СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Мириндичка,супер,че се появи!Липсва ми веселата ти натура! Hug

На Рафа също му се потят крачетата постоянно и доста пъти е нервен като яде,но се надявам да не е повод за притеснение  Thinking

# 571
Е, и Миринда се появи  Hug Хубав режим си имате - ядене на 3,5-4 часа. И аз искам! Добре е, че си се оправила. Кърменето колкото - толкова. Те децата скоро ще почнат всичко да ядат, така че не е фатално минаването на АМ. На нас доки ни каза да намалим вигантола от 2 капки дневно на 2 х 2 капки седмично, че и ние нали си додаваме АМ по веднъж на ден. Ама Елица яде по 60-70 мл на ядене, а не по 130  newsm78 Вярно, че след 2 часа пак мрънка от глад... Карай, да са здравички Simple Smile
Покахонтас, честно казано, различно е при всяко дете. А ако тъкмо едното зъбче пробие и почне да излиза другото? Дано нямате много проблеми, както ние нямахме с Ина - нищо не разбрахме от поникването на зъбките. Нито е била неспокойна, нито е плакала...
Ние пак сме само жени у нас. Мъж ми замина пак за Германия. Пак има да го мисля в тия студове, ама... Да ходи, какво да го правя. Ина чете книга, Елица спи, а аз седнах на компа за малко. И аз имам гоблен, ама ми е останал само фона и не ми е интересно  Crazy
Е аз ви казвам лека нощ и до утре. Днес смятам на си лягаме по-рано, че доста ми се спи.  Tired

# 572
Честит Рожден Ден Бебешоци smile3525 желая ти много здраве,щастие и късмет  Hug
Кучешки студ  coldАз ходя на лекции и малко разнообразих ежедневието newsm68 newsm68 newsm68
много   love001 за малките сладури

# 573
Бебешоци пожелавам ти да си здрава като сибирската зима,желана като коледна играчка и богата като арабска принцеса newsm59  bouquet

# 574
Честит Рожден Ден, Бебешоци!  newsm51

# 575
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН НА БЕБЕШОЦИ - да си жива и здраваи много успех в живота newsm51 newsm59 Tada hbday

# 576
Киара, всичко ще е наред със Сами  Hug

Бебешоци, жива и здрава да си   bouquet

# 577
Добро утро, мами!
Днес съм почти първа, но не знам как да пусна кафенце  Rolling Eyes

А, ето, стана Wink

# 578
Добро утро момичета!

МаммаТ, благодаря за кафенцето, тъкмо си пийвам моето.  Grinning

Мириндичка, радвам се, че успя да пишеш, дано скоро ти преведат парички, за да си пуснеш нета и да станеш отново редовна в писането!  Hug

Ели, много съжалявам, че и при вас диагнозата е рахит.  Sad Дано бързо се оправят бебчетата ни и всичко това да остане зад гърба ни.  Hug

Аз днес съм по-позитивно настроена, може би защото започнах да давам Калциевия глюконат, увеличих Вигантола на 6 капки дневно, дадох и първите две лъжички картофено пюре смесено с АМ. Сякаш се успокоих от това, че правя нещо за малкия, което евентуално ще му помогне да се оправи по-бързо.
Днес пак не пуснах каката на детска, че нали го дават да е най-студения ден, та пак ще се "забавляваме" тримата. Вчера така ме е ядосвала цял ден, че се бях заканила днес да я пратя на детска, но сърце  не ми даде да я пусна в тоя студ. Дано днес е по-послушна, че да не викам по нея цял ден. Явно пак ще се играя на Не се сърди човече, само тогава не се лигави и ме слуша.

# 579
  • Бургас
Добро утро и от нас!

Борис не иска да яде. Гука, смее се и плюе биберона. Сега го оставих да се наиграе на гимнастиката и чакам да ме сигнализира с рев, когато е готов за млАкото.  Rolling Eyes Аз си пийвам кафе, докато обстановката е още спокойна.

kiarra, и нашата кака е тук. Вчера  не я пуснах на градина, днес отново реших да я оставя. Цялата ми къща е обърната с главата надолу. Чудя се откъде да я подхвана.  ooooh! Утре обаче съм се зарекла- отива, ако ще да е затрупана със сняг къщата ни.  Confused

ели-гу, дано и вие се оправите бързо!  Praynig Hug

# 580
Добро утро ранобуднички....

kiαrrα, eli_gu, не се притеснявайте за симптомите - малки са още и нещата са съвсем поправими. Често срещано е при бебета на кърма, които приемат дозирано вигантол да се появи симптоматика на рахит. Още повече, че нашите са зимни бебета и колкото и да ги извеждаш на вън слънцета е слабо. Тези, които са на АМ приемат вигантола във храненията със съвсем различна дозировка и са по - малко склонни към поява на рахит. Не го казвам за да агитирам да захранвате или да не кърмите, не ме разбирайте погрешно, просто правя съпоставка с храните, начина на хранене и приема на калции и вит D.

Моята девойка вече се обръща от гръб по корем, обаче обратния вариант е равен на писъци, рев, нерви се ...

Иначе режима съм го казвала много пъти - цяла нощ спи и един дълъг сън през деня с 5 хранения.

# 581
  • София
Добро утро!
Днес така се бях наточила да излезем най-после на разходка, обаче като гледам, че навън е -13, започвам да се разколебавам... Може би към обед ще е малко по-поносимо и ще направим една обиколка на квартала Tired

# 582
Даже не си и правя илюзия, че може да се излезе тия дни! Дано поне другата седмица е по-поносимо! Какво е това, все едно сме в Сибир! Ей, не го оправиха т'ва време! Не се е захванал Бат' Бойко, не го е оправил Wink  Joy
Ина от другата седмица е първа смяна и ще е много студено сутрин, ако температурите са все такива... А няма как да не ходи Simple Smile
В къщи съм пуснала и духалка. Иначе се топлим само с едно маслено радиаторче и е 22-23 градуса във всекидневната. А в спалнята без да отопляваме, само дето вратата седи отворена, е 20. Но сега е 19.

# 583
shammi, същото каза и нашата педиатърка, тя също не ме агитира да спря да кърмя, но каза че наистина кърмените бебета са по-предразположени към поява на такива симптоми.  Peace Благодаря ти за успокоителните думи, много добре ми действат. Спомням си, че твоята професия беше нещо свързано с рехабилитация.... или нещо подобно...  Embarassed Леле ужас, не си спомням, би ли споделила каква беше твоята професия? Защото знам, че доста неща споделяше точно от професионалния си опит, а това е доста ценно.

За обръщанията - аз пък пак да кажа, че нашия човек хич и не се опитва да се обръща.  Mr. Green Явно го мързи, но пък за сметка на това в ръкомахането е много добър. Понякога така успява да ме центрира в лицето, че ми става лошо.

LaDiDa, същата работа е и вкъщи. Вчера цял ден съм ходила по Хриси да й прибирам нещата. Е много е разхвърляна значи, пък и категорично отказва да си прибира нещата, а това направо ме влудява. Просто ми казва - аз не мога, ти ги прибери и си завърта демонстративно дупето....  #Cussing out Отсега си проявява характера. Лекинко се надявам Сами да е наследил моя характер, поне сме си една зодия с него, дано е прибран и послушен, та да компенсира буйния характер на кака си.

# 584
Добро утро,момичета!Мерси за кафенцето!И аз сега станах и сърбам моето Grinning
 Ели,бързо оздравяване и на вас  Hug Hug

Тази нощ мъжът ми беше нощна и аз не можах да мигна...... Рафа ставаше да яде в 1, 5, 8.30

Киарра,стана ми интересно,вчера като му даде пюре на Сами,той веднага ли разбра какво да прави? Рафаел не разбира ,че това е лъжица  Mr. Green

Може да ви е смешно,но тук не е -20, а пък умирам от студ без климатик  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт