Великобритания-тема 29

• 59 477
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
добро утро мами, прекрасен ден и днес ..слънчево....дано се задуржи още така, уморих се от валежи и вятър и студено...
Много хубав и успешен ден на всички Hug

# 451
  • Bristol
Rady72, как е детето днес? Аз едно време си мъкнех едни лечебни каши от България. Хем децата ги харесват, хем наистина помагаха при разстройство. Давам и банан, позволен е при такова състояние, пък и доста калории има в него. Както и много течности, ти го правиш. А АМ не може ли да се дава, аз съм останала с впечатлението, че няма проблем  Thinking

Не знам за жълтъка, но лъжичката кафе ме притеснява. Шу, не те ли побърка детето след това  Laughing Моят син на 3 годинки зад гърба ми опитва кафе, много му харесло и беше изпил една сериозна доза Shocked После така кипеше от енергия, побърка ме  Crazy От тогава и бонбони с кафе не давам на децата да вкусват  Joy

Вчера на сина са му прерязали веригата за заключване на колелото, но колелото не са го пипнали  newsm78 Днес е с нова по-дебела верига, да видим дали ще се прибере с колело или без. Училището му е много далеч, нали избирах уж най-доброто в общината, вече втора година ползва колелото си, не е имал подобен проблем. Вие как си опазвате колелата? Като се замисля, ако решат да го свият, няма как да ги спреш. Колелото не му е ново, някаква куча марка, евтино  Thinking

# 452
  • Ænima/Albuquerque
Здравейте английски майчета!
Убих се да чета от линковете на първата страница,както и из целия форум,къде на английски,къде в сайта за взаимопомощ и така и не намерих отговор на въпросите си.

В майчинство съм до септември,с мъжа ми обмисляме до тогава да сме във Великобритания и планираме да имаме второ бебе,какво става с майчинството ми в България,ако замина (да кажем след месец) и какво става в Англия,ако не съм работила и съм бременна и ще раждам там?

Ужасно съм объркана и имам нужда от малко информация.
Благодаря ви много предварително!   bouquet

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 17:12 от Sarcasm

# 453
Radi72 как е малкия? Дано скоро му мине на детенцето Praynig

Мери и мен това също ме притесняваше, но учудващо не му се промени нивото на енергия newsm78. Ти си го знаеш какъв е, е същия си беше, той си ме побърква и без кафе Crazy

Ох аз пак се захванах с търсенето на къща. Намерих една страхотна къща, с двор като българските, с кон да препускаш из него и езерце си има. Много е близо до училището. Квартала попринцип е много хубав, но с моя късмет точно карето където е къщата е като гето. Не бях виждала подобни места в този квартал, по принцип всички къщета са много красиви, но точно там е отврат. Порутено, мръсно, със счупени и изоставени коли. А точно на 10 метра пак са си същите хубави къщи. Да си имам и късмета. Та сега сме в голяма чуденка, защото къщата е страхотна. newsm78

# 454
Здравейте! Днес като че ли сме мааалко по-добре от вчера, пак не иска да яде, но е малко по-живичък. Поне започна да си играе с играчките. Днес е вече 6-ти ден откакто сме така. Дано вече да минава.......
 Предполагам, че е някакъв вирус, защото той пипна това в детската градина. Откакто е тръгнал на градина започна да боледува и мина през какво ли не. Всички ме предупреждаваха, че първите 3 месеца в градината ще са много трудни и ще минем през всичко, а сега се питам какво ли още ще пипне през следващия един месец(два вече минаха)?!?!

# 455
Radi72, дано скоро се оправите. И ние сме минали през това и знам колко е тежко като го гледаш как заспива само като се подпре някъде.

Мери, в праймъритата досега колелета не съм заключвала, просто ги оставяме така. Иначе сега  в секъндири и ние това ползваме - верига, освен ако не я забрави  Simple Smile, тогава пак и остава незаключено колелото. Засега, слава богу, като твоите проблеми сме нямали. Вратата на двора се заключва и ако стане нещо такова, то със сигурност се знае, че е някой от училището.

# 456
Здравейте на всички! Не съм писала отдавна, но от време на време чета какво се случва при вас. Първо:
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!!
Второ: Radi72, аз съм давала сока на преварен ориз. Прочетох го тук някъде и мисля че подейства. А също и сока от варени сушени сини сливи. Това даже помага повече. Има ги в турските магазини. А, и овкусявам оризовия сок с малко захар. Дано да помогне!
При нас нещата се развиват добре! Аз  започнах работа и дадохме Алекс на градина. Той е астматик, но засега всички промени му понасят добре! Работата доста ме отегчаваше до скоро, но с това хубаво време направо се заредих с енергия.
Забелязах че в последно време затъпявам прогресивно. Не знам как е при вас, но аз лично, от липсата на контакти ли, от постоянната умора ли, от занимавките само със сина ми ли, или от възрастта- не знам, но забравям елементарни неща. Понякога знам че знам нещо, но просто не мога да се сетя какво беше- кошмар! И днес накарах мъжа ми да ми купи Гинко Прим и го започвам, дано да поумнея малко! Някой пил ли го е и дали има ефект?
Другото по което се запали са ботокс инжекциите? Има ли някой който да си ги е слагал или пък да има преки впечатления? Четох че не са вредни и дори предотвратяват появата на нови бръчки. Процедурата не е скъпа и не отнема много време за възстановяване. Но определено имам нужда от информация от надежден източник.
Май прекалих, аз не говоря..., но пък веднъж като почна! Обещавам да пиша по редовно!  Embarassed
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!!! НЕКА СМЕ ГОРДИ С НАШАТА ИСТОРИЯ   И С ТОВА КОЕТО СМЕ!!!

# 457
Mimita -  Аз лично съм против ботокс инжекциѝте, казвали са ми, че не е траѝно решение, но не съм сигурна точно колко време им е ефекта. Просто мисълта за игли по лицето ми не ме впечатлява.

# 458
При разстройство още се сещам ( не го видях сред изброените съвети) чай от лайка- лайката има добро противовъзпалително действие и може да помогне при вирусна или бактериална инфекция. Radi72, можеш да му го даваш подсладен със захар вместо вода, а и това е начин да му набавяш въглехидрати след като отказва храна. Другото са го казали- ориз, картофи и безотказната Смекта, която уви тук не се продава. Имахме подобна случка миналия месец и я сборихме с тези средства. Което ме подсеща да сложа Смектата в списъка с ценни покупки от БГ за лятото....  Grinning

Mimita, Ботокса доколкото си спомням имаше ефект между 6 и 9 месеца без да претендирам за изчерпателност на информацията. Действа на принципа на временна пареза на лицевите мускули вследствие на което се омекотяват мимическите бръчки и линии, а предпазването от появата на нови- ами като не съкращаваш мускулите на лицето, няма и бръчки Simple Smile  Звучи малко страшно, но е добре дозирано и лицето не е като "маска"... на мене лично не ми звучи много привлекателно. Ако си решила да се подлагаш на такива процедури и не те е страх от иглите по лицето потърси повече инфо за инжекциите с хиалуронова киселина, не мисля че са много по-скъпи от Ботокса.

Преди месец останах безмълвна като видях как за отрицателно време- макс 30 секунди се краде колело ( не гума) , не помня предно или задно беше-на колело което е завързано с верига. И това на централна улица с минувачи. Това и в България не го бях виждала  ooooh! Още нямаме опит с колелетата, но се надявам че все пак тук живеят по-дълго и по-дълго остават собственост на оригиналния си собственик  Grinning
Честити Трети Март! Жалко че и тук няма банк холидей....  Wink

# 459
bg bg bg
bg bg bgЧестит празник!  bg bg bg
bg bg bg

# 460
Честит 3-ти Март!

# 461
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ МАЦКИ bg bg bg bg bg bg bg

# 462
  • След завоя в дясно
 bg bg bgЧестит Национален Празник bg bg bg

Rady72 дано се оправите бързо.
Шу ако къщата си заслужава и е добър район и училище - се замисли, не може всичко да е идеално Peace все от някъде се налага компромис.
Merry тази работа с колелото ми намирисва (няма да казвам на какво Laughing) или нещо ги е притеснило или е някакъв вид предупреждение.
Мimita ти нали си започнала работа има светлинка в тунела, ще се срещаш с нови хора, нова среда и с времето тези терзания ще преминат. Успех. А за ботокса, не забелязах да ти трябва на последната форумска среща, не вярвам да си се променила много Wink

Имам нужда от свежи идеи затова приемам всякакви предложения. Казусът е следния: В училището на Алекс има едно мече казва се Барнаби, което всяка седмица ходи на гости на различно дете. И съответно детенце трябва да посети някакво по различно място с мечето да направи снимки и опише какво са видели. Последно единият от татковците води Барнаби на Килиманджаро (изкачваха го с благотворителна цел),а друго дете го качва на единият от небостъргачите на Канари. Дайте идеи къде да го разходим този мечок? Няколко варианта ми се въртят в главата единият е, ако ни позволява времето да се разходим с лодка по Темза,  да го возим на детски картинг, Алекс ще кара  Mr. Greenили пък да ги отведа в някой от музеите мислех за Историческия Thinking

# 463
bg Честит Национален Празник bg

Еll идеи аз нямам, но в музея е хубаво.

А иначе къщата си заслужаваше и то много, но точно час преди да отидем на втори оглед (че и мъжо да я види) ни се обадиха да ни кажат че са я дали  smile3515 smile3511 А сутринта се беше появила още по-хубава къща на невероятно място, но докато чакаме за оглед се обадил наематела и се отказал да се изнася Banghead

Иначе това беше къщата http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-14871897.ht … 26minBedrooms%3D3
Като нямаше такова обзавеждане, с камина и лятна градина, която я няма на снимка.

# 464
  • UK/София

Шу, хората са казали, че човек се простира според чергата си.Честичко се оплакваш за финановото ви състояние, помисли хубаво.Аз съм от хората които не се целят по баровските райони.И ние като Мери сме в нормален район на удобно място.Има и хубави къщи, има и кансели.Но да не работя, да разчитаме само на заплатата на мъжа ми и да търся къщата от приказките - не бих го направила.Предпочитам скромна къща в която да е чисто и уютно.

Ели, аз също нямам идея, много ви е сложна задачата. Simple Smile

mimita , винаги съм гледала на ботокса скептично, се след обяснението на  яхнала метлата  се отказах тотално.Звучи ми като мумифициране, бъррррр......но щом ти харесва опитай.

Общи условия

Активация на акаунт