Великобритания-тема 29

• 58 676
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Bean ами нали не можело да си плащаш здравни осигуровки в две държави.Мъж ми си прекъсна тук и здравните и социалните  newsm78

# 121
На нас никой не ние искал да сме били 6 месеца в страната за да се запишем при GP. Отидохме, записахме се и веднага почнаха да ми пристигат писма за ваксини на малката, прегледи на Боян и на мен за цитонамазка, а и цъфнаха от хелт визитърите да мерят малката в къщи и да ме съветват с какво да я храня. Даже ни пратиха при специалист за ръката на малката. За операцията само казаха че не е лошо да се направи година след пристигането ни, но въпреки това искаха да ни сложат в списъците. Peace

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 12:50 от Шу

# 122
  • ENGLAND
LOKO , благодаря, ще пробвам този.А искат ли непременно регистрация?
Bean, наносета не ми тръгва.
tsvetkova_elica няма проблем да си плащаш в България и тук като дойдеш да се регистрираш при ГП.

# 123
  • London
Шу - за 6те месеца явно не са ви питали. Зависи и колко са изрядни в самата поликлиника. Преди години никого не питаха и в болниците ако отидеш до Спешното, но вече питат. (Доста ми се наложи да вися по болници напоследък) Пак казвам че зависи от изрядността на болницата.

Елица - ами той мъжът ти едва ли ще се тръшне болен от първия ден. Помня че даже ние се регистрирахме на GP около година след като дойдохме в ЮК. Само да знаеш като дойдете и искате да се регистрирате да кажете че сте пребивавали 6мес (възрастните). Те нито проверяват, нито има как де. Просто е формалност. За новодошли деца не вярвам да правят проблем, а моите са родени в ЮК и не знам как е. Инъче осигуровки тук отделно не се плащат. Здравеопазването е безплатно, като в комунизЪма. Финансира се бюджетно от държавата.

Дорет - странно newsm78 Пушка е бе мила.

# 124
Благодаря ви на всички.Аз ще има да се лутам сега в началото, но пък дано е за добро.
А мъжо, въпреки че е лекар не ходи по такива.Голям е чешит в това отношение.
Надявам се като пристигнем да ми се изяснят нещата.

# 125
Привет,
извинявам се, че нахълтвам в темата ви и знам колко са досадни подобни въпроси... но все пак ще питам, може някоя добра душа да рече да ми отговори...
Правих поръчка от сайта на NEXT.co.uk , поръчката вече е получена на адреса в UK, който дадох... вече минаха 3-4 дена от получаването и сайта все още не ми дава вариант за плащане, сметката ми е на 0, дължими суми 0 и изобщо само нули. Изключително ми е странно това... в европейския сайт на NEXT, от който съм пазарувала до сега, плащането е веднага след подтвърждаването на поръчката и преди изпращането  до купувача. Та... това с отложеното плащане нормална практика ли е на Next и какво да очаквам от тук нататък. Кога и как ще мога да платя? Изобщо в сайта не открих отговори на въпросите си... Доста пазарувам по интернет, такова чудо за първи път виждам.
И... извинете за досаждането!

# 126
Привет,
извинявам се, че нахълтвам в темата ви и знам колко са досадни подобни въпроси... но все пак ще питам, може някоя добра душа да рече да ми отговори...
Правих поръчка от сайта на NEXT.co.uk , поръчката вече е получена на адреса в UK, който дадох... вече минаха 3-4 дена от получаването и сайта все още не ми дава вариант за плащане, сметката ми е на 0, дължими суми 0 и изобщо само нули. Изключително ми е странно това... в европейския сайт на NEXT, от който съм пазарувала до сега, плащането е веднага след подтвърждаването на поръчката и преди изпращането  до купувача. Та... това с отложеното плащане нормална практика ли е на Next и какво да очаквам от тук нататък. Кога и как ще мога да платя? Изобщо в сайта не открих отговори на въпросите си... Доста пазарувам по интернет, такова чудо за първи път виждам.
И... извинете за досаждането!
ами незнам Сбъдваща Мечти.....
не ми се е случвало никога и аз пазарувам често по нета, може би ти се е сбъднала мечтата да пазаруваш безплатно...
късмет с разкриване на проблема и да пишеш ако в некст се пазарува безплатно...хехе...

# 127
Сбъдваща мечти,
не знам Некст да имат практика с отложено плащане.
Не ми е ясно точно кой баланс стои на нула.
Аз поръчвам редовно от Некст по интернет и веднага след поръчка,
ми пращат потвърждение на мейла с детайли на поръчката и плащането.
След като вече е минало плащането, нормално е баланса ти и сметката да са нули.
А извлечението на картата ти какво показва?
Няма ли отразено плащане към Некст?

Като стана въпрос, проверявате детските дрехи и обувки от сайта на Некст.
Има размери до 16 годишни за дрехите и обувки до 7 номер-женската номерация,
а с в пъти по-евтини. Редовно си купувам неща от там.

# 128
Привет-имаме си вече малък Кристиан-роди се на 21.1.10 и е  3.200кг.Сега сме в къщи и се адаптираме дин към друг... Whistling

# 129
Еее victorita да ти е жив и здрав юнака, голям да порасне и много да те радва и  слуша !

Вижте ми новата мечта , направо любов от пръв поглед Heart Eyes
 zlatnata tolumba не знаех, ще се възползвам.

# 130
victorita да ви е жив и здрав юнака, много късмет да има в живота и много да ви радва
ЛОКО какво е това, монитор някакъв ли  Embarassed

# 131
Привет-имаме си вече малък Кристиан-роди се на 21.1.10 и е  3.200кг.Сега сме в къщи и се адаптираме дин към друг... Whistling

Честито,
много здраве и топлина....
това е толкова красив и интимен момент...
забрави за всичко остнало...то ще почака...
просто се наслаждавайте един на друг.....

# 132
Сбъдваща мечти,
не знам Некст да имат практика с отложено плащане.
Не ми е ясно точно кой баланс стои на нула.
Аз поръчвам редовно от Некст по интернет и веднага след поръчка,
ми пращат потвърждение на мейла с детайли на поръчката и плащането.
След като вече е минало плащането, нормално е баланса ти и сметката да са нули.
А извлечението на картата ти какво показва?
Няма ли отразено плащане към Некст?
Ами при поръчката изобщо сайта не ми е искал плащане, при никоя от стъпките. И по мейла потвърждението също... изобщо не съм давала данни от кредитна карта, нямаше къде... Абсолютно странно. Опитвам се да платя като си вляза в акаунта, но не става - пише че в момента не се изисква никакво плащане и така си стои. Поръчката като е пристигнала на адреса, вътре има опис с артикулите и цените, но никаква бланка или сметка за правене на плащане. Мистерия.

# 133
  • London
Здравейте момичета, вчера ми се обади адвокатката че според техните критерии нямам 51% шанс да заведа дело за дискриминация и unfair dismisal с/у фирмата в която работя. Доста се разочаровах, защото дълго време таих гняв и яд, понасях им глупостите, но уви...няма писмени доказателства.
Днес започвам ново начало. Реших да загърбя всички глупости покрай работата и да се отдам изцяло на бебетата. Никакви ядове повече с тъпи бабички, защото детството на моите бебета ще е само сега, а ще работя още 35г до пенсия.
Благодарна съм на майката природа, Съдбата и всичко което ми е дало моите две прекрасни, здрави бебета. Те са най-важното нещо и смисълътв живота ми.
Лек ден и много усмивки на всички.   bouquet(извинявайте за спама)

# 134
Защо спам, Bean, баш си на място. Лек ден и на теб, и само спокойствие.

Викторита, честит син! Да расте здрав, весел и щастлив! Знаеш какво ще те питаме: снимки?  Simple Smile

ЛОКО: ето моето тек гуру какво казва, не знам дали ще си струва чак толкоз, то зависи за какво ще го ползваш, де. Но несъмнено красиво (за името....и аз съм от скептиците  Mr. Green)
http://pogue.blogs.nytimes.com/2010/01/27/the-apple-ipad-first-impressions/?em

За филма: разпродаден салон снощи и хора, които чакаха отвън да докопат билети. Филмът: хареса ни; добра доза носталгия, тъга, оптимизитъм, черен хумор, и много добри актьори.

Общи условия

Активация на акаунт