До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Спирито85 не ми се вярва да има клинове или чорапогащници за новородени  Shocked

Има  Peace Аз Кари я глася в рокли от новородено  Wink

# 661
Ивон, благодаря! Каби има подарък един аква дудъл с влакчето Томас, но не е на килимче. Много си го обича. А това килимче от АСДА ми се струва, че ще е достатъчно голямо да седят и двамата и да се забавляват. Каби засега е много навит да си играе с бебето на земята, ама ще видим какво ще се получи.  Blush В главата ми се въртят идеи за специален подарък за Каби когато се роди бебето и може би това е вариант. Засега главната ми идея е в една кутия да събера разни любими неща, с които той се е занимавал като бебе, 1 чорапче, снимки да речем, някакви такива неща. Той много обича да си разглежда бебешките снимки, та така.

Пусто не мога да открия спално бельо с подходящите размери.  ooooh!

Змейо, не е Шаманката, а Мяу. Агенция Бу-Клю не ти ли снесе инфото този път?  Mr. Green

... Бръмбазела с нейното "не се плашете чак толкоз от мен" довърши ситуацията...

Joy  bowuu

...Бръмбазела кога ще има в София лекции на ЛЛЛ и платени ли са?

Амииииии... когато се организирам. Ще се пробвам за следващия уикенд, стига залата да е свободна.  Blush Лекциите са безплатни, а като екстра предлагам и транспорт за две бременни души.  Simple Smile

# 662
Като заговорихте за цигари чак ми се допуши  Joy, ама че работа Grinning .Аз по принцип си пуша, но не и като съм бременна де, но не съм тази която ще казва на пушачите около мен къде да пушат, като излизам с тях ще си ги трая  Mr. Green
oblak11 в My toys поръчката е супер лесна-регистрираш се и си получаваш поръчката вкъщи, защото самия сайт работи с интерлогистика...има и кодове за отстъпка 5Е или 10Е-виж повече инфо тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459892.0
Спирито85 и аз като теб сънувам кошмари за кърменето, а не както повечето жени-кошмари за раждането  Crossing Arms
Какво е вашето мнение за количките на Jane..с таткото за сега май на такава се се спрели..http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10093  доста лека и маневрена ми се видя и е относително по просторна та може да се ползва до 2-3 годишна възраст.
Количката е уникална-една приятелка си я взе за нейното бебче че се роди октомври, а зимния кош е нещо прекрасно-има музука, отвори за проветрение които можеш да си затвориш когато поискаш, става за колата и е с много плътно покривало с цип-аз съм изумена от количката  Peace Сгъва се много лесно и е страхотна, но мисля че като цяло по-практична е комбинираната количка, особено за летните бебета като нашите! Ако нямах количка 3 в 1 сега вече като имам отлична представа от колички бих си взела комбинирана! Ако някой иска да замени комбинирана количка със зъмен и летен кош по отделно да свирка Mr. Green
Благодаря змейче.
Безплатната доставка май е 25 лири - доколкото разбрах с моя "прекрасен" английски, само аз си харесах неща над тази сума. А как процедирате с доставката в България и с плащането.
и аз се интересувам!
Змейче като имаш време ще ни обясниш ли подрубно-коя фирма използваш и как точно се процедира, за да може да си поръчаме поединично който желае де...не е нужно всеки път да сме група и да занимаваме теб с цялата поръчка Peace(може и на лични)

# 663
  • Пловдив
Ооооо, Бръм, ама то нашто пловдивско бебе се родило беееее  Laughing Аз откога я чаках  Laughing Хахахаха - агенцията много ми хареса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Вече снесе , ама ти беше първа  Joy

За информация на пловдивчанки - тази събота ще има кърмаческа среща  на ЛЛЛ, като станат ясни подробностите ще пусна пак инфо - в ТЦ "Гранд" ще е засега, от 10.30 ч

Пушачите и с мен не се съобразяват - най-вече в работата...  Confused Ама и аз вече избягвам срещите им в стаята за пушене и събиранията в службата, на които пушат  Naughty Няма да се тровим с бебето заради някой я  Crossing Arms

# 664
спирито http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=743404&am … =0,0&format=0

ето такава рокличка може да ти свърши работа, това е за новородено, ще й облечето едно боди с къс ръкав, едно бяло или розово клинче, едни хубави чорапки с дантелки и едни буйки и си имаш принцеска, и ако намерих бяла шапка с малки розори цветчета по нея вече ще е върха Simple Smile

Simple Smile

# 665
Има,има аз в няколко магазина вече питах,но все ми казват,че са свършили newsm78.Или много ги купуват или изобщо не са заредили ThinkingПускам снимката на рокличката в албума
Пухкавелка аз също съм бивша пушачка,но са улавям тез дни,че ми се допушва EmbarassedТо нали вече не ми е лошо и само за простотии се мисля.Я кърмене,я цигари hahaha smile3506.Май трябва да си нямеря някакво занимание
лукс виж тази която аз я купих.Тя е с боди отдолу,което е пришито към самата рокля.Точна както казваш ти мисля да я накипря живот и здраве Praynig

# 666
Пухкавелке,я дай снимки на твоята количка?  Wink

# 667
spirito85, ееее рокличката е страхотна .. голям бонбон ще е Simple Smile

# 668
спирито да ти кажа и аз си купих едно гащерезонче на мадъркейр и много му се чудя и аз

вярно не  е сигурно удобно за обличане на акушерката, но аз мога да предложа помощ, то ще си покаже времето, какво ще облече пък от една страна едва ли е много важно, хахахахха превърнахме го като проблема с обличането на абитюренския бал Simple Smile
с рокля без рокля все ще са хубави, пухкави и сладички   love001

# 669
Права си лукс ама то вече какво да обсъждаме.Ние ги изучихме преди даже да ги облечем ooooh! Joy

# 670
 Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 19:44 от Пухкавелка

# 671
  • Sofia
spirito85, и аз само такива "рокли" заглеждам за лятото - то си е като боди, няма да е гол кръста. Дано успееш да намериш долнище  Peace

# 672
Пухкавелка страшен сладур  Hug досега не съм виждала твои снимки

# 673
  • София

Ивон как стават поръчките втози сайт? Нищо не разбирам от немски, а съм силно впечатлена.

Облаче, по принцип този сайт има доставка до БГ. Нормално струва 15 евро и изпращат с куриер до вратата, което е много удобно. За новорегистрирани клиенти има код за намаление -10 евро. Във форума На пазар има тема за сайта - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459892.0, доста неща са обяснени, обсъждат се артикули и т.н. Много момичета пускат общи поръчки и си разделят разходите за транспорта. Аз се включих в една общо поръчка вчера - момичето, която я пусна имаше код за намаление на артикулите -10%, а транспорта ни излезе по 3 евро. Много изгодно.  Party Ако има конкретни въпроси питай, ще се радвам да помогна.  Peace

# 674
Пухкавелке,супер е количката.Незнам защо на теб не ти хареса.
Ние си купихме ето тази: http://picasaweb.google.bg/macengland5/Koli4ka#5396808563662883890
Комбинирана с 3 положения на гръбчето.Абе само дето столче за кола няма....ама ще си купим по-натам живот и здраве  Wink

Общи условия

Активация на акаунт