Жената лъв - 17 част!

• 18 577
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Норче,и на мен първият път ми се видя сложна тая мусака,ама не е  Naughty.Аз обелвам картофите,измивам ги и ги слагам да се варят.Докато те врЪт,си правя каймата.След това само си нареждам в тавата и запичам! Peace
Стискам ти палци за утре! Peace Hug

# 706
Вени мн бавно загряваш да знаеш - за онуй  Mr. Green
 Hug Heart Eyes

видях аз кексовата форма и затова се навих, ама онези цветенца като твойте - няма да мога да ги направя сигурна съм  Blush
Радвам се че всичко е оки  Peace

Къде сте другите?

АААААА ето я Чочо
Чочо щом казваш , значи не е кой знае кво сложно- следващият път ще пробам. Иначе мерси за подкрепата Hug

# 707
Норче, не е сложно бре. Аз писах ли тук как ги правих всъщност newsm78? Ако искаш, ще ти обясня.

Губят ми се Цвети, Стасита, Джулка, Джуджи, Жу и кой още Thinking?

# 708
  • София
Вени мн бавно загряваш да знаеш - за онуй  Mr. Green
 Hug Heart Eyes
И продължавам да не стоплям  ooooh!! Сигурни ли сте, че и за мен става дума hahaha?

Ето сега стенограмата от разговора с мебелиста по въпроса с гардероба:
Видял е, че си смятала плочите от малките 1,83х2,44, а имало едни други и 1,83х3,66 (е, има и по 2,10 и 2,70). Ако разкроя се направи прецизно, може една по-голяма да е достатъчна.
Пита дали ще има цокъл или не (принципно трябвало да има) - това е важно за разкроя. При 10 см. цокъл страниците влизали между дъното и тавана и не знам си още какво се случвало, та една голяма плоскост би могла да свърши работа.
Фладера (шарката на плоскостта, ако я има) дали върви вертикално или хоризонтално, дали ще се обръща или не - това също важи за разкроя.
Гардеробчето ти е тясно и ако двете врати се отворят едновременно, е твърде възможно да натежат напред. Зради това трябва да се хване за стената.
Съмнява се, че някоя фирма ще ти продаде точно 1,36 плоча... Ще те одрусат за две! Но пък ако вземеш предвид по-големия размер плочи, мъжо рекна, че ти спестява 80 лв. от тях (т.е. ще купиш една) и още 20 лв. за разкрой и каза да ни пратиш 50 кинта hahaha!

# 709
Ето ме и мен.Най -после дойде ред и за мен да седна  пред компютъра.
Днеска моят син нали не са на у-ще,че трябваше да се гледаме и да го занимавам.Решавахме малко задачи, писа малко и по бълг.език.По скоро преписа 3-4 реда от една учебна тетрадка.И най вече да ви се похваля прочете първата си книжка:"Франклин прави магическо шоу".
Отивам да ви чета.

Момичета много сте мили  благодаря ви  bouquetвидях че сте ме изтипосали и мен на първа страница.Благодаря ви-нямаше нужда.
Хайде отивам да ви чета.
Прегръщам ви всички   Hug

# 710
  • София
Светле, сега си нещо като официално омъжена за нашата тема и ходиш, струваш, трябва да минаваш от тук да си лафим  Wink.
И аз помагах на моя синковец с ученето днес! В смисъл бях цербер... контролирах да учи, а не да блее и да си бърка в носа  ooooh!!

# 711
Светле, одеве те пропуснах в малкият ми "списък", а също и Сис и Дидка. Някой някъде да ги е засичал?

Аз досега приспивах, надявам се на спокойна нощ Praynig.
И сега ще се заемам с една много сериозна задача на френски, затова молА ви, не пишете много тук Crazy.

# 712
Вени, Joyнепремено ще минавам да си полафим.Много ми допаднахте.
Поли,много готини рецепти/все се каня да направя тези бисквитки  с парченцата шоколад/.Сега се сещам че наскоро правих едни кокоски,който много ни допаднаха/кокоските на "сладка хапка"/.
Рея,стискам ти палци всичко да е наред при теб.В кой квартал живееш във Варна?

Да сложа закуска преди да си легна.
   Спокоен ден момичета.

При нас отново започна да вали сняг.
Сладки сънища на всички.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 00:12 от svetlaibobo

# 713
Губят ми се Цвети, Стасита, Джулка, Джуджи, Жу и кой още Thinking?

Да ти се губя, да ти се губя, къде да ти се губя?  hahaha
Ми, то по- загубено от мен не знам дали има, ама айде.  Mr. Green

Прочетох ви, ей!
Ш'ма тормозите вие, на юруш изписали N брой страници, а?  Twisted Evil
Изчетох ви!

Добре дошла на Вафличка.   bouquet

Кой ма пита, веч ни помня, ш'ма прущавати, ма за играта - битки са, не е ферма ни за марули, ни за говеда.  hahaha
Икариам се казва, не щъ да ви говоря за нея, достатъчна ми е в три различни сървъра.  ooooh!

Стефче, моеш, моеш, всичко моеш, не се прави!  Stop

Още к'во беше?  newsm78

Ааа, даа - за "антищъркелина" четох и шъ омръ с вас!  Joy Joy Joy

Аааааааа, и още - за рецептите - аз пък правих нещо подобно на огретен, само че с добавки от мен като колбасче и к'вот ми се сети лудата глава  Laughing (и к'вот си изрових от хладилника) и стана страшно вкусно.  Party

Утре в новата тема искам да видя  още рецепти, да сготвя и аз нещо Лъвско, стига с тия заучени манджи.

Ай стига ви толкуз за тъз вечер.  Wink  Laughing  Hug

# 714
Добрютро.
Реа, днес ли беше това за изследване, за което спомена (маркерите)? Сигурно затова те няма. Стискаме ти палци.
Хора, вече си поразместих сутрешния график - ставам по-рано, за си изпия спокойно кафето и да имам време малко преди осем да седна тук да попрегледам.... печата.

Джулко, нищо не могам, бре душко, ама пусто като нямам излишни пари да харча за готови мебели инмислих това с фабриката (всъщност присети ме едно момиче от филибарската тема в "На пазар".). Тя работела там и идеята е добра, защото като видях как един готов модул за комод струва към три стотака и се отказАх. Ай сиктир. А сега разчертавам, за да съм подготвена колко приблизително ще ми струва.

ВЕнко, не трябваше да ме осрамотяваш така пред мъжа. Но инак за другото знам, че не включва рязането. Още повече не включва и кантирането, а то е скъпо. Но не знам как да изчисля рязането и канта понеже видях в интернет цени, но де да знам точно каква е логиката.

Миленче, да умишлено е вратата с отваряне и другата в посока дясно. Много го обмислях. Искам да е удобно за ползване понеже ще навра това гардеробче в кьошето и да е по-достъпна лявата врата. Но ще видим де. След тоя гардероб ще има още два модула с обща дължина към 1.80м, но по-ниски, за да може да се сложи телевизора. Днес тях ще чертая като нямам работа.

Полинко, полезно не знам дали е, във всеки слуай вече ми е неудобно в стаята така, изморих се дрехите ни да седят по диваните и в кошници понеже имаме само една малка секцийка, която е по-скоро тип за трапезария, а не за спалня, в която двама души ще трябва да си съберат дрехите. Че за разлика от моя аз трупам сериозни количества. Добре че той залага на качество та няма повече от 10 парцала. Инак в чудо щях се видя.

BTW предвидила съм спалнята да е сандък без крака, за да ми служи за пъхарка. Да знаете момичета, мнооо е важно във всяка стая да има пъхарка.  

Спирам, че досадих на мебелна тема. Хубав ден от мене.

# 715
  • София
Добро утро! Светлето предвидливо още снощи е сложила закуска, бравос!

Стефи, хич не си орезилена! Щом погледна чертежа и разбра за какво става дума, значи си се справила добре като за непрофесионалист  Peace. Мъжът ми вчера каза, ама и ти сигурно знаеш, че всяка фирма има различни цени за разкрой и кантиране. Може би трябва да звъннеш по телефона и да питаш  Peace.

# 716
Добро утро  Wink
Здравей,Светле,Вафличке........  Peace
Реа,стискам палци,душице!С теб сме!Всичко ще  е ОК. Hug
Море,Стеф,кво ще рече -пъхарка   Joy?Скрин  си го представям .И отгоре да е ТВ-то,не БТВ-то ,нали ! Joy

Норче,питаш за дом.любимец.Събирам пари...няма добра душа,къде да ни подари това ,което искаме.
Ама ми е толкова мъчноооооооо от вчера.  Tired Този месец се разплатихме с НАП,данъци за колата и ап-та.......Ако някой знае къде се берат  или копаят  парички -моля да ми сподели .

# 717
Добро утро!
Реа, стискам палци всичко да е наред. Здравето е най-важно! С теб сме  Hug
Стефи..таковата...като пиеш щъркелин... да не очакваш след 8 - 9 месеца едно такова дребно, а  Wink

# 718
Добро утро.

Вчера сте изписали света. Вие да не решихте, че като е края на темата и дайте да я изпишем и нова да пуснем.

Стеф исках още снощи да ти пиша, ама дребното не дава да седна на компа. 38 см. е ужасно плитък гардероб, според мен закачалка с дрехи не можеш да вкараш там. Измери си едно яке или палто закачено на закачалка и виж каква да е дълбочината на гардероба. Според мен поне 50 см трябва да е. И аз незнам какво е туй "пъхарка" само мога да преположа, че ще го ползваш да пъхаш там разни неща.

Реа, стискам палци от снощи. Сигурна съм, че всичко ще е наред.

Пол, не си обяснила как си оформила питката, а аз няма да откажа обяснение. Може и нагледно.

Вени, вчера не ти отговорих, но наистина ми е ужасно натоварено и срещата ще я отложим за някой по-спокоен период, надявам се до 2 седмици да мога да мърдам по-спокойно.

Вафличка, привет!

Жу, BTW, e "by the way" - т.е. междудругото. Аз навих мъжлето за Великден да си купим машинка за хляб. И сега ще чета да видя какво ще си харесам. Но ще ви задавам и много въпроси, така, че се подготвяйте с отговори.

Светле, закуска, мммммммммммм,  огладнях, Мерси.

Ай да поработя, после пак ще ви видя.

# 719
Добро Утрооо.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Как сте прекрасни?

Жу,питай-ние отговаряме на всякакви въпроси  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт