Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 712
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 600
В момента е във фурната. За втори път го правя, първият стана невероятен  Heart Eyes

# 601
Току що направих сладкиша за втори път,като този път го разрязах и посредта сложих пудинг на др.Йоткер с вкус на карамел,а отгоре го залях с шоколад с лешници.Определено е много по-вкусен от първия.Просто невероятен.

# 602
Да благодаря и аз на Сладка хапка за вкусната и оригинална рецепта. Днес направих за първи път сладкиша. За глазура разтопих два шоколада "Милка" и заедно с маслото (напук на приказките за калоричността) стана невероятно. Забелязах, че самият блат (или както се нарича) стои леко тестено или поне малко по-тестено от обикновения кекс. Това, разбира се, не нарушава вкуса, даже напротив, изглежда ми по-интересно.

# 603
Днес отново направих сладкиша, този път като тортичка  Simple Smile с кремчето на labrex за именния ден на сина ми .

Получи се голяма вкусотийка ...... Crazy labrex сега разбрах защо беше писала , че преглъщаш на снимките си  Party кремчето е разкошно  Party

Сладка хапка- още веднъж , благодаря ти за сполучливата рецепта!   chef  bouquet

labrex- благодарности и на теб , че сподели за кремчето .  bouquet

# 604
Мога ли да попитам каква майонеза използвате? Нали не трябва да е солена майонезата.

# 605
пф, моята е солена, че и оцет има в съдържанието, въобще не се усеща, ама аз си сложих и 1 и 1/2 чаши захар за всеки случай  Peace

# 606
  • Pierrefonds, CA
Мога ли да попитам каква майонеза използвате? Нали не трябва да е солена майонезата.

Моята беше солена, не се усети.  Simple Smile

# 607

Получи се голяма вкусотийка ...... Crazy labrex сега разбрах защо беше писала , че преглъщаш на снимките си  Party кремчето е разкошно  Party

bliznacite2004, сега пък да знаеш на твоята снимка какво преглъщане преглъщам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Страшно се радвам, че си решила да направиш варианта с крема и още повече, че ти е харесал!  bouquet

# 608
Сладкишът много се хареса от гостите, че и допълнително имаше. Децата си изядоха парчетата, а те са ми най-безпристрастния съдия  Wink. Чак сега забелязах, тортичката на Лабрекс. Поздравления за идеята, изглежда чудесно  Simple Smile Голямата ми дъщеря скоро има рожден ден и за празненството вкъщи мисля да се пробвам с нея, но ще пека блата на два пъти, защото с пандишпана имам трудности при рязането, а с този изобщо не се и надявам да успея. Ама съм една майсторка и аз...  ooooh!

# 609
Добро утро!
И аз вчера направих сладкиша, стана невероятен.Моите хора не можаха да повярват , че в него има майонеза.Наистина рецептата е върхът, хиляди балгодарности за нея!  smile3525   newsm10

# 610
Ето и снимки! Извинявам се предварително за качеството им, но са от телефон!

# 611
И аз правих сладкиша,но глазурата нещо не се получи - отгоре стана като шоколад /твърдо/ и при разрязване се чупеше.Обяснявам си твърдостта с маслото,може би с крем ще е по-сполучливо.

# 612
  • София
Благодаря за лесната рецепта.
Направих го, вместо какао сложих канела, домашните не обичат какаови неща.
Вместо захар сложих 2 чаени лъжички Суитли и стана много приятно. СЛожих му също  стафиди и си стана като кекс без глазурата.
Може би ще стане с готовите глазури на д-р Йоткер за по-лесно?
Сега се замислям за солен кекс. Нали продават майонеза с разни подправки. 

# 613
Днес отново направих сладкиша, този път като тортичка  Simple Smile с кремчето на labrex за именния ден на сина ми .

Сладка хапка- още веднъж , благодаря ти за сполучливата рецепта!   chef  bouquet

labrex- благодарности и на теб , че сподели за кремчето .  bouquet
А какъв е този крем на labrex,че не мога да го намеря в темата?

Благодаря предварително!

# 614
И аз правих сладкиша,но глазурата нещо не се получи - отгоре стана като шоколад /твърдо/ и при разрязване се чупеше.Обяснявам си твърдостта с маслото,може би с крем ще е по-сполучливо.

добави млекце като я правиш, после разрязваш с нож, потопен в гореща вода  Peace

Общи условия

Активация на акаунт