До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
http://direct.asda.com/Hide-N-Seek-Tunnel/002659183,default,pd.htmlЕми на мен това много ми хареса и ако пускаме обща поръчка ще се включа с доста неща освен това де.... Blush Mr. Green

# 631
момичета някой знае ли какво може да причинява ниска глюкоза?

http://www.lekar.bg/news-12/info-70/Диабет.на.бременността.–.причини,.симптоми.и.начини.за.справяне.с.него/

# 632
  • София

http://www.lekar.bg/news-12/info-70/Диабет.на.бременността.–.причини,.симптоми.и.начини.за.справяне.с.него/

Това е при висока глюкоза, а не при ниски стойности.  Peace

Цитат
При диабет нивата на кръвната захар остават ненормално високи.

# 633

Ето тук има една статия

# 634
Упсс съжалявам объркала съм

# 635
Никол м,добре дошла сред нас,лека бременност и безпроблемно раждане  Hug
Уни,много неприятно това със съкращенията на работа.  Confused
Лукс,дано не е нищо опасно  Praynig
Пухкавелке,тази активна гимнастика-тунел е много готина,ако има поръчка от Асда и аз ще се включа,наистина има неща мн на далавера  Wink
А,тези които утре ще ходите в Бейби Мола,да вземете апарати и да се щракате,после ние да ви видим какви сте сладуранки   bouquet

# 636
о момичета много ви благодаря, ще ви кажа какво ми е казала лекарката днес съм на преглед, ще видя бебо  newsm44
чакам с нетърпение да дойде часа, а времето тече толкова бавно днес Simple Smile

# 637
lux , успех при докторката. Ако не мислиш за прегледа - времето минава по-бързо (доколкото може да не се мисли за това  Blush ) но установих, че при мен действа Simple Smile

# 638
Здравейте!

nikoll_m welcome

За покупките в неделя купих рокля за момата.Искам така да е на изписването newsm08,няма да купувам от тези комлекти за изписване.Сега търся някакъв клин или чорапогащник за роклята Joy.Все още не пазарувам усилено,защото незнам какво ще ми подарят от племенника.

За ниската захар може да ти прилошава.Носи винаги с теб едо пакетче захар или някоя бонбона,но да не е шоколадова. И  ако почувстваш,че ти омалява да си ги хапнеш.Гледай да се храниш редовно и да не оставаш гладна за дълго време.

аниК аз миналата вечер сънувах как кърмя Joy,но то беше кошмар направо.Това ми дете като захвана зърното и не ще да го пуска  newsm77, аз го дърпам ли дърпам,а то пак не пуска  Joy.Снощи пък сънувах ,че съм на ЖК. Докторката като хвана едни клещи и ми вика"Сега ще подготвим гърдите за кърмене" и като ми хвана пак зърната с клещите newsm45 smile3514Леелееееееееее май полудяваме Laughing

# 639
  • Русе
Аз сутиен без да меря не купувам. Peace Без това и ,като меря,трудно си намирам. ooooh! Много ми се ще да пробвам такъв за кърмачки,ще трябва да се разходя по магазините. Предната бременност и период на кърмене я изкарах с 2 сутиена,които са с банел и мека чашка,сега отново тях нося,но доста се поодърпаха вече.
nikoll_m  Hug Добре дошла в нашите редици!

# 640
spirito85, лелееееееееееееее че кошмари .... Явно много си се разтревожила за кърменето...

# 641
Как процедирахте при поръчката от mothercare. Доколкото разбрах и там нямат доставка до Б-я. Змейче нали ти пусна поръчката. Ще съм благодарна ако обясниш - май имаше обяснение по назад, но нещо немога да го намеря.

# 642
Ееее, разбихте ме с този сайт! Ей това си харесах за Каби, а някой ден ще може и бебка да се включи в играта, живот и здраве: http://direct.asda.com/Tomy-Rainbow-Aquadraw/000785912,default,pd.html А активните гимнастики тук са за без пари просто... и не само те. Змейо, Точе, стиска ли ви за обща поръчка?  Mr. Green

Няма да коментирам кърмаческите ви кошмари, не се плашете чак толкоз от мен!  bowuu

Аз още не съм си направила нищо за обяд. Като съм сама вкъщи и само плодове ми се ядат. Къде от мързел, къде от любов към плодовете... Уж се стегнах да правя спаначена супичка, пък пак се върнах на компа като дърта клюкарка.  Mr. Green

В семейството на ЛЛЛ си имаме чисто ново бебче - девойка със сериозните размери 4300 г, 52 см!  Grinning

lux, късмет!  Praynig

# 643
spirito85 миличка със сълзи се смях на кошмарите ти,  rotfImbo за което ти се извинявам...ама ти така си ги описала, че просто...

# 644
  • Sofia
spirito85, рокля и чорапогащник не знам дали ще са ви удобни и като го завият с одеалце/пелена, нищо от тоалета няма да се види  Grinning Аз си бях харесала едно комплектче за изписване, но гащеризончета е без стъпалца (като панталонче, а не ританка) и реших, че не е удачно за новородено, дори и да му сложа чорапки. Те са като червейчета. Дори дрешките на бебетата в Шейново специално са плюшени гащеризончета със стъпалце. Иначе съм виждала и дънкови комплекти за изписване и какви ли не още  ooooh!
Сега търся някое, което да "ме грабне", а също и одеалце/пелена, които да ми харесат - нещо плюшенко или с хубава картинка, не с дантели и джуфки естествено  Mr. Green
Lux, не пише много, дано док ти даде повече инфо!!! После да кажеш как е минал прегледа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт