Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 641
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 585
Току що го залях с шоколада...и вече нямам търпение да го опитам...по късно снимки Peace

# 586
пробвах за по-сигурно без шоколад вътре, следващия път - със!  Mr. Green

ама глазурата нещо я омотах  ooooh! разтопих кувертюр на Жирардели на капки  във МВ, чуден, сложих тъпото масло и стана с една консистенция...като глина! бърках бърках, еми не глина....оправих го с мляко и стана идеална ама защо не ми се получи само с маслото не разбирам  newsm78

# 587
  • ГОре на черешата...
Ей тъй последния път ми се скапа едно Финети. А съм правила друг път без проблем. Та ме навява на мисълта, че е от маслото. То вече може ли човек да намери нещо свястно ooooh!.
Поне мъжО беше доволен - отяде си на шоколад Laughing, пък аз търчах до магазина за друг.

# 588
Ей тъй последния път ми се скапа едно Финети. А съм правила друг път без проблем. Та ме навява на мисълта, че е от маслото. То вече може ли човек да намери нещо свястно ooooh!.
Поне мъжО беше доволен - отяде си на шоколад Laughing, пък аз търчах до магазина за друг.

хахаха, и аз така, преди да се сетя за млякото, погледнах моя и му викам, това ме ядосва много, или  ще го хвърля или ако искаш ей ти купата! той ме погледна ужасен, толкова много шоколад?!? иии тогава сае сетих да му капна млекце  Laughing   пффф, не знам, уж е хубаво скъпо масло.... ooooh!

# 589
правих го вече няколко пъти-страхотен  е
Благодаря

# 590
Ето и обещаните снимки от днешния сладкиш...който със всяко следващо правене ,става още по вкусен...благодарности отново за sladka hapka[/color] newsm51

и парченце...

# 591
Приемам всички благодарности с удоволствие, радвам се, че ви е харесало!

# 592
За втори път направих сладкиша...сега го чакам да изстине и после ще го срежа на две и ще го намажа с крема на Labrex. Сигурно ще стане много вкусно. Simple Smile

# 593
Вчера не се стърпях и аз направих сладкиша(въпреки че, съм на диета Embarassed)! Стана разкошен! И на външен вид ми се получи и на вкус. Тъй като прохождам в кулинарията, не можах да повярвам, че от първият път го направих толкова сочен, пухкав и сладък. Благодаря много за рецептата   bouquet, ще продължавам да следя страхотните ви изкушения с интерес Peace.

# 594
Да се отчета и аз ,направих сладкиша.На вкус ми напомня, на мързеливия американски кейк.Чудесен е ,благодарности на Сладка хапка.  bouquet

# 595
merydit,  Шери1 много апетитно изглеждат. Hug

Аз снощи пак го направих. Отново се получи. Рецептата е безупречна, за което благодаря на Сладка хапка.   bouquetСнимки по-късно.

# 596
# 597
И аз го направих за свети валентин във форма на сърце излезе ми едно по голямо едно по малко и едно средно голямо кексче.Хареса се много от домочадието.Мъжът ми каза, че има вкус на торта гараш.

# 598
  • София
В момента се пече и моя сладкиш- в силиконова сърце-форма и в кексова. Предните пъти го правих в тортена с подвижен борд, пекох го на 180 градуса и ми се "разпукна" като майска роза.
Сега съм го сложила на 160 градуса, да видим ще има ли промяна. По-късно ще има и снимков мат'риал Peace

Хапчице, отново   bouquet

# 599
Мъжът ми страшно го хареса, а той е претенциозен откъм ядене и сладко не яде. Много лесен и вкусен.
Аз го пека в правоъгълна тефлонова тавичка и след това режа на ромбчета. Става идеално.

Общи условия

Активация на акаунт