Жената лъв - 17 част!

• 18 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Реа, хич не е рано за Великден, ей го януари се изниза, февруари няма да го усетим, защото е къс, докато махнем мартеничките и ще трябва да боядисваме яйца и да месим козунаци. Ако не те мързи пусни снимки. А 2 години се замотавам с едни седефени бои, ама тая година мисля да включа дребното да се омаже хубаво и да пропусна седефа.

Вени, не се карай на детето, не е виновно то, че на теб ти се спи. Майка ми и баща ми са тук и жужи се е раздивяла и пак ще легнем в 1. Ама к'во да го правя-дете. Иска да дивее и да играе. Като види майка ми, първите и дума са "бабче, хайде да си играйкаме" и нали е учителка и дай й да играе и да забавлява деца. Само дет я е страх да я гледа. Ако ние сме вкъщи, ще стои 5 часа иначе на 30 тата минута започва да звъни и да пита разни глупости, голяма паника е.

Ай това беше последното ми включване от топа на спокойствие от кухнята с цигарка и чаша вода, предавам го в ръцете на новия си собственик. А мъжа ми ме заплаши, че никога няма да ми купи лап топ, щото съм щяла да се крия и да си чета и пиша. Mr. Green

# 166
  • София
....А мъжа ми ме заплаши, че никога няма да ми купи лап топ, щото съм щяла да се крия и да си чета и пиша. Mr. Green
Их, бре, Джуджи, не трябваше да се издаваш така, начи  Mr. Green! Айде, сдавай го със здраве на маминка, пък за теб по-хубав  Wink.

ПП: няма да го бия дятито, легнА си най-сетне  Crazy!

# 167
Ехоооу....ей ма на и мене по късните доби...
Завърнах се....Брях!Днес изобщо нямах време за форума...Малееее...да минава тая събота,че направо полудЕх!

Мастерче, к'во ще размразиш тая вечер.
Аааа.....Нищо...Днес сме на панагюрски яйца и пастърмичка за мезе(за кво съм я правила...Трябва да се изяжда вече).... Laughing

# 168
Добро утро момичета кокичета  Heart Eyes
Станах , пих кафе и тръгвам. Стискайте палци, няма да съм с аутобуса  Mr. Green
ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН ОТ МЕН - ДНЕСССС Е ПЕТЪККККККККККККККККККК newsm44
Стеф - къде си?  Rolling Eyes

# 169
Норче, успех в пътуването Peace.

Първият цъфнал може ли да ме добави в дискусията?  bouquet

# 170
Добрютро.
Тук съм, Реа.  bouquet

Хайде по повод на споменатия от Реа петък...

Че тая седмица едва я избутах.

Намерих те мисля, Полинко. Между другото бая информация съм изтървала от вчера...

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 08:03 от Stefka.k

# 171
Стеф, вчера си пуснах новият скайп-нейм, потърси ме.

polin_a75

# 172
Стеф, вчера си пуснах новият скайп-нейм, потърси ме.

polin_a75
Добро утрооо
Поли,я виж дали успях в Скайпа да те добавя Rolling Eyes...А стария трия ли го?

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 08:30 от TheNMaster

# 173
 hahaha hahaha hahaha С Мастерчето те добавяме, махаме
Добро утроооооо.
Стефи, къде беше кат' тЪ нямаше вчера аз докато се оплаквах цял ден.?

# 174
  • София
Ей, от половин час се мотам и форОма и не съм казала ДОБРО УТРО в любимата ми тема  Hug   bouquet!

# 175
Добро утро. Не ми се живее днес  Tired Face. Може би утре. Днес само искам да мине деня, да се прибера и да се скрия.

# 176
Добро утро. Не ми се живее днес  Tired Face. Може би утре. Днес само искам да мине деня, да се прибера и да се скрия.
кО стана?Що така.... spoko spoko spoko spoko

# 177

Ами Мастерче...кво да ти кажа.... От снощи са ми затанцували кадрил в/у сърцето и душата. Без тях останах..........

# 178
Маминка ли, бе Джес  #2gunfire? Аз като ти казах вчера да си вземеш мента, глог, валериана, ти що не слушсш Naughty! Марш веднага в аптеката, та да успокоиш малко нервите!  Hug

# 179
Каменче, аз пак тука си бях ама четях за разни ремонти, мебели... глупости. Неам пет пари да се усмихна обаче трябва да пресея информацията, за да си избистря какво искам да направя след месец.
Но прочетох, че за Голчо имаш грижи. Оле, това детенце така си го видях за първи път на снимка и някак все така ми изниква да го нарека. Нали не се сърдиш?
И какво сега... в София ли ще ходите?
Абе я по-добре аз да се върна да попрочета по-подробно.

Джес, а твойте ядове с кой са, бре?

Полинко, теб те прочетох рано сутринта в друга тема, че нещо не можеш да се логнеш в скайпа. Абе да ти кажа преди време и на мен така ми се получаваше при смяната на едната весия с другата. Оправяше се нещо по настройките. Ако не намериш разрешение ще питам брат ми довечера и ще ти кажа. На мен все ми изписваше "Too old job" или "already runing".

Общи условия

Активация на акаунт