Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с бременността, раждането, грижите за новородени и майчинството. Публикациите включват споделени лични преживявания, съвети и подкрепа за бъдещи и нови майки. Във форума се обсъждат различни теми, свързани с раждането на бебета, грижите за бебета и споделяне на съвети и подкрепа помежду си. Участниците споделят лични преживявания, като се консултират по проблеми като колики, диария и други здравословни проблеми на техните бебета.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Кога да сменяте пелената на бебето - преди или след хранене?
После ме свалиха обратно на долния етаж да ми направят клизма /нищо особено не е/ и ми казаха да изчакам 10тина мин докато подейства. След тази процедура последва едно висене в стаичката около 2 часа, през което време се чудех какво да правя и даже ми се приспа. Секциото ми беше назначено за 13 ч. Разгеле по едно време се сетиха за мен и дойде акушерката, която ни посрещна, Ева, да ми сложи абоката, след още известно време и катетъра /тук вече мога да кажа, че е гадничко - веднага ми се допишка, стана ми студено и ми се разтрепериха краката/. В цялата си наивност си мислех, че този катетър ще се окаже най-гадната част от операцията и си виках, че просто трябва да го изтрая някакси
Иначе тя прави впечатление на малко дръпната и серт ама си свърши работата перфектно. След това легнах и ми вързаха всяка от ръцете встрани, на корема каиши и въобще чувството е, че абсолютно нещата излизат от всякакъв твой контрол и квото ще се случва, ще се случва
/. После дойде отвратителната част с шиенето, което ми се стори цяла вечност - на няколко пъти яко ми призляваше
и въпреки, че ми казваха, че било нормално, това не никак не ме облегчи
И по-добре де
, и тя ми вика "Ели, това ти ще ми кажеш"
, абе въпросът ми е бил супер адекватен. Между другото големи благодарности на нея - много е сърдечна и мила, вечерта мина още 4 пъти да ме види как съм. Иначе от акушерките не съм доволна, но карай. Раздвижването започна от следващата сутрин, когато ми свалиха катетъра /който междувременно изобщо вече не ми създаваше грижи, сякаш се беше срастнал с мен и не го забелязвах въобще

следващата ни консултация е на 08.02.- дай Боже да продължаваме така