Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с бременността, раждането, грижите за новородени и майчинството. Публикациите включват споделени лични преживявания, съвети и подкрепа за бъдещи и нови майки. Във форума се обсъждат различни теми, свързани с раждането на бебета, грижите за бебета и споделяне на съвети и подкрепа помежду си. Участниците споделят лични преживявания, като се консултират по проблеми като колики, диария и други здравословни проблеми на техните бебета.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Кога да сменяте пелената на бебето - преди или след хранене?

А с Вики имах помпа за носле на Чико, така и не се научих да я ползвам. 

)
Мислих че ще приключа с вампирските изпълнения, но неее... На всичкото отгоре апарата за който бях закачена през цялото време след излизането от операцията, та чак до сутринта, започваше да писука малко след като се унасях и заспивах .... Започвала съм да дишам плитко и не съм доставяла достатъчно кислород до кръвта .... Обясниха ми любезно
Перфектна работа! Три пъти ми сменяха превръзката в болницата и всеки път различна акушерка и всеки път "Ауууу, колко добре сте направена! Браво на доктора дето ви е оперирал" ..... Вече се изчистих, но мъжът ми още не е вдигнал ембаргото и продължаваме да сме на сух режим