Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 32 (2 епизод)

• 34 739
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Еее Zuzi, ще се скрия в некой ъгъл Flushed..опитвам се да бъда полезна с каквото мога..само толкова Peace

sisi1974 възможно е от позата а и спокойствието когато сте легнали, да изсуква повече мляко. Гърдите не са цистерни-те и на момента на кърмене произвеждат мляко Wink
Иначе, след като не иска добавка-не я давай..това че ще я спреш от раз, няма да навреди на Стефи, която и без друго не я иска Wink
Да знаеш само, че на кърма ще ти огладнява(най-вероятно) на около 2,5часа..просто кърмата е по-бързо усвоима.

# 331
Да се оплача и аз-нямам време да ви чета ама хвърлям понякой поглед-просто бебка не ме оставя да почина.Та така проблемът ни е,че имаме колики-минахме през Еспумизан,сега вечер даваме Колийф(имат ефект,но са си скъпи), а през деня сме на Саб....обаче нашата девойка си е лакома и най-много на 2,5 иска да яде,вечер прави по-дълги паузи на 3-4 часа(ако е заспала не я будя да яде)-тя подава сигнал пък и аз в часовете и за хранене се будя.Та милата тези колики ужасно ни мъчат.Иначе се кърмим,но тя от 3-4 дена следобед иска и през другото време да яде.Днес например не можа да мигне цял следобед-тъкмо се унесе и ако я сложа в креватчето или до мене на леглото и почва да плаче.Обича да заспива върху мене-явно така и е топло на коремчето обаче днес и това не помогна-скъса се да реве.Кърмих я и на поискаване-обаче тя все на гърдата иска да стои-само така се успокоява ама накрая се изнерви и това не помогна.В 18.30 днес направо вече се видях в чудо-то и гърдите ми не можаха да се напълнят и така реших и и дадох АМ-90 мл да си починат малко гърдите ми и да презаредят, а и да видя да не би да плаче от глад(да не и е достигнала кърмата следобеда)-заспа за 30 минути после пак почна да плаче-та май са коликите.
Инашето ако е жълто обаче от 3-4 дена е по-рядко от обикновенно.татко и се съмняваше да не би да не и достига кърмата-ама си ака доста нашта бебка и пиша-та вече незнам.И аз очаквам педито към четвъртък да ни посети-та да каже и той мнението си.Нямам търпение и да ни претеглят,че да видим как наддава.Иначе сме постоянно на кърма, започнах да и давам и чай от лайка на Хипп за коремчето между храненията-2-3 пъти на ден.
 Иначе и аз като вас нямам време за нищо-тя бебка преди поспиваше през деня  обаче сега от няколко дни следобеда въобще не спи, та и аз не мога да дремна.
 За кърмата-пия чай за кърмачки на Хипп-хубав е(аз иначе чай не пия-не обичам)-и има ефект,пия и боза и сокове и вода.Старая се да хапвам заради бебка-иначе не съм много гладна.Хубаво е за кърмата-да поспиваме повече(поне тези,които имат тази възможност).Добре,че Хриси поне през нощта спи и е по-спокойна да поспивам поне малко-и татко и ми помага(той е в отпуск-ама следобеда си ходи на работа).Незнам после ка ще се оправям.Та това е от мен момичета.Ако някой знае цяр за колики-да каже(ама май ще ни морят-тя като спи милата  и в 1 момент яявно я заболява коремчето и се събужда и почва да реве).
 Стискам палци на неродилите.
Дуде-споко-в Ависа ще се погрижат за теб-всичко ще е наред.Въобще не съжалявам,че избрах тази болница-екипите там са страхотни.Доволна останах и от лекарката и от акушерката,та дори и от санитарката-даже дойдоха след 2 дни в стаята ми да ме видят.

# 332
Аз искам да попитам,днес бръснейки се забелязах че на срамната устна ми е излязло някво нещо-като пъпка дето като го пипна и ме дразни и наболва...немога да преценя обаче обърнат косъм ли е или не,и ако не е дали тръгвайки да раждам нормално и това се окаже проблем ще го видят или аз да си кажа веднага отивайки в болницата-за да обърнат внимание...че нещо много се притесних да не е нещо от което да се навреди на бебо при излизането му  newsm78

Хубаво е да се консултираш с лекар колкото се може по скоро.Защото моята лекарка ми даде да си избера дата по ранна за да не ни изненада бебето и да стане някой гаф.За това мое мнение още утре отиди при лекарката си за да си спокойна. Simple Smile Сподели после какво е станало.А и без предварителни притеснения,може да е само косъмче....и да не е проблем. Simple Smile Успех

Виола79 Simple Smile Доста добри отзиви чух за Авис и за това ще ходя там.Имам въпросче - случайно да знаеш дали има Интернет безжичен там????

# 333
Ами там е въпроса че вече незнам къде да отида на лекар,смисъл такъв че моята от ЖК е толкова зле че с едни гъбички дето имам неможе да се пребори пък това знам ли дали адекватно ще разбере какво е и дали изобщо ще ми обърне внимание(защото обикновенно не го прави)а в същото време мисля да раждам при случаен лекар-без избор на екип...и се чудя ако отида сега някаде на частно-то едва ли ще има време да се лекува ако не е косъм...то вече е такова време че всеки момент може да родя...направо незнам какво да правя...писна ми все на некадърни лекари да попадам...чак се чудя това реално ли е или сериозно полудявам  newsm78

# 334
Ами отиди на частно,поне да знаеш.Защото ако не е косъм,то ще се лекува след като родиш.По добре е за теб,да се консултираш.Но както си казах мнението не отлагай за последния момент.

Но ако случайно решиш да не ходиш на лекар.Виж с огледалото дали има връхче и дали е набрало - можеш да сложиш локум на марля,той ще изсмуче вътре каквото има (гной примерно).Или се порови в Интернет за друг метод.

# 335
dudeslavka-Благодаря...ще направя 1-во опит да мина при тази от ЖК-да видим ще има ли ефект изобщо  Tired

# 336
  • Mediterraneo
Такаааа. Прибрахме си детето и вече имах възможност да се сдобия с някои проблеми.

Докато се цедях десетина дни, нямах проблеми с гърдите. Откакто засука дребната обаче, се препълват на около два часа и започват да ме болят, да тека и пр. Давам да суче и от двете, като редувам да започва с тази, с която е свършила. Смятам да карам така, докато се стабилизира лактацията. Налага се да доизцеждам понякога, но само до облекчение, никога не до пълно празнене на гърдата. Някакви съвети в тази насока?

Дари вече е с колики очевидно  Rolling Eyes Гърчи се, свива се, проплаква... Ще двам засега Ентерокинд, днес или утре ще взема Инфакол.
Откакто сме я взели, вече почти 24 часа, не е акала. Дали се дължи на АМ, с което е хранена до вчера  newsm78 Не ми се иска да я мъча с термометъра, колко време мога да почакам, докато все пак прибягна до него? 

# 337
  • София
Тарталета, и Стела беше на АМ в болницата. Като се прибрахме започнах да я кърмя. Не ака 3 дни. Вече се бях притеснила много, но тя се изака.

# 338
Добро утро от нас!
MTV, благодаря за успокоението, че Стефи не е гладна. Вчера успяхме да изкараме с добавка само на четири хранения. А колкото до това, че се притеснявах, че много спи вчера следобед, нощес и тази сутрин си навакса с бодърстването.

# 339
Здравейте мами и татковци на 09.01.2010 се роди моята принцеса 50 см и цели 3 кг.Вече сме в трета седмица и имаме малко проблеми .Моята принцеса не ака стана 1 ден а си има болки в корема не пръцка а си яде нормално и почнах да се притеснявам .Някой знае ли лек против НЕ акане  Laughing  доколкото разбрах във форума било нормално за кърмаче .Ще съм ви много благодарен ако ми предложите нещо или линк към нещо .Слагам и нещо за вас дано да ви е от полза.
http://www.evropea.com/baby_hepatits.html
Благодаря ви предварително Hug

# 340
Здравейте мами и бебченца Laughing
вече ви изпуснх края затова искам да пожелая на всички мами, родили наскоро МНОГО ЗДРАВИ , СЛАДКИ И ПОСЛУШНИ БЕБЧЕТА/color]
На мен не ми остава много време да се включвам редовно, но се опитвам да ви изчитам.Вчера изписаха и Димана и вече "лудницата" е пълна.Много ми е трудно и докато си изградя някакъв режим ще е така.Утре ще ходим на преглед за очичките, но се притеснявам, че е много студено  ooooh!Казаха ми, че там ще си откараме доста време да приготвя поне по две манджи, но как да ги съхраня в този студ ThinkingИмам едни термочантички ,но не ми се струват надеждни.Ако някой има идеи -ПОМАГАЙТЕ Crazy

# 341
Здравейте момичета,
и ние да се присъединим към групата с "рядко щастие", имаме почти от две седмици вече, като педито накрая ми каза че било нормално при кърмените бебета (ако е с нормален цвят и бебето няма липса на глад). За всеки случай обаче и даваме БиоГайа, обаче още никакъв ефект, а го пие вече 9 ден. Та чакам да дойдат доки да я премери и да видим дали всичо е наред  Peace

# 342
Здравеите , трябва да направим малка корекция

Родих на 12.01.2010г.
Красимир  3.250 кг. и е 49 см. висок.

# 343
данчони84, честита принцеса! Да расте здрава, умна, щастлива и много късметлива!

Обичанка, радвам се, че вече сте в пълен състав!  Grinning Дано всичко лошо да е зад гърба ви и да нямате повече такива неприятни изживявания.  Hug

Аз се връщам от тонове и преглед... Аз освен, че кандидатсвам за закриване на януарската тема, мисля да се кандидатирам да закрия и февруарската...  Mr. Green
Тоновете са добри, имам още води, нямам контракции... Хубавото е, че шийката е малко по-омекнала, 80% скъсена и пропуска върха на 1 пръст.  Crazy
Докторът ми каза, че поне седмица ще си чакаме... И чак тогава евентуално индукция.
Каза ми, че ако съм толкова нетърпелива, най-лесно му било още утре да ме сложи на масата за секцио, ама аз отказах естествено.
Ще си чакам, какво да правя...
Препоръча ми 3 пъти секс на ден  Wink, ама милото се дърпа.  Confused Страх го било за детето... Викам му "Ще те хване страх, като реши да стане мартенче".  Crossing Arms
Примирила съм се, каквото-такова. Ще чакам.

Далечна, Ради, Мяу, дудеславка - вие как сте? Simple Smile

# 344
Добавих още две прекрасни създания в нашето албумче със снимки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт