Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава NO DS в обяви за квартири?
Каква е професията на помощник за грижи в контекста на социални домове?
Какви са правата на работник, чиято заплата се забавя от работодателя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава NO DS в обяви за квартири?
-
Каква е професията на помощник за грижи в контекста на социални домове?
-
Какви са правата на работник, чиято заплата се забавя от работодателя?
-
Как мога да се присъединя към син картата на съпруга си и какви документи трябва да изпратя?
-
Какви са необходимите документи за подаване на заявление за нов паспорт в Консулския отдел?

Но при нас е 0 градуса сега, мисля поне месец ме дели от градинарство.
Взех и няколко зюмбюла, мислех да ги прибера на топло, но приятелка градинарка ме увери, че щели да издържат. По неин съвет прибрах на топло в саксии грудките на бегониите, те също са многогодишни, но не издържали на студ. Аз всяка година купувам и се чудя какво става с тях
За съкъзчето обаче не я послушах, измръзнаха ми коренчетата
Най-амбициозният ми проект са доматите тази година. Миналата купих готов разсад и до края на септември, началото на октомври децата си откъсваха по някое и друго дребно доматче. Сега съм заложила на сорт, който вирее в България и плодът му е едър. Сама правя разсада, но има вероятност тукашния климат да не му понесе. На принципа проба грешка съм
ти питай на следващата род среща. Аз питах, но мисля, че ми замазаха очите

Евентуално по-нататък ще имам още много въпроси, но за сега това ме вълнува.

. Не съм се занимавала в къщи (няма време) и само оттам се научи на бълг букви и сега чете. Много ми е умно гарджето
. Ако се интересуваш и няма да ти е далеч пиши да ти пратя адреса на лични. Играят разни игри, четат приказки и тн. Но отнема време да се научат, но пък им е интересно на децата. Учителката предпочита да ги вземи след като вече знаят англ азбука и могат да четат на английски...