Жената лъв - 17 част!

• 18 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Джули, аз пък съм се заиграла с игрите за Мортимър Бекет  ooooh!, тъкмо няма да си пречим, ще си играем  Mr. Green. От бързане да си довърша една игра, набутах спалното бельо в пералнята барабар с дистанционното на телевизора и ги изпрах на 60 градуса  Crazy. После го суших на духалката, ма да ви кажа, работи по-добре  Joy.

# 631
Джуличко, мене ме подминА.  Crossing Arms Питах те нещо за правопис в предния си пост. Щот аз нали съм недозавършил фелолоК и не съм убедена.

Хора, изморих се от чертане и смятане. Представям си тия като отида другия месец как ще се дзверят на самоделните ми чертежи на шкафчета, гардероПЕ, спални и бюрца.

Нищо не играя пък аз. Да не видя игри. Много мразя щото зомбират

# 632
.... От бързане да си довърша една игра, набутах спалното бельо в пералнята барабар с дистанционното на телевизора и ги изпрах на 60 градуса  Crazy. После го суших на духалката, ма да ви кажа, работи по-добре  Joy.

Хахахаха...  Joy Joy
Ей сега ще изпробвам да изпера и нашето, че нещо се е**ва от известно време насам.
 Mr. Green

Тц, тц, тц...
Връщам се да видя какво ме е питала Стефчето, че па съм бляла някъде.  ooooh! Embarassed
Па после детето на кой приличало.
На комшийката освен, на друг не се сещам.  Rolling Eyes
Вие?
Някакви идеи?
  newsm78

Joy Joy Joy

# 633
Аз го видях този надпис,но ако Камче  ни  каже за какво иде реч  ще  е прекрасно Flutter
Какъв е този мобилен минет ,брееееее

Предполагам, че трябва да е цена за минута разговор, демек нещо като кабинките на Български Пощи.   Wink  Laughing

Тъй, тъй нали на английски е MINUTE ['minit] и се чува нещо от сорта минИт и те хорицата така са го написали. Ама имат безумни надписи на английски.  Mr. Green

# 634
Веднага отговарям, макар че тоя член винаги ме е тормозил (той не е като оня)  Mr. Green, а и аз съм си го признавала де.  Blush
Но в тоя случай си е пълен, Стефче, споко.
  bouquet  Hug

# 635
# 636
Дремнах 2 часа по принуда, и вие сте изписали света, ей на, и темата сте свършили Mr. Green.
Ма ви прочетох де Crazy.

Джулке, аз що мислех, че стада с добитък отглеждаш Thinking? Или за тях водиш войни Mr. Green?

Мастерче, и за тебе нещо съм недоразбрала май Thinking. Мислех, че учиш разни хора да свирят, а за концертите подготвяш деца. Пък тук си ти с твоят колега май. Или не съм гледала където трябва newsm78?
За цъФтежа разбрахме - от лИбоФта е smile3521!

# 637
По принуда? Wink  Joy Ах, Полинко, горкана ти. Ся шЪ има те мисля на какво си подложена - да трябва да дремваш...

Джуличко, верно бе. Малиии каква съм кифла. Че то си е ясно - подлог. Един вид "Върхът е за мен, за другите - останалото" ако се обърне изречението. Е, зат'ва неам зор да завършвам. Аз просто не ставам. Не мЪ влече.

# 638
По принуда? Wink  Joy Ах, Полинко, горкана ти. Ся шЪ има те мисля на какво си подложена - да трябва да дремваш...

Нали Mr. Green? Жива да мА оривеш Mr. Green. Ама го казах тъй, щото не мислех да СПА, а имах нещо да свърша. Обаче онуй ти ми като ревна, кво му стана ooooh!, и легнах край него и .....отиде коня у вряката hahaha.

# 639
От 1 час чета и край няма... Hug

Мастерче, послушах те вчера - пих парацетамолче (след което заспах) - и днес съм кукуряк!  Peace
Ама наистина сияеш....

За тапетите, Стефче, ако са залепени добре - можеш да мажеш смело отгоре. Даже гледах в Практикер имаше едни бои (латекс), на които си пише - за тапети или шпакловка. Ако са фигурални  (релефни) тапетите отдолу, даже става интересно. Но поне 2 ръце ти трябват. Само ако са ПВЦ понякога не поемат добре. Първо мацни леко в ъгълчето долу, където не се вижда. Баща ми слагаше и тапети и боядисваше старите поне през 3-4 години и доста "помагах", основно като избирам цвета или подавам тапета.  Simple Smile Ако все пак решиш да махнеш тапета и отдолу не е много равно, леко тръкваш със шкурката, ако е дупка - запълваш с кит и мяташ пак някой релефен тапет. Тогава не личи неравността толкова.

Джулке, а каква е таз игра? Кво става в нея, нещо като Warkraft ли e?

Чочи, много са готини сладурите!  Hug

# 640
Чоч, големи сладури  Laughing

Мастерче и свет - официално на 1 -ва страница.

мацки вижте какво намерих: със заглавие Лъвица с ПМС

# 641
 doh
Вий, сетих се, че искаше рецепта за бисквитки. Ние по принцип говорехме за някакви, не за точно определена рецепта. Но са много елементарни, защото просто се бърка едно вкусно тесто с бъркалка и после с лъжици се сипва в тава с хартия. Не се оформя нищо, при печенето стават бисквитки. А можете да си правите и тесто, от което се режат формички. Сега ще си прегледам енциклопедията Crazy, и ще ти пусна няколко рецепти Peace.

# 642
  • София
Джес, не можеш да си представиш колко е показателна тая картинка! Баш така изглеждам  Mr. Green, дано ми дойде до утре, че полудЕх  ooooh!!
Чочи, много са сладки децата.

# 643
Мастерче, и за тебе нещо съм недоразбрала май Thinking. Мислех, че учиш разни хора да свирят, а за концертите подготвяш деца. Пък тук си ти с твоят колега май. Или не съм гледала където трябва newsm78?

Ми концерта беше лайф...Ние свирим на живо,пък учениците(на всякаква възраст,но по-големи..деца няма) пеят.Този концерт беше такъв.Целта беше да се научат да пеят с жив оркестър...ЗАТОВА НИЕ СВИРИМ С КОЛЕГАТА МИ...После се включи и Калин Вельов(по-късничко беше,нямам снимки още от този момент)....
Иначе ги провеждаме със синбеци(т.е. музиката е както когато ходиш на караоке...) и певците пеят върху нея....Дано да ме разбереш,че много специфичен въпрос ми зададе.... Rolling Eyes

П.П. Който мЪ Идосва(ма не от прайда де..) вижте каква муцуна ще направя....

# 644
Джес, не можеш да си представиш колко е показателна тая картинка! Баш така изглеждам  Mr. Green, дано ми дойде до утре, че полудЕх  ooooh!!

А моЙ ли да не ти дойде?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт