Шоколадов сладкиш с майонеза

  • 277 003
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Враца
  • Мнения: 94
Здравейте и от мен.
Сладка хапка невероятен сладкиш.И лесен и вкусен.
Ето малко снимки и от мен.Надявам се да съм се справила.Авторката ще каже Peace
Следващия път ще направя глазурата от млечен шоколад,защото натуралния ни идва малко горчив (ние сме по сладичкото)
http://media.snimka.bg/7974/022204160.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/7974/022204159.jpg?r=0

# 1 381
  • Ænima/Albuquerque
  • Мнения: 3 821
Леле колко е хубааав...  Heart Eyes

# 1 382
  • I want it all and I want it now.
  • Мнения: 4 725
Здравейте.  Снощи, го  направих пак. Заливката я  направих от сметана и кисело мляко. Стана ,като торта. В къщи много ,го харесват и присъства редовно.Благодаря за рецептата.  bouquet

# 1 383
  • Мнения: 654
Днес може да добавим още две почитателки на сладкиша.
Дадох рецептата на едната,която почерпила другата и тя го забъркала и занесла на работа Laughing
Утре ще разберем колко още рецепти ще разпечатам Laughing
За преброяването спокойно може да сложат графа-предпочитан сладкиш. Mr. Green

# 1 384
  • Мнения: 539
Здравейте и от мен.
Сладка хапка невероятен сладкиш.И лесен и вкусен.
Ето малко снимки и от мен.Надявам се да съм се справила.Авторката ще каже Peace
Следващия път ще направя глазурата от млечен шоколад,защото натуралния ни идва малко горчив (ние сме по сладичкото)
http://media.snimka.bg/7974/022204160.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/7974/022204159.jpg?r=0
Peace  bouquet Имам същия тортен сервиз. Simple Smile

# 1 385
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 802
Днес го направих, хареса се вкъщи Simple Smile. Мъжа ми отдалече като го видя ме пита дали има моркови вътре  Laughing, че не оби4а кекс с моркови....ако му кажа,4е е с майонеза няма да го хапне пове4е....  Simple Smileooooh!

# 1 386
  • Враца
  • Мнения: 94
Peace  bouquet Имам същия тортен сервиз. Simple Smile

На мен този ми е завещание от свекървата,на нея пък от нейната LaughingАма върши работа,де!

А да питам нещо.Като правих сладкиша го пекох в разкопчаваща тортена форма незалепваща.Обаче като сложих олиото и то стана на капки и брашното после на бучици.Та въпроса ми е да подмазвам ли формата или не?Притеснявам се да не залепне ако не намажа.

# 1 387
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Венито, а пекарска хартия не ползваш ли? Слагаш на дъното и нямаш грижи - даже и него после не миеш Mr. Green...

# 1 388
  • Враца
  • Мнения: 94
mari_eta  не се бях сетила изобщо Embarassed
Днес следобед така или иначе ще го правя пак и задължително ще сложа.
Благодаря  bouquet

# 1 389
  • Мнения: 3 421
За пръв път имам проблем със сладкиша и причината е в шоколада, затова споделям с вас за да няма и други разочаровани. Направих го и вместо да направя заливката от фин млечен шоколад, както до сега сложих два купени от Лидъл.Пълен провал  Sick  #Crazy спазих си пропорцията масло шоколад, но се получи гъста лепкава маса, реших все пак да намажа сладкиша.Като изстина шоколада стана твърд като камък. На мен ми падна пердето изстъргах заливката и го изядохме така  Blush

# 1 390
  • Мнения: 22 867
спазих си пропорцията масло шоколад, но се получи гъста лепкава маса, реших все пак да намажа сладкиша.Като изстина шоколада стана твърд като камък.

cecunka76, ако пак така ти се получи, сипи малко олио в шоколада и бъркай. Само че по мъничко сипвай, за да не го разредиш,  можеш да добавяш, като бъркаш, докато ти хареса консистенцията. Хем става лъскаво покритие, хем не е твърдо. Peace

# 1 391
  • Мнения: 640
Страхотен е просто! Чуден!

# 1 392
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
И в къщи е любим,но имам проблем.
Винаги става много ронлив .
Първо си мислих,че съм прекалила с набухвателя.
Вторият път помислих,че съм сложила повече какао.
Третият път реших,че съм го пекла повече.
Е днес бях много внимателна,но резултата беше същия.
Това не попречи на домашните да го нападнат топъл ,де.
Но искам и на мен да ми се получи сочен  ,той всъщност не е и сух ,де ,но просто се рони много  ooooh!

# 1 393
  • Мнения: 912
И в къщи е любим,но имам проблем.
Винаги става много ронлив .
Първо си мислих,че съм прекалила с набухвателя.
Вторият път помислих,че съм сложила повече какао.
Третият път реших,че съм го пекла повече.
Е днес бях много внимателна,но резултата беше същия.
Това не попречи на домашните да го нападнат топъл ,де.
Но искам и на мен да ми се получи сочен  ,той всъщност не е и сух ,де ,но просто се рони много  ooooh!


За да се рони,според мен е печен повече. newsm78Махни го с една идея по рано,от времето когато мислиш, че трябва да е готов.Друго не може да бъде обяснението.Нали не го оставяш в фурната след изпичане?

# 1 394
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
И в къщи е любим,но имам проблем.
Винаги става много ронлив .
Първо си мислих,че съм прекалила с набухвателя.
Вторият път помислих,че съм сложила повече какао.
Третият път реших,че съм го пекла повече.
Е днес бях много внимателна,но резултата беше същия.
Това не попречи на домашните да го нападнат топъл ,де.
Но искам и на мен да ми се получи сочен  ,той всъщност не е и сух ,де ,но просто се рони много  ooooh!


За да се рони,според мен е печен повече. newsm78Махни го с една идея по рано,от времето когато мислиш, че трябва да е готов.Друго не може да бъде обяснението.Нали не го оставяш в фурната след изпичане?


Пекох 25 минути на 100 градуса ,другият път ще пробвам да пека с 5 минутки по-малко  newsm78
Вадя веднага от фурната ,да.И сега като се замисля,бордовете ми са направо корави  newsm78 ,та може и наистина да трябва да пека по-малко  Grinning
Благодаря ти merydit   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт