СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добро утро мацки!
Киара  Hug всичко ще се оправи...щом доки казва да захранваш, ще захранваш Naughty няма да се чудиш, особено ако и имаш такова вътрешно усещане...тука не става въпрос просто за ранно захранване...
neky определено липсваше...пиши по-често....
Снимки ще гледам след малко...че май за две седмици съм позабравила какво е с 2 деца newsm78..незнам откъде да почна...хихи..ама ще вляза в крачка...

# 511
Киара,килограми килограми,ама ти не каза колко килограма сте Peaceние сме на 4 месеца сега и тея дни сме на консултация,ама сме над 8 килограма Peaceа мисля,че Аси сладура на Весита/която се скатава и не пише Naughty Naughty/ малко трябва да е по-тежък от Стефи Grinning

# 512
Киара, това все пак е добра новина.  Hug Когато се хване навреме няма проблем, а явно лекарката ти си разбира от работата и познава детето. Сами наистина не е толкова малък вече и захранването не би трябвало да е проблем. Hug Peace

Неки, добре дошла отново. Манос е станал мноооого голям.  Mr. Green

# 513
Находке, ами и Сами е почти 8 кг., но ако и Стефи е толкова, значи ние сме по-малко от вас.  newsm78 Но все пак Сами се роди 3 кг., може би като цяло е наддал повечко, знам  ли?

# 514
Киара, сега гледах снимките на Хриси. Много е чаровна, ама много. А ти изглеждаш много добре на тези снимки в заведението. Те от НГ ли са? newsm78

# 515
Добро утро и от мен.Записвам се и отивам да чета че имам да наваксвам.
Честито на месечинките днес.Пълни памперси,коремчета и много много усмивки и здраве.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 11:42 от *мамаРени*

# 516
Киара, сега гледах снимките на Хриси. Много е чаровна, ама много. А ти изглеждаш много добре на тези снимки в заведението. Те от НГ ли са? newsm78

Много ти благодаря, миличка!  Hug А другите снимки са от Нова година, да.  Grinning

# 517
  • София
И аз вече изперквам вкъщи Crazy Като се има предвид, че 2 седмици не излизахме заради моята ангина, сега тези студове ми идват леко в повече. А като гледам по метеорологичните сайтове, не се задава нормално време скоро Sad
С това киснене вкъщи съм се отдала на редене на пъзели, направо се върнах в детските години Mr. Green

Новината за концерта на Ерик Клептън много ме зарадва, с кеф бих отишла Party

# 518
Киара,незнам мила ние сме на 4 месеца и 3 дена,а сме някъде към 8 килограма и половина Peaceзначи сте манекени в сравнение с нас hahahaа за снимките от Нова година,какво да ти кажа,то не стигат думите Party Partyне е като мене-видя ли ме как се освиних от Коледните пости hahaha hahaha  261uu

Криската,Бебешондел,Соник,гледайте Гала-дават билколечение при алергични децаPeace

# 519
  • където има любов
Е,пет пъти сядам вече и все не мога нищо да напиша.
[bКиара[/b], мила много сте хубави!Прегръщам те силно и ти пожелавам скоро да забравиш ,за това.
Лидке,ти пък къде си се освинила,че нещо не можах да забележа на снимките?
Неки,пиши по-често.
Аз вече изперквам с това стоене вкъщи Sad
Ето пак трябва да ставам,уф

# 520
Новината за концерта на Ерик Клептън много ме зарадва, с кеф бих отишла Party

И мен ме изкефи много, другият месец ще купим билети, но ще ходим с колите, че с влака било много гадно миналата година. Май и този концерт ще е в Белград.

Находке, и аз качих пак след Нова година. По цял ден ям сладко като за световно и кантара започна да показва 2-3 кг отгоре. Успокоявам се, че като започнем разходките, ще се оправят нещата. Ама чак да си се освинила - хайде моля те!  Naughty Изглеждаш прекрасно, дори с някой килограм отгоре.  Hug

# 521
ами че как,толкова съм готина и неустоима,че ако двама мъже тръгнат да се бият за мене ,всеки ще вика"ТИ Я ВЗЕМИ" smile3532 smile3532

# 522
Добър ден и от мен, поредния затворник в тоя студ! Tired
Неки, радвам се да ви видя отново във форума!
Киара, надявам се всичко скоро да отмине и да се успокоиш!  Hug
Ладиада, и аз поръчах от тия прахчета и ги чакам тия дни да пристигнат. В тази връзка давам на Жорко хомеопатичното Chamomila 15 ch и за сега виждам ефект.
Друго няма!
Дано скоро се оправи времето та да изпълзим от бърлогите!

# 523
  • София; Дружбето
Шшш, девойките с перфектни фигури моля да не се оплакват. Аз си върнах килата при изписването от болницата Mr. Green Бях 45, ся пак съм 49 .Но седенето в къщи си казва думата, никакво движение и висене пред компа Crazy
Киара, страхотни снимки. Ще гледам непременно предаването, ние и без това не пропускаме Simple Smile
И щом доки и казала да захраниш значи трябва. Пък и както каза ксантипа, Сами вече е голям и не е толкова рано.  Hug
За качването на кърма и АМ и аз смятам,че си е до дете. Моите и двете са само на кърма и ей го - 6 кила и половина някъде, а кака му беше 6 на 4 месеца. Ядеше само каши почи до годинка и беше едва 9 кила на година. Но резултатите от изследванията бяха перфектни. Гени са си това

Дадох Миша на комшито и мисля да изгледам някой филм най-накрая

# 524
Ами значи и ние имаме рахит защото и малката се потриса така но е за секунда -две.Леле ще откача.До сега всичко беше ок а в един момент всичко се обърка.Ще звънна на педи да питам това все пак вузможно ли е защото на нас ни се потят много ръчичките и крачетата но мислех че е от топлото.

Общи условия

Активация на акаунт