом и ти Змейче си нисила с банел май не е толкова фатално и аз да продължа, може даже да си взема 1 размер по-голяма чашка за да е по свободен банела. Една продавачка в един магазин така ме увика че си търся сутиен за кърмене с банел, ама не можете да си представите какъв скандал ми вдигна, аз затова си взех един дето е с много дебели презрамки уж за да пробвам - ефект няма и си го взех сама за да спре да ми вика оная жена  Rolling Eyes
Като казахте за комплекта за активна гимнастика- много ми стана смешно защото по КОледа на моя шеф му се роди втора щерка и в офиса събрахме пари за подарък. Отидоха 2 колежки в Бонжур и взеха такова нещо за активна гимнастика, след което 2 от най-старите колежки се сетиха, че и за първоот му дете е бил такъв подаръка и стана една суматоха по смяна на подарък, голям съвпадък значи. Но това килимче е много сладурско също

# 593
Най-сетне ви изчетох и мога и аз да кажа нещо, лошото е че го забравих Sad толкова съм отнесена тези дни Sad

Първото беше за срещата утре, в бейби мола не знам какво е, но в Люлин заведения БОЛ Simple Smile Няма да се притеснявате. Наблизо има О шипка (в тях има салон за непушачи  Peace)

А да ви питам, така като ровите из сайтовете, да сте намирали сутиени за кърмачки с големи чашки? Защото обикалях и обикалях и дори Триумф предлагат до чашка Д Sad

Бръмб, избрала си страхотен подарък Simple Smile

Ейййй какъв глад ме мъчи още от снощи...

# 594
хаха Славче, и ти гледам си в моя отбор  Hug. Има по нета сутиени с по-големи чашки, но са без банел ако не те притеснява, има чашки DD мисля, че ги предлагат като най-големи. по спомен съм ги гледала в тези магазини Данет и Смехурко

# 595
dudunski   Емиии не съм им фенка на тези без банел, ноооо като се налага нямам избор... Дано само ДД ми стане  Embarassed Къде ги има тези магазини?

# 596
Славче, аз мисля да направя така както каза Змейка, ще си взема нормален сутиен 1 номер по-голяма чашка. Иначе ето: http://smehurko.com/catalog/product_info.php?cPath=1_128&products_id=1945, http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1819

# 597
dudunski , ама те са само онлайн, аз искам да ги видя, да ги пипна дет се вика... защото съм виждала всякакви, чашка Д, която не е по-голяма от Б или нещо подобно Sad МНого ме е яд на такива производители, все едно няма бременни с голям бюст, пуууууууууууууууу Sad
А за един размер по-голям - да става, но ми се струва много по-трудно Sad

ПС: А на тия продавачки изобщо не се връзвай - такива патки имааааааа... една ме убеждаваше, че не може да нося сутиен на триумф с подгръдна 85, защото съм била много по-дебела от нея, а тя била 80. Ама от модел до модел - разлика огромна. Тя ще ми каже аз кой номер нося ... АМАН.

# 598
  • гр. София
Здравейте! Виждам, че доста хора сте се организирали за училището в Бейби мола утре Grinning Два пъти съм посещавала лекциите и съм много доволна, за кафе в магазина незнам, няма и кът за гледане на деца( мисля че някой тук питаше), но наблизо до магазин Киров има хубаво кафе.
Важно е да знаете, че доста хора посещават лекциите, така че елате малко по- рано за да има места Simple Smile
 Хубав ден на всички!

# 599
Да, Славче, съгласна съм с теб. Има един магазин под колоните на Графа, с-у KFC, аз от там си купувам дънки и джинси, има и бельо и детски нещица много сладурски. Та в този магазин има и размери на бельо, аз си взех едни прашки за бременни, много са симпатични и гледам разни други жени мерят сутиени. Продавачките са много мили. Магазина се казва Миро Стил мился, но е единствения с-у KFC, няма как да го сбъркаш. Ако искаш иди там да видиш.

Общи условия

Активация на акаунт