Коремчето ти вече проличава, през АВГУСТ ти ще станеш мама! Тема № 3

• 25 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
аз добавям към въпросите и:
мога ли да ползвам басейн,евентуално вана,аромотерапия...,
пътуване със самолет и какво да правя със запушения нос,който ме мъчи вече почти месец и не мога да спя качествено заради него   bouquet

по колко вит.Ц пиеш на ден?
има едно ново лекарство за синузит / аз нямам синузит/ но е доста силно моя приятел си го купи -Nasodren, натурално със грудки от циклама,ама не ми се рискува.С вит.Ц може да пробвам
За моя запушен нос д-рката ми каза витамин С,след като цяла седмица се мъчих ,това ми го отпуши,от 2 дни съм добре. Каза ,че няма проблем да си ползвам и морската вода,която си бях купила вече.

# 76
Привет и от мен!
MaPuHa88 ето линк за лентичките. Май и аз трябва да си направя www.bg-mamma.com/lenti
Моята хрема я лекувах с хомеопатичните Коризалия и Парагрип. При мен се получи подобрението още на втория ден. Личната ми каза, че трябва да се лекувам с подобни чааааак докато кърмя детето живот и здраве като се роди.

# 77
  • София
Уф ама как съм го написала,сега ще го поправя да е ясно.Капваш течен витамин С в носа. На едната ноздра приятеля ми успя да капне,но на другата какво обърка направо ми изля Mr. Green Предлагам да купиш пипетка за случая.

MaPuHa88 - като кликнеш на самата лентичка на всяка от нас,ще ти отвори страницата от която е взета и можеш сама да си избереш.

# 78
Хайде и аз да се включа вече в темичката!

Следя ви от самото начало, но реших да поизчакам малко, защото имам една неуспешна бременност, а след това едно много капризно и претенциозно августовско лъвче. Wink

Днес направих ранния БХС в Майчин дом и да, цената му е 42 лв, а следващия 14-19 г.с е 22 лв...само не разбрах от какво се получава тази разлика... newsm78

Пожелавам на всички много лека бременост и на финала здрави и кротки бебета!

# 79
Здавейте,върнах се от прегледа,много се вълнувах,все едно ми е за пръв път newsm53,всичко е наред с бебочето,слава Богу baby_neutral мърда си с ръчички и крачета(е,някви зачатъци де Wink ),тупка си му сърчицето,в 9 г.с съм и е 17,5 мм голямо-душичката..... Praynig Praynig Praynig
Записах си час за ЖК на 2.02.2010г в Майчин дом,всякакви изследвания ще ми прави лекаря от ЖК,а при мойта доки ще си ходя от време на време.Продължава да ми е лошо и да ми се гади,но поне не повръщам ooooh!,отслабнала съм даже ,но не е проблем.За сега е това от мен.

Искам парола за снимките на лични ,кой ще ми даде newsm78

# 80
мен ме няма на началната страница  Cry аз съм за 10 август на 19 години съм и ми е първа бременност . моля сложете ме .нямах интернет няколко дни и за това не съм писала . в понеделник ходих на лекар заради болките изписа ми но-шпа и бусколизин .както и ломексин за течението някой ползвал ли го е

# 81
oooooo и аз съм със суспер гадно течение,много ми е дискомфортно Tired Tired Tired,дано да не е така цялата бременност,че  и секс не ми се прави заради това Embarassed,на мене ми изписаха Гино Певарил

# 82
Към мамчетата с първо : започнахте ли да подготвяте децата си за появата на бебето и че ще стават кака или батко.
При нас ситуацията е много противоречива. Ту ме пита къде е бебето и защо е там  newsm78, ту не желае и да чуе че ще има друго дете в къщи освен него.  ooooh!

# 83
Irinka poshtata ti e palna opitah da ti pratja parolata.

# 84
мен ме няма на началната страница  Cry аз съм за 10 август на 19 години съм и ми е първа бременност . моля сложете ме .нямах интернет няколко дни и за това не съм писала . в понеделник ходих на лекар заради болките изписа ми но-шпа и бусколизин .както и ломексин за течението някой ползвал ли го е

Добавена си!

# 85
  • По широкия бял свят
Много пишете. Едвам смогвам да ви изчета. Shocked

# 86

AndyB, много ме развесели - по едно капризно лъвче ни очаква, а пък ти ще си имаш две! Simple Smile добре дошла,  Hug , и безпроблемна бременност!

# 87
bilqna,
аз не съм тръгнала още да обяснявам на сина си ,че ще става батко,смятам да поизчакам малко или поне да ми проличи-така и той ще си има някаква предства с порасналото ми коремче Peace,а иначе той милия от поне година и половина упорито си иска сестричка,заглежда се все по малки бебета и е толкова мил и търпелив с тях........  love001,не мисля,че ще имаме за в бъдеще някакви проблеми с него smile3541 или поне се надявам да е така newsm30 thumbsup

hvhd ,
пак ги изтрих,сори,чака паролата Peaceмного ме нерви това ,че само по 3 съобщения имам право,много е тъпо Rage tantrum Rage

# 88
Здравейте и от мен.Аз не съм писала от мнооого отдавна.По4ти през цялото време съм на легло и мога само да ви 4ета от телефона си,но на него нямам бълг.език Sad
4естито на вси4ки новоприсъединили се мами,които никак не са малко...6те има мн бебета през Август Simple Smile
Аз съм в кр на 10г.с. и 4ак сега мисля 4е имам някакво минимално подобрение..Постоянно ми е ло6о,гади ми се,гладна съм,но не мога да хапна ни6то,4увствамс е мн мн слаба..,но дано вс това отминава а и важното е бебето да е ок Simple Smile,аз така се успокоявам.
2-ят ми преглед мина на 15-ти и видяхме бебенцето-ве4е 4ове4е-3см,рита6е с кра4ета и маха6е с ръ4и4ки,4ухме и сър4ицето-изживяването е наистина страхотно,о6те се вълнувам...
Аз живея в САЩ и тук прегледите са на 4 седмици(мн трудно успях да си издействам 2 досега..),следва6тият е 4ак на 19-ти Феб. Sad..,затова с удоволствие ви 4ета и се усведомявам за доста не6та.Тук не ми казват какво трябва и какво не.Питат "Иска6 ли..?",Как мога да знам дали искам като не съм доктор..???Дадоха ми книга да 4ета-там пи6ело вси4ко..
Дадоха ми витамини PreNexa,дано да се 4увствам по-добре от тях..
Мажа се с Palmer's.Казват,4е какаовото масло е мн подходя6то,но про4етох противоре4иви мнения тук за този крем.4ух добри отзиви за Мустела,мисля на по-късен етап да я пробвам..
За моми4етата,които имат болки,спазми,придърпвания-не се притесняваите,вс е нормално.Навсякъде са описани вс тези симптоми като естествени.Тук до 12г.с. не изписват никакви лекарства-казват,4е няма смисъл,4е не влияят,4е никой доктор не може с ни6то да помогне до 12г.с.(аз не съм съгласна с това!!!)Най-важното е да си по4иваме и при болки да лежим.
Някой пита6е за пола-има тест(уринен),които се прави след 10г.с.,аз не съм си го купила о6те,но изпра6там сайта:http://intelligender.com/
Това е от мен за сега,дано не съм ви досадила Simple Smile) и дано ве4е се 4увствам по-добре за да се вкл. по-4есто с по-кратки коментари Simple Smile)Желая на вс спокойствие и само положит емоции Simple Smile

# 89
  • София
искам и аз паролка

Общи условия

Активация на акаунт