До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря на всички за топлото посрещане..Пожелавам на всички здрави и красиви дечица:))) Всяко ритниече на малчо в корема ми ме прави още по нетърпелива в очакването на месец май:) Heart Eyes
Какво е вашето мнение за количките на Jane..с таткото за сега май на такава се се спрели..http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10093  доста лека и маневрена ми се видя и е относително по просторна та може да се ползва до 2-3 годишна възраст.

# 646
  • София / Сливен
anik и аз като теб гледам само комплектчетата но нищо конкретно не ми грабва окото. Има и плюшенки има и по сатенени бели с бродерия но незнам.Добре дошла на новата мама и леко бременеене.

# 647
Привет на всички !  Hug Стоите ли на топличко ? Аз да кажа , че ако има обща поръчка към ASDA ,  веднага се включвам. И аз съм с много  цветни  и реални сънища ама  до кърмене не съм стиганала още Simple Smile само раждания сънувам и  разни съвсем други работи. Хубав ден ви пожелавам!

# 648
Славчето изобщо даже не съм се стреснала.Аз кърменето го приемам за един естествен процес и не му се притрисвам много много,но от къде ми идват тез щуротии незнам Joy
аник знам,1е не е много удачно,но ще търся клинчета.То че от тоалета няма да се види нищо то е ясно ама да си почеша аз крастата Joy
janiii н се притеснявайаз също като се събудих и толкова смешно ми стана Joy и като пиша дайе се смея като ненормална smile3532

# 649
  • София
Ееее, разбихте ме с този сайт! Ей това си харесах за Каби, а някой ден ще може и бебка да се включи в играта, живот и здраве: http://direct.asda.com/Tomy-Rainbow-Aquadraw/000785912,default,pd.html А активните гимнастики тук са за без пари просто... и не само те. Змейо, Точе, стиска ли ви за обща поръчка?  Mr. Green

Бръмбазелче, София има подобно такова от този сайт - http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.25.06/1690180, то е с шаблончета и рисува постоянно - Мечо Пух, Прасчо, Йори. И нито цапа, нито може да надраска някъде.  Mr. Green За по-големи дечица е по-добре обаче това, което ти си избрала и мисля, че Каби много ще му се радва.  Peace Ето виж и цените тук, ако искаш - http://www.mytoys.de/catalog/search?query=aqua+doodle&submit … roductsPerPage=20.

# 650
  • Пловдив
Ееее, разбихте ме с този сайт! Ей това си харесах за Каби, а някой ден ще може и бебка да се включи в играта, живот и здраве: http://direct.asda.com/Tomy-Rainbow-Aquadraw/000785912,default,pd.html А активните гимнастики тук са за без пари просто... и не само те. Змейо, Точе, стиска ли ви за обща поръчка?  Mr. Green

В семейството на ЛЛЛ си имаме чисто ново бебче - девойка със сериозните размери 4300 г, 52 см!  Grinning

Нямаш грижи, Бръм, ще проуча Hug А това дето си го харесала съм го взела и за Кали, не успяхме по Коледа да й го подарим, че страшно много й се насъбраха, сега дебна удобен момент  Laughing Нашето е с принцеси обаче, че сега е на тая вълна  ooooh! Аз го взех за 14 лири от Амазон, беше му безплатна доставката
Шаманката да не е родила - е това се казва отгледано бебе - мойто тия кг ги достигна към 3 месеца  Crazy

Как процедирахте при поръчката от mothercare. Доколкото разбрах и там нямат доставка до Б-я. Змейче нали ти пусна поръчката. Ще съм благодарна ако обясниш - май имаше обяснение по назад, но нещо немога да го намеря.

Доставката до Бг е много скъпа - чрез транспортна фирма поръчах, по-натам ако се събере може пак да пуснем, ако има желаещи  Peace и стигнем нужната сума за безплатна доставка пак  Peace

# 651
От колко беше утре лекцията в Бейби мола, за да се включа поне преди началото й, че малкият иначе ще опищи мола и ще ни изгонят завинаги оттам вече! От другата страна на булеварда също има много хубава пицария, която също ви препоръчвам - вкусно готвят и има разнообразно меню. Аз ще се включа само за да се запознаем, защото няма как с маллкия да останем на лекцията, а след това ще трябва да вземем кухнята и да се прнасяме в страната на сънищата. В тази връзка в колко часа мислите да сте там?

# 652
Варненки, на вашето внимание, поредна ЛЛЛ лекция:

...
Лекцията ще бъде на 30.01 събота от 10 часа в Майчин Дом - Варна.
Tемата e: "Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето." За записване може да ми пишете на лични или да се обадите на тел. 0878 601 604 Ивелина   bouquet

# 653
kuco_pate Мисля че е от 11часа, ще се радвам да се видм

Бръмбазела
кога ще има в София лекции на ЛЛЛ и платени ли са?

# 654
kuco_pate, лекцията е от 11ч, аз ще гледам да съм там 15-20 мин по-рано, нооо всичко зависи от любимата ми маршрутка 32 Simple Smile

# 655
Благодаря змейче.
Безплатната доставка май е 25 лири - доколкото разбрах с моя "прекрасен" английски, само аз си харесах неща над тази сума. А как процедирате с доставката в България и с плащането.

# 656
Спирито85 не ми се вярва да има клинове или чорапогащници за новородени  Shocked Като си спомня краката на племеника когато сестра ми го съблече... съвсем малък и кльощав ми се видя.
Аз също стигнах до извода да се заглеждам в пелената, защото тя се вижда основно. Повечето компекти за изписване са комплектовани с нея. Не знам как да преценя дебелината, защото както съм определена за началото на май, нищо чудно бебето да се появи април. А си мисля че тогава ще е хладничко още. Значи не би следвало да се купува компект с тъничка пеленка

# 657
Оле! Като заговорихте за цигарите и няма как да не ви се оплача!
Мъж ми по-принцип само се съобразява с мен, е и колегите също. Но в събота бяхме на семейно събиране където 4-ма човека пушеха НОН СТОП, е няма такова нещо казвам ви. Тъкмо единя си загаси цигарата, другия я пали  ooooh! и накрая ме питат защо съм била толкова сърдита..., нали не ми се било случвало често да съм в такова задимено помещение. Е много се ядосах... то беше един ужасен цикъл от цигарен дим. Отгоре на всичкото правеха опити да проветряват, но то беше толкова студено, че преди да се е проветрило помещението изстиваше. Идеше ми да ги  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire всичките.
През ноща, когато се прибрахме се чудех дали да спя в леглото или в тоалетната. Беше ми ужасно зле  Stop Айде оплаках ви се.
Аз за мен си реших да не се подлагам повече на подобни изтезания.

nikoll_m
, добре дошла   bouquet живо и здраво бебче през май.
лукс, днес деня наистина върви бавно! стискай още малко и после да разкажеш как се развива младежа.

А с тези поръчки сте големи "зарибителки". И аз ще се набутам по-натам. Май няма да устискам за пола и на следващото ЖК ще  искам да ми кажат, че толкова сладурски неща има, но са си или момичешки или момчешки... Ще взема да се предам най-накрая  Crazy

# 658
Привет от нас!

Наминавам да ви видя набързо в обедната ми почивка  Mr. Green Дано да не ви се налага да излизате на този студ! Тук при нас е около 1 градус, но духа ужасен вятър, а аз цяла сутрин бях навън при клиенти и направо...  #Crazy

Шефката ми ми е пуснала вече майчинството от 26.02 ехааааааа нямам търпение! Ние се местим в новата къща вероятно на 1ви март, така че имам толкова много работа тези дни... Взела съм си отпуска от петък до вторник  Peace В петъка ще ходя до офиса на агенцията, която ни дава къщата да нося разни документи и пари  Rolling Eyes и с Кари ще ходим до едно училище там да се видим с директора и да я запишем. За съжаление, ми казаха, че може би чак към септември месец ще се освободи място за нея, но ако имаме късмет, може и да е през април  Praynig

Сетих се, че за бабешките гащи говорите. Аз не си бях купувала такива - ползвах си моите бикини, но пък в болницата се стои само максимум 24 часа, така че сметнах, че еднократни гащи не са ми нужни  Peace Това да не ти дават да слагаш бельо е голяма смешка  Joy Докторите ги мързи да те чакат да си събуеш гащите ли, какво  newsm78  hahaha

Спирито, аз да ти кажа, че много хубаво си решила за рокличката! Само не знам на бебето дали няма да му е топло с чорапогащник  newsm78 По-добре клинче май, хем да не го стяга  Flutter Тук бебетата не се увиват в одеала на изписването - слагаме го направо с дрешките в столчето за кола и излизаме  Peace Не е както в Бг болници - родата и таткото чакат отпред акушерката да го връчи на таткото  Mr. Green Кари като се роди мъжо и свеки дойдоха на другия ден в стаята ми, събрахме си багажа и айде вкъщи  Peace

# 659
spirito85 вие с  Anik  днес ми разказахте играта. Стоя сама в къщи и се смея с глас на вашите сънища  smile3532, а и Бръмбазела с нейното "не се плашете чак толкоз от мен" довърши ситуацията  smile3532 smile3532
Ивон как стават поръчките втози сайт? Нищо не разбирам от немски, а съм силно впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт