Шоколадов сладкиш с майонеза

  • 276 995
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Мнения: 2 212
Аз лично ползвах леката майонеза на краси.

# 1 411
  • Ænima/Albuquerque
  • Мнения: 3 821
Аз не изневерявам на "Краси", но ползвах обикновената.

# 1 412
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
Тук в Италия нямам „Краси„  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 413
  • Ænima/Albuquerque
  • Мнения: 3 821
Ух, че неприятно...  ooooh!

# 1 414
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218

 Laughing Laughing Laughing

Съжалявам,че нямам майонеза в момента да погледна дали пише какъв процент киселина съдържа  Thinking

# 1 415
  • Ænima/Albuquerque
  • Мнения: 3 821
Това е интересен въпрос.  Thinking
Ще погледна утре (дано не забравя) и ще видя какво пише на нашата.

# 1 416
  • под тепетата
  • Мнения: 11 275
Писаха , че и с домашна майонеза става сладкишът.Пробвайте с такава, като няма краси  Wink Приготвя се за секунди с пасатора.Ако не знаете как- пишета и ще ви кажа.

# 1 417
  • Русе
  • Мнения: 12 248
  И аз го правя с домашна майонез,приготвена от прясно мляко и олио. Майонезата не винги ми се плучава, впреки това слакиша става.  Simple Smile

# 1 418
  • Sofia
  • Мнения: 29 278
...и без яйца ли newsm78 За пръв път чувам за майонеза с прясно мляко и олио... #Crazy

# 1 419
  • Разград
  • Мнения: 3 114
...и без яйца ли newsm78 За пръв път чувам за майонеза с прясно мляко и олио... #Crazy


Става разкошна майонеза.И сладкишът си става чудничък с нея.

# 1 420
  • Мнения: 1 352
Мислех да се отказвам от този сладкиш, но ще пробвам с домашна майонеза, да видя какво ще стане.

# 1 421
  • Sofia
  • Мнения: 29 278
В каква пропорция се слага млякото и олиото...мисля да я пробвам

# 1 422
  • Разград
  • Мнения: 3 114
В каква пропорция се слага млякото и олиото...мисля да я пробвам


Една част прясно мляко-две части олио,с пасатора от дъното нагоре.

# 1 423
  • Мнения: 804
Ето го моят сладкиш за утрешният празник.
Хиляди благодарности на авторката за прекрасният сладкиш!
http://media.snimka.bg/8066/022388013.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8066/022388014.jpg?r=0

# 1 424
  • Мнения: 6 243
Аз ползва най-често майонезата на Краси, но съм го правила и с тази на Метро - Ако, пък и с каквато намеря. За роненето, исля си, че може би е от това, че леко е препечен. Но наистина, дайте да сравним състава на майонезите, да не би от там да е проблемът.

Лина, много апетитно изглежда  bouquet Хубав празник утре   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт