СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 560
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро мацки!
Мамма Т мерси за кафето....
Сутринта Ангел така се беше наакал  Joy до раменете...досега не ми се беше случвало с него...а може и памперса да не съм сложила много добре...амааа толкова оманаз ..ужас...та имахме сутрешно къпане...
За излизането - всеки ден се точа и като видя, че по обяд е  -6 или -8 и се отказвам...сигурно и днес ще е така...а и ме мързи за 15 20 минути да обличам и т.н. В парка тия дни има точно  1 2 колички, което си е показател....
За каката в къщи - еми аз съм свикнала /е докато беше при баба, определено  беше по-прибрано /...но поне  като й кажа да си прибере играчките го прави, защото иначе знае, че ще изхвърчат на балкона Mr. Green
На всички мами с притеснения  Hug...
Кришкамишка къде изчена...

# 586
добро утро Hug

мама т,мерси за кафето,обожавам го с кроасани bouquet

Днес така се бях наточила да излезем най-после на разходка, обаче като гледам, че навън е -13, започвам да се разколебавам... Може би към обед ще е малко по-поносимо и ще направим една обиколка на квартала Tired

а недей моме да си правиш експерименти Naughty-13 е много за извеждане на малко бебе Peaceи аз вече пощурявам вкъщи,малкия още повече smile3511ама ще утраем още една седмица Peace

киара,сменила си линийките  bouquetама Сами е късметлия-най-първи яа опита пържолки от наборите Party Party

а бе мадами защо не си пускате децата на ДГ newsm78 newsm78пеша ли ходите newsm78ама аз и пеша онзи ден водих Ицака,а тук сутрин е -23 градуса Peaceи на мен ми се къса сърцето,ама го пускам ей така да свиква със студа,защото като тръгна на работа Wink Wink като стане студено как тогава ще го ставя вкъщи Wink Wink

поли,оздравявате ли мила Hug Hug

валката,анита как са децата,не пишете Hug

# 587
 И да ви питам: ритат ли много бебоците ви? На Рафа краката не му спират нито за секунда,нито като е по гръб,нито като е по корем  newsm78

Не се обръща още  Mr. Green След няколкото опита,явно не е въодушевен много  Grinning

# 588
  • София; Дружбето
И мен Миша ме побъркв апо цял ден. То и се играе, пък всичко и е писнало. Или гледа детски или редим конструктор. За разхвърляното - изхвърляла съм играчки в кофата и пак не ще да ги прибира Crazy На тати се е метнала явно Laughing Ама другата седмица във вотрник я изритвам на ясла. Не ми е проблем студа, ще я облека, проблем ми са вирусите дет ги носи
За извеждането в тоя студ педката каза категорично не. Не са свикнали на такива Т  и може да се разболее много бързо. Това за Габи де, той нали ми е по-смотан Crazy

# 589
Ели гу мила,не се притеснявай всичко ще мине Hugех,така растата децата-с много притеснения Grinning

Бамба,не са притеснявай за студа мила Hugще нашляпаш набързо любимия и да видиш как ще се стоплиш за отрицателно време hahaha hahaha

иначе Стефи страшно много рита,като въртележка Laughingама взе да ми прави едни номера-така блъска шишето като го види,блъска блъска и накрая яростно го хваща и засмуква кърмата Laughingе,какво-на интересен ли се прави hahaha hahaha

# 590

иначе Стефи страшно много рита,като въртележка Laughingама взе да ми прави едни номера-така блъска шишето като го види,блъска блъска и накрая яростно го хваща и засмуква кърмата Laughingе,какво-на интересен ли се прави hahaha hahaha
Иска да ти покаже как ще те маризи,само малко да порасне Joy hahaha

От студа не ме е страх.Аз  на - 40 съм раснала  Mr. Green Но тук е супер влажно и отвратително,като е по-студено,както сега 12 градуса е

# 591
  • София
И Никола е същият Grinning Само дето дори и докато яде не се спира. Няма такова шило Crazy

бамбааа, айде с тия 12 градуса ша та замолА да не се оплакваш Naughty

# 592

ами тук съм дошла да ми е топличко и под 25 не признавам  Mr. Green Joy

# 593
  • София
ами тук съм дошла да ми е топличко и под 25 не признавам  Mr. Green Joy
И ти си права hahaha

# 594
Здравейте, момичета!
Не съм писала, откакто съм родила, за което много съжалявам, но просто не ми оставаше време за форума, както и за нищо друго, освен за бебка... За първа страница, тя се казва Нина. Благодаря на тази от вас, която прави темата, че ще добави името!

За нас мога да кажа, че вече сме 6.500 кг. и 65 см., горе-долу влизаме в правия път, спинка повече, коликите спряха, опитва се да се върти наляво и надясно и е много интересна, смее се, вика, охка, като голям човек е. Ще кача снимки в албума.
Засега се кърмим, но усещам, че кърмата ми намалява. Пробвах да я храня с АМ, но не приема никакво, не знам какво ще правя с това дете, когато ми спре кърмата. Засега давам плодови и зеленчукови пюрета, кисел, доки каза да давам и млечни каши и жълтък по четвъртинка 2 пъти в седмицата, но засега не съм давала, въздържам се.
Надявам се, че всичко при вас мами е наред и вашите дечица са добре! Прегръщам ви всички и много ми липсвахте!
Надявам се да пиша по-често! И също да не сте ме забравили!
  bouquet

# 595

ами тук съм дошла да ми е топличко и под 25 не признавам  Mr. Green Joy

гледай я ти Naughtyна 25 градуса искала,ще ти се размекне мозъка бе душко hahahaаз затова стоя тука,за да може на студа да ми се съхранява мозъка дълго време свеж и пресен rotfImbo

# 596
Добро утро и от мен.Няма да се оплаквам но все пак и ние имаме симптоми за този проклет рахит,и даже от вчера едното око на малката гурлясва и постоянно промивам.Дано до тук спрат лошите неща,че иначе ще из перкам.Да наистина Анита Валка как сте.Дано не е нещо сериозно а просто нета да е причината.

# 597

Янита,така се радвам че писа Hugаз преди няколко дена бях писала,че се чудя къде си и как си Grinningдано малката да слуша,че мама да може да пише във форума Laughingмного я нацункай Heart Eyes Heart Eyesи си поправи линийката,освен ако не чакате още едно бебче hahaha

# 598
Ние също сме със симптоми на рахит, увеличиха ни Вигантола на 6 капки. Така до следващата консултация, ако не се е подобрило положението, още 1 месец. Педито каза да давам сок от цитрусови плодове - мандарина, портокал, лимон, но аз не смея, приятелки ми казаха, че от цитрусите повечето деца правели алергии. Също така каза да правим гимнастика.

# 599
Находката, благодаря ти, че си се сетила за мен!
Поправих линийката! Слава Богу, мисля, че не чакаме друго бебче, че ще ми дойде в повече, аз с това едвам се оправям!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт