Какъв бонбон само!Миме, Диди изглежда направо като голяма мома! Обички, поличка, обувки...
И как застанала само с един крак на шезлонга!
Много хубаво сте измислили с "оградката" (или как да я нарека)
Има ли в БГ нещо подобно?Емили, тази история с химикала и с ножа, аз настръхнах направо! Аз не знам как щях да реагирам в такава ситуация, не дай си Боже това на никой!
Принцеса Рая, според мен, Ния върви "по график"
Недей да се притесняваш. Мойта Мишка се изправи на 9мес. 1 седмица, а пък Маги дори по-късно. Трябва да се притесниш, ако детето не проходи до 1.6 месеца (по думите на нашия ортопед). Голяма красавица имаш! Вери, не знам как на вашата кухня, но тука ,където записах Миша от следващия месец, слагат прясно мляко в кремчета, кисело мляко в застройките на супа. Напълно възможно да имате обрив от това нещо. И Миша и Маги имат малко зачервевяне зад ушенцата, понякога стига и до ранички. Лекарка изписа "тридерм", каза,че са много белички. По принцип бяла кожа много чуствителна към много неща

Мамасита, имаме такъв опит замалко. Маги беше на 3 години когато тръгна на градина. Беше юни месец, сборни групи. Маги попадна в предучилищна
Каките много я харесаха, забавляваха я, водиха до туалетна и т.н. За Маги беше голям кеф! И като тръгна от септември със своите връстници започна тя да се държи като кака. Помагаше на госпожите да облича децата, който не умеят още 
Миша вече има няколко "бойни рани" по личицето, защото след като се изправи и се измори пада на дупето, а с брадичка успява да закачи нещо по пътя
Но като истински боец, става и продължава
Маминото ,рогато!
.Представям си какъв шок и ужас сте изживяли
.
,дали защото се появи ''конкуренция''(в лицето на сестра му)
.Напоследък обаче е голям проблем това заспиване,въпреки обичайните ''ритуали''...,та ще видим как ще се оправяме 
.Всъщност Саши е всичко друго,но не и кротък.Добричък е,обаче голям дивак.Писах по-назад-буен е,но не е боен.Баща му е бил същата хала като малък
.Живи и здрави да са ми,пък ще си ги обичам всякак
Сега я уча да казва колко голяма ще порастне и вече показва, ама по това колко показва май много ниска ще бъде
2 пъти я питах и 2-та пъти ми отговори така
,вечно усмихната,чаровна,и пластична от малка
,мисля че мога и още
ужас 

Аз давам на Тони водичка от чашка с дупчици , нали се сещате