Коремчето ти вече проличава, през АВГУСТ ти ще станеш мама! Тема № 3

• 25 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Zolka, честит рожден ден и от мен!
Пожелавам ти много здраве и най-слънчевото бебенце  bouquet

# 616
Zolka,честит рожден ден! HugЖелая ти от сърце много здраве,радост,успехи,а през август-най-голямото щастие на света-среща с твоята рожбичка!

# 617
  • София
 newsm59 пожелавам ти много здраве, щастие, лека бременност и еднокрасиво бебче през Август

# 618
Zolka, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-здраве, любов и много щастливи моменти   bouquet

# 619
 bdbaloni
Честит рожден ден на Zolka и от мен!  bouquet

# 620
Честит Рожден Ден и от мен Simple Smile!
С пожелание за най- усмиханатото августовско бебе. nbirthday

# 621
KrasiSK за проблема с рентгена можеш да прочетеш и мнението на проф. Кременски етотук за да се успокоиш, че няма такова силно изследване което да доведе до облъчване на бебето и че по време на бременността ще получиш от околната среда в много по-голяма доа радиация от 1 рентгенова снимка  Simple Smile
http://www.monitor.bg/article?id=209770

# 622
  • София
Zolka, честит рожден ден  bouquet

# 623
Zolka, много щастие и късмет   bouquet

# 624
Zolka, честит рожден ден!Здраве,щастие и късмет на теб и твоето семейство и малкото човече вътре в теб  newsm59

Момичета,това с 10-те съобщения е много гадно,как се увеличава броя на пощенската кутия,постоянно трия нещо,и после губя хронологията  Rolling Eyes Laughing

вЧЕРА бях на ФМ,страшно съм доволна от лекаря/ на частно/ онази която ми каза че нухалната гънка е 1.9 на горната граница,мога само да я поздравя....лекаря специалист по фм я измери 1.7 и каза че е нормално,имаме си носна кост/ което е много важно/а онази в бланката за БХС гледам че където се попълва за НТ не пише нищо/ все едно няма.../абе стига съм се оплаквала,втория лекар ми направи клипче как си отваря устата малкото човече няколко пъти Simple Smile страхотно е

И още нещо,момичетата с БХС за колко време ви излезе резултата в интернет?

# 625
 newsm59 Zolka желая ти здраво и усмихнато бебче .както и без проблеми да стигнеш до там  Hug  bouquet

# 626
Всички, които правихте първа ФМ задължителни ли правите и БХС? Аз нещо се дърпам за БХС, но акушерката на доктора при който утре съм на ФМ твърди, че едното без другото се обезмисля newsm78
Утре смятаме да водим и бъдещата кака с нас дали ще е подходящо  newsm78

# 627
Честит Рожден Ден Zolka, много здраве, щастие и късмет ти желая, а най-хубавия подарък да си го отвориш не по-рано от август месец   bouquet

mimira мисля, че на бъдещата кака ще й бъде много интересно да види малкото човече  Crazy тъкмо вече ще знае как изглежда и от къде идват бебетата  Crazy

# 628
Момичета, открих един страхотен сайт за развитието на бебето Rolling Eyes
Ето ако искате да го разгледате: http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=5&language=13

# 629
  • София
Привет мами,
Вчера звънях в клиниката на Марков да си запиша час за ФМ, но ми казаха, че имало часове след 15.Март. На мен тогава ми е късно и се отказах. После звъннах в клиниката на Щерев но там пък ми казаха, че без преглед от техен доктор и изрично поискано от доктора такова изследване няма да ми на правят ранна ФМ (WTF???). Накрая се вбесих и се обадих на моя доки да ми препоръча някой доктор или клиника. Той ми каза да се обадя на Д-р Чорбова във Вита и да си запиша час при нея, че била много добра и апаратурата и била супер. Днес се обадих във Вита и си записах час за 24.02, тогава ще съм 13 г.с, надявам се да не е късно. Някой чувал ли е нещо за тази доктор Чорбова? Ходих на сайта на Вита и там пише че е завеждащ родилното им отделение, CV-то и изглежда доста добре, била е завеждащ отделение в Шейново. Незнам, ако някой има впечатления нека ги сподели.
Мерси предварително

Общи условия

Активация на акаунт