Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 32 (2 епизод)

• 34 724
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА little_rabbit  и на nellito_v!!! ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ, ПОХВАЛИЛИ СЕ ВЧЕРА И ДНЕС!!! ДА СА ЗДРАВИ И  СПОКОЙНИ БЕБОЦИТЕ, А МАМИТЕ ИМ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО!!!  Heart Eyes Hug  bouquet

Аз днес за последно се разходих до ЖК-то. Водите са достатъчно, плацентата е наред, май скорошно раждане не се очаква. А това все повече ме побърква,не искам да стоя в Патология, все пак се притеснявам и за другите ми дечица. Таткото се справя страхотно, ама си има камари неща на главата.
Та като се върнах от ЖК-то, си намерих листа от феталната - и там най-ранният ми изчислен термин е 24.01., другите са 26 и 27.01.  Shocked и си спомних, че тогава според докторката, която ме гледаше, терминът беше точно 1 седмица по-късно - 26.01. . Каза, че просто явно човечето се е случило по-рано, с моя цикъл на 36-38 дни. Та утре ще си го нося с мен като ходя на тоновете.

Rosi79, много хубаво си го написала. Аз и още едно нещо се сетих - слушайте акушерката, която чака да поеме бебчето. Защото аз като раждах първия път, в един момент не знаех кого да слушам, освен че ме бяха наблъскали с Лидол и ми беше трудно да се свестя  Rolling Eyes. Но по едно време успях да събера сили, да се ориентирам кой глас да слушам  така успях да родя само с една епизиотомия, която ми я бяха направили предварително.

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ, НА КОИТО РАЖДАНЕТО НА БЕБЧЕТАТА ИМ ПРЕДСТОИ!!!  Hug

ПОЗДРАВИ ОТ МЕН, ТАТИ, ДВЕТЕ КАКИ И БЕБО!!!   bouquet

# 91
Копнеж ти как си? Какво стана ще предизвиквате ли раждане  Rolling Eyes

# 92
Момичета кажете като за начало какви памперси да взема.Т.е да стигнат за първите 2 седмици?! Не марка,а като размер и бройка.Мисля да взема на Пуфис 1 пакет и на Памперс 1 да пробвам и от двата вида,но какъв размер и бройка за 2 седмици напред?!  newsm78 За сега Беболина се очертава с нормални мерки.

# 93
Тани аз съм взела един пакет Памперс 1, те всички единички са в малки пакети (май, ако не бъркам нещо), тъй че аз не знам защо искаш да вземаш от двата вида   Rolling Eyes Вземи си един пакет от една марка, ако не си доволна винаги можеш да изпратиш някой за друга марка, памперсите са нещо дето хем всеки може да го купи, хем го има навсякъде   Wink

# 94
Ааааа Герганче ,в туй време искам аз да се застраховам.Пък и складовете за памперси са ни далече-в аптеката наблизо има само някакви на бройка  ooooh!
Аз се чудих за Памперс-а 2 размер-3-6 кг -45 бройки-сега ги гледах.Но на Пуфис?

# 95
  • София
Да ви кажа за памперсите аз съм взела един пакет на памперс 1-ви номер 40 бройки и един 2-ри номер от 94 бройки за първо време. Ако не съм доволна в последствие ще сменям марката.

Честито и на днешните мами да са им живи и здрави бебковците!

# 96
  • Пловдив
Тани` аз бях взела пазмерс 3-6кг(миди-номер 2) 37бройки от метро 10лв струват и те му бяха по мярка,понеже е близо 4кг.После взех пак същият размер,но с някакъв зелен слой и не ги ползвам,че спарват.
И последните от които купих 4 пакета са Памперс сенситив номер 2(миди),но те са доста по-широчки от предните пакети памперси

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 11:42 от mannuella

# 97
Имам малко време за и-нет, та да се разпиша с някой и друг чаршаф  Mr. Green
Аз общо взето ви чета два-три дена, трупам впечатления и после споделям наведнъж.

Тази нощ много трудно спах... то не бяха киселини, не беше чудо. Да не говорим, че май е по-добре да си примъкна възглавницата в тоалетната, защото изкарвам повечето време там. Кантарът днес ме изненада "приятно" като ми показа чудесното число + 23кг... Tired Нооооо, да гледаме положително - всички разправят, че после (след като родя) идвало страшното, та сега да не съм се оплаквала.  Laughing

Катинче, влюбена съм в новия ти аватар!  Heart Eyes
Герганче, утре съм на преглед - ще видим какво ще ми кажат... Иначе симптоми никакви нямам...
Мяу, да не сте наистина тръгнали към Альоша?  Grinning Или сте свили към родилното? Wink
nellii, да те питам, ти като прясно родила в Щерев... Последно колко ти взеха за раждането? Защото стават едни сложни работи с тоя договор със ЗК, а и направление за раждане кой ти издаде? И малко неясна е цялата история...
Тарталета, Дарето е борбено и силно дете! Ще й мине бързо и леко, ще видиш! Скоро ще се гушкате и глезотите  Hug

Мишленце   Hug АКо знаеш откога те мисля и се чудя как сте и какво става с вас... Радвам се, че писа! Как сте?  Grinning

Каty, дано бързо да се оправи мъжа ти! Бъбречната криза е нещо ужасно... Sad
лета5, не знам как да ти отговоря... или какво да кажа... наистина е ужасна ситуацията, а наистина не мога да проумея защо... Всички ни е майка раждала, би трябвало това да бъде свято.. А не да се отнасят по такъв начин с родилките.. Или да трябва човек да си купува добро отношение.. Детенце е най-важно.. Като се приберете у вас ще видиш, че всичко ще си дойде по местата  Hug
HOLY, радвам се, че имаме новини и от теб Simple Smile Вярно, лудница е при вас, ама звучиш толкова радостна и позитивна, че даже е заразително.  Grinning
дале4на, и ти ли душичке, си още необебила се? Да не би да искаш да ми правиш компания при закриване на темата? Wink
аниТакова, хубаво е, че писа!  Grinning На мен ми е много полезна всяка една споделена нформация, относно първите дни с бебчетата. Някак ми помагат да добия увереност (поне на теория, де) - ще видим каква ще я свърша като дойде моя ред.  Laughing
Ив*, Далия е голяма хубавица! Да ви е жива и здрава Simple Smile

# 98
Здравейте майчета,

Ние сме си вече в къщи и за сега е много добре - майка ми е тук и ми поамага изцяло в къщната работа, Неда е с жълтеничка и си яде и спи само, баткото още е много щастлив от факта че си има сестричка, таткото също е супер щастлив....супер идилийка сме си ....за сега.... Rolling Eyes
Знам обаче че всичко ще се промени и за сега събирам сили за този следващ период.... Confused
Кърмим се, за сега успешно, само да не ми бяха разнанени зърната  Shocked Сега си взех силиконов предпазител и ще пробвам така....

Честито и на днешните ни майчета и бебенца - да са здравички и послушнички и само радост на мама и тати да носят  bouquet  bouquet  bouquet

На всички все още чакащи и гледащи с надежда и очакване Родилното - стискам палци всичко да е наред на финала  Praynig

Всички ви    Hug

П.П. Мога ли да помоля някой, може и на ЛС,  да  ми обясни как да си направя албумче и да кача снимки, за да се изфукаме и ние Wink

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 21:38 от leta5

# 99
  • София
Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват!   bouquet

Нас днес ни изписаха, и двамата сме добре. Юнакът се казва Милен, и да внеса малка корекция - 2450гр и 48см.
В Шейново се засекохме и с little_miss.

Днес даже станахме медийни звезди, ако искате да ни видите - http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2316/ и http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2319/ - след 6-тата минута.

Поздрави и целувки на всички и леко раждане на тези мами, на които тепърва предстои!

# 100
  • София
Джени,добре дошла вкъщи!
Аз вече те изпортих,че са те давали по телевизията!  bouquet

# 101
  • София
 Laughing Благодаря!
А, ти случйно да си била възпитаник на 95-то СОУ и класната ти да се е казвала Надежда Ангелова?  newsm78

# 102
Вили, верно горе- долу по едно и също време сме били в Селена, айде на следващата Пловдивска среща ще се запознаем лично.

Мануелка, на мен климатика не ми действа добре на гърлото, понеже последните 1-2 месеца спях в хола на дивана, че само там ми беше удобно и си докарах зверска кашлица от климатика, та сега беба не смея да я оставя да спи в хола.

Честита бебка на Нелито, да расте здраво и палаво дете за радост на мама и тати! Simple Smile

# 103
Добро утро и 4акаме бебета днес! Да не се ослушват и спотайват! Laughing

Аз от 4 сутринта съм на крак-беб е с колики Confused и сега той спи а аз съм като на снимката по-горе-с кафе пред комп-а Simple Smile[/color]

4естито на мамите от в4ера!

Копнеж-  bouquet Hug

# 104
Сиси, да, в хомеопатията роля играе И потенцията.
4ела съм за въпросните гранули, но не съм пила и не мога да дам категори4ен съвет..ако искаш попитай в темата за хомеопатия в здравния подфорум.

Димка-да може да му стига Peace

Сънрайс-бабешките затягащи ила4и-нар, 4ай от кората на нар, лъжица оцет, компот/само плод дренки (компот купих скоро от кауфланд-4ак не повярвах, 4е има-милех, 4е само бабите правят в днешно време Mr. Green); вода от сварен ориз и него разбира се..

Катин4е-сакън, не си прави експерименти! Не вдигай нищо тежко Praynig

Тани-на ден отиват 8-10бр..на всяко хранене..демек може и 12-13 Mr. Green
Р-ра, аз заложих на Памперс 2-6кг, моя приятелка е мн доволна от Пуфис; а имам рекламни на Либеро-отвратно твърди са Close

Мяу я няма Thinking..май-май ще е кривнала от Альошата..стискам и палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт