Жената лъв - 17 част!

• 18 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро.
hayasy,и аз имам хлебопекарна от година и нещо.Моята е "Аляска" за 1кг.Доволна съм.Така че питай си спокойно.
Преди няколко дни ми казаха че тече промоция в Метро за хлебопекарни 2 за по 90лв,но незная какви са/не съм ходила/.Виж разпитай,цената е доста изгодна.
Отивам да правя закуска  и после ако мога да се вредя  до компютъра отново съм тук.

# 721
Хаясинка, умишлено е плитък. За да ми влезне в една ниша зад вратата и да не стърчи много напред, защото стаичката ни е ужасно малка (няма 12 квадрата), а трябва да побере спалня, гардероб, място за телевизора, бюро за компютъра, че и стол съответно.
В работата ми шкафовете са толкова дълбоки. Включително и тези за палтата. Знаеш ли къде е уловката? Механизмът за закачване на дрехите е перпендикулярен на вратите, а не да върви успоредно на тях. Предвиждам вътре да държим зимата само якетата ни, а лятото само едно мое палто, което е бяло и вълнено и за да не го въргалям в пъхарката под спалнята. Извънсезонните дрехи ще влизат в съндъка под матрака. Другите дрехи - сгънати.
Постоянно гледам шкафовете в работата, за да си унагледя колко е голямо това или онова и да си представя. Разкошно е гардероб висок почти до горе, с много крила, но моят ревна, че посмъртно телевизорът няма да бъде изкаран от стаята. Съответно трябва да му намеря място.

Един смях - не стига дето брат ми ме избъзика, че добре е дето не си изкарвам хляба с чертане, ами след това специално ми позвъни на скайпа, за да ми каже какво възкликнала племеницата ми като видяла файла с чертежчето. А то било "Я! Леля и математика!". Embarassed

Чили, ами не че има нещо. Но просто пия защото искам да има, а четох, че необходимо. Надявам се да стане.

Жу, пъхарка е място, където пъхаш разни неща, които не ти трябват често, пречат ти. Най е лошо да обърнеш примерно фотьойл на пъхарка - т.е да вземеш да пъхаш межху облегалките книжка, списание, опаковка от вафличка.  Joy Примерно де - това в лошия вариант. А пъхарка в моя случай наричам сандъка под матрака на спалнята където ще пъхам аз пък извънсезонните дрехи и вещите, които рядко използвам. За BTW са ти казали вече - ще рече бай дъ уей т.е между другото.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:27 от Stefka.k

# 722
Светле, одеве те пропуснах в малкият ми "списък", а също и Сис и Дидка. Някой някъде да ги е засичал?

Ето мееее! Тука съм! Вършея из форума кУтУ една видна клюкарка... Peace
Но нещо тези дни нямам МУЗ... Tired Нещо го сритах и той се е свил в ъгъла... Mr. Green
Иначе ви чета най-прилежно! Чета ви и преглъщам жално и гладно... Sad Аз съм на плодове и зеленчуци,а вие тук творите такива вкусотии...Че даже и на фотоси ги показвате... Crossing Arms
Но за сега успешно се справям със задачата да се храня виртуално... Mr. Green
МъжО ме майтапи да не стана като оня дето казвал" Аз моето магаре,тъкмо го научих да не яде, и то взе че умре..."
Но това е ... Красотата иска жертви... Mr. Green
Сега чакам да дойде утрешният ден ,та да полуДувам наред с тези ,които лунуват... Mr. Green
Пък да видим дали ще се справя... Whistling
Сега си седя, пия си кафенцето и гледам снега навънка...В камината бумти огън,а навън е бяло и тихо... Само мъж и меча кожа ми трябват и идилията ще е пълна... Mr. Green
Мечтииииииииииии... Blush

# 723
Ух...Сис-че...Стана ми жално,че си само на плодове и зеленчуци...Сви ми се нещо под лъжичката....
Навремето,когато плодувах,вярно свалих доста за кратко време,ма после стана......майка плаче-грамофон свири.... hahaha hahaha hahaha Станах на малкото прасенце майка му....И то от нищо.....
Затова съм против гладуването....

# 724
свалих доста за кратко време,ма после стана......майка плаче-грамофон свири.... hahaha hahaha hahaha Станах на малкото прасенце майка му....И то от нищо.....
Затова съм против гладуването....

А така, Мастерче, кажи им. ВСичко е в честото хранене в малки количества. Щото не може цел живот се гладува. В един момент ще почнеш да похапваш и всичко светкавично ще тръгне нагоре.
А ако Сис сега ме попита какво значи в малки количества веднага мога да ú отговоря - обемът на храната на всяко хранене да не ти надвишава свития юмрук! И така 4 пъти в деня и много вода (не прекалено много, че и тука се ширят някои митове. Мисля, че 1.5 л е достатъчно)

ТЕДИКО! Салют!!!

# 725
Добро Ви утро.
По желание на Полинка ви показвам дребния. Малко му е мръсна блузата, ама се храни сам и не търпи такива работи като лигавници. Crazy ЦЪК
Да ви се оплача така ме боцка сърцето от вчера, аз си знам, че от нерви, ама много неприятно беее. Tired
Стефи, много ти се радвам, че имаш такъв ентусиазъм за обзавеждане. Пожелавам ти някой ден и твоя къщурка да обзавеждаш.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 10:01 от The Tulip

# 726
Ами да ви кажа,аз без ядене мога,но с малко ядене не мога... Peace
Все пробвам това ,онова,дано да се справя...

Стефи, аз съм по обзавеждането... Peace По -точно произвеждам мебели-имам цех...
Ако мога с нещо ще помагам!  bouquet

# 727
  • София
Ками, вземи си едно шишенце мента, глог и валериан... Наистина е неприятно, знам за какво говориш  Peace.
Моя син е на 9, ама чист съм го виждала няколко пъти  ooooh!! Имам чувството, че съм родила и отглеждам свиня  Mr. Green!

Сис, моят мъж е мебелист. Вчера се опитвах да стенографирам всичко, което каза като съвети, ама може да съм объркала нещо... та щом си професионалист, сега е момента да ме поправиш, ако съм написала някоя тъпотия вчера  Laughing!

# 728
Абе да ви кажа... не ме жалете прекалено за съвместното живеене. Засега се справям. Успявам да гледам леко на нещата и дори да се възползвам от ситуацията. Така де - като не можеш да промениш нещата по-добре да не се измъчваш с мисли, а да се настроиш така, че да има ползи и за теб.

Понякога само ми пада пердето. Горе-долу веднъж на 2-3 месеца. И бушувам. Псувам ги и ги обиждам. Като изрично се старая да е за видими неща, които не могат да се отрекат. Приятно ми е да сипя огън и жупел. Така освобождавам напрежението. На другия ден отивам и си купувам нещо скъпо. И така.

Сис, е те това сега не трябваше да го казваш. Ще те засипя с въпроси на лични ако изскочи нещо питанка. А за първо време... дай ориентировъчни цени за ряз и окантване с по-дебелия кант.
Сис, можеш с малко ядене. Когато почнеш да пиеш 1 литър вода дневно ще видиш постепенно как и това юмруче храна на едно ядене ще ти идва в повечко. Спри тестяното.
Аз много акъл давам, ама нали сме без пари днеска си купих закуска и една Култура за пред деня. Няма пАри за чисто месце. Яде ми се кайзер пастърма откак Мастерчето показа оняден.  Sad

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:52 от Stefka.k

# 729
Добро утро Hug!

Сис, насред идилийката си пропущила червеното вино, ама сигурно не е нарочно, просто си забравила Mr. Green.
Извинете, ама от всичко прочетено, само това запомних, щото......искам и аз пък Crazy. Ще ми дойде твърде....освежаващо Flutter.

Джуджи, ще видя къде обяснявах, и ще ти пиша Peace. Нагледно може, ама или трябва да дойдеш у дома, или на явката, щото сигурно скоро пити иначе няма да правя, пък и няма как да се снимам сама hahaha.

За щъркелина - очите ми се радват да прочетат това, Стефанке Heart Eyes!

Венче, а ти к'ъв анти-щъркелин пиеш? Да взема и аз ли да я пия Thinking?

Камчееее, ма много пораснал тоз сладур бре Laughing, пу-пу. Аз щото се върнах назад да видя пак и другите снимки и веднага направих сравнение Crazy. Гледам ..... и баткото има стол /даже два/ за хранене Laughing. И се сетих как Даянка се беше навряла при Ник в мрежестата кошара ooooh!.

Светле, Аляската е супер-машинка Wink. Много вярно ми служи и нямам никакви забележки. Дано ме издържи още дълго Crazy.

Джуджи, купувай машина и хич не му мисли.
Ренка, ти също. И не ща да ви слушам, че нямате място Naughty. Ще дойда и ще и намеря Crazy.
Жу, направи ли костенурката Mr. Green? Дай да видя Crazy.

Мастерче, ти май беше споменала, но май и ти пиеш щъркелин Laughing. Много ще ви се радвам, ако стане работата - твойта, и на Стефи Peace.

# 730
Тедииииии, скачай долу Hug!

Ренка, четох в скайпа, че малкият болен. Как е сега? Дано не се усложни Praynig.

# 731
  • София
В момента, пия три-регол, Поли. Не са ми поникнали мустаци и повече косми отколкото си имам  Mr. Green, не съм качила килца, а ги пия от много години. Ама ти кърмиш още, не знам как стои въпроса с противозачатъчните и кърменето. Но ти при всички случаи трябва да се посъветваш с АГ. Peace
Фолиевата киселина е много хубаво, че я пиете  Peace! Наистина ще се зарадвам много, ако кажете, че щъркела идва  Heart Eyes!

# 732
Поли, не съм го забравила винцето,мила,ама пусти срам да говоря за вино още в 10 часа сутринта... Blush Пък и нали съм диетична,и гладна Mr. Green,ако пиина ще се трупясам... Crazy Та затова само на секс и глад  ще я карам... Wink

# 733
  • София
Сис, ще злоупотребиш с шефа, а  Wink. Ама нали знаете, че по време на секс се горят много калории - значи спокойно може да се наядеш преди това  Mr. Green!

# 734
Сис, ще злоупотребиш с шефа, а  Wink. Ама нали знаете, че по време на секс се горят много калории - значи спокойно може да се наядеш преди това  Mr. Green!

Той шефа на такива злоупотреби ако знаеш как се радва... Wink
А относно калориите,след толко злоупотреби,то калории не останаха-всички изгоряха... Blush

Общи условия

Активация на акаунт