Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 627
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 570
на капчици има вече в Метро, пакета е 2.5кг.

# 571
А могат ли да се сложат парченца шоколад вътре как мислите? Thinking

# 572
Защо не, но пробвай наи-напрд първо без, защото и без това вкусът е доста интензивен  Peace

# 573
Ха,ето ме и мен Grinning Регистрирах се отдавна,но за първи път се включвам,провокирахте ме с този сладкиш...,какво да кажа... Confusedами беше СУПЕР!!!Просто е невероятен ,голяма вкусотия!Вкусът му предполага доста сложна и скъпа изработка,а то било супер лесно,абсолютно всички,които го опитаха бяха очаровани!Голямо благодаря на авторката  Hug
P.S.Само си позволих една волност-изпечения сладкиш напоих с една чаша подсладено мляко,че ме хвана страх,че съм го поизсушила с повече пекане-получи се Grinning

# 574
Страхотен сладкиш. Много ми напомня на фъч, но е много по-лесен, и икономичен, и бърз и по-вкусен. Благодаря за рецептичката!  bouquet

пак

пак

# 575
Благодаря за страхотната рецепта! Сладкиша е невероятен, много шоколадов! Имам един въпрос. Защо при печенето ми се разцепи целият?

# 576
Благодаря за страхотната рецепта! Сладкиша е невероятен, много шоколадов! Имам един въпрос. Защо при печенето ми се разцепи целият?
Идея нямам  Blush
На 180 градуса, предварително загрята фурна ли го пече? Ако е било така, освен да е някакъв проблем с набухвателя. Аз съм го правила доста пъти, все гладичък ми става отгоре.

# 577
  • София
Много похвали за този сладкиш, май и аз ще се зарибя. Peace

Пък, като гледам и апетитните снимки  #Cussing out

# 578
Идея нямам  Blush
На 180 градуса, предварително загрята фурна ли го пече? Ако е било така, освен да е някакъв проблем с набухвателя. Аз съм го правила доста пъти, все гладичък ми става отгоре.

Да, на 180 градуса го пекох, в предварително загрята фурна...ами може и да е от набухвателя, но пък за сметка на това е просто страхотен...

# 579
Доро, страхотен е, но не ми разваляй диетата  Mr. Green Mr. Green

# 580

Аз също съм на 90 дневната и си го направих във въглехидратен ден.  Wink

# 581

Аз също съм на 90 дневната и си го направих във въглехидратен ден.  Wink
И аз съм на 90 дневната  Mr. Green Простете ми за спама. Blush

# 582
Успех момичета с диетите!   bouquet

# 583
Дали не може брашното в рецетата, да се замени с овесени трици, как мислите ?

# 584
Дали не може брашното в рецетата, да се замени с овесени трици, как мислите ?
Мисля, че може.

Доро,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт