Винаги ли второто бебе е по-голямо от първото.

• 6 308
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
Големия ми син - 3500
малкия ми син -   2950

стига с тези митове и легенди Simple Smile
съгласна съм напълно,дъщеря ми се роди 3200
синът ми- 2980

# 61
И при мен второто се роди по-малко. Първия се роди на термин, втория 1 ден преди термин.

# 62
И при мен се оказаха митове и легенди,  втората ми дъщеря се роди малко по-дребничка от първата, макар и по-близо до термина.

# 63
И при мен не беше така. Макар и да бяха с почти еднакво тегло, малката беше с двайсетина грама по-лека от брат си.

# 64
  • Канада
Когато забременях втория път,и на мен ми казаха така.Бях се попритеснила,защото първия се роди 4300......Но се оказа,че ако има някаква закономерност изобщо,то тя при мен не се потвърди.Малкия се роди 3850 Simple Smile И двамата са родени седмица преди термин.

# 65
Второто дете още го чакаме, но наистина споделям мнението , че няма такава закономерност. Съдя по мен и брат ми, по мъжа и сестра му...

# 66
И при мен малката се роди по-малка от голямата.
Не знам защо така мислят. Може би защото матката веднъж се е разширявала. Но пък не съм наясно със закономерност някаква при растежа на плода и матката, така че.....не знам Grinning

# 67
  • Бургас
Разликата между двете ми деца,относно килигромати при раждането е 100грама,малкия тежеше по малко.

# 68
Не мисля, че има такива закономерности. Тук се намесват фактори като наследственост, хранене и начин на живот през време на бременността.............. Така, както и по теглото и размерите на новороденото не може да се прогнозират теглото и размерите му вече като поотраснало дете Peace Често пухкавичките бебета се развиват като стройни деца, а слабичките натрупват маса много бързо Simple Smile Природа Peace

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 12:14 от Stella Fotini

# 69
  • София
При мен бе по тежко с 200 г. Peace

# 70
  • Варна
Не винаги, ако имаше една анкета, съвсем ясно щеше да стане, че няма закономерност.

# 71
Az se nadqvam beboka, koito trqbva da se rodi uli, da e po-tejuk ot kaka si. Tq se rodi 2,480kg. i be6e visoka48sm. Ne 4e ne navaksa o6te purviq mesec....

---------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 15:11 от AnMary

# 72
Не е вярно, аз съм се родила с 200гр по-тежка от малкия ми брат Simple Smile.

# 73
Баткото тежеше 3850, малката 3715 не мисля че съществуват някакви закономерности, при всеки е индивидуално.

# 74
  • София
При моите деца е вярно малката е с 150гр. по голяма, очаквам третото да е още по голямо, поне според лекарите. Аз се надявам да грешат.

Щастливка ти защо   изчезна от отчетната  Hug

Общи условия

Активация на акаунт