Шоколадов сладкиш с майонеза

• 278 810
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 855
dannyny ,аз ползвам тази която е на нес кафе червената

# 856
Момичета, колко ml е чаената чаша?

240 ml

# 857
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета, но аз вече бях почнала. Моята чаша е 200 мл и го направих с нея, но за следващия път ще знам. Simple Smile
Ето какво излезе с чийз кремчето на Labrex, а разрез за сега няма защото ще го нося утре на гости послучай Цветница. Ако успея ще снимам и разреза. Жалко само, че още не съм го опитала, а така му се точех от мноооооооого отдавна.

# 858
Здравейте Момичета!
Вчера реших и аз да направя този чудесен сладкиш, Сладка Хапка,   bouquet за рецептата.

Имам обаче две питания:
1. В хладилник ли съхранявате сладкиша? Снощи беше много по-хубав, когато глазурата беше все още не стегната, със стегната след една нощ в хладилника сладкишът сякаш загуби от очарованието си.
2. Когато го режете разпада ли се на трохи/парчета? Дали повече го пекох  newsm78 или не уцелих тукашна майонеза  newsm78, която да заменя българската, но при рязане ми се трошеше. (Колго % е маслеността на БГ майонеза?)

# 859
Как съм пропуснала тази вкусотия, утре е на дневен ред. На Сладка Хапка съм и фенка, от тортата с мюсли и кисело мляко, която е редовноприсъства в менюто. А като я предложа на гости, прърво гледат странно, като им кажа, че е торта, но пробват ли, винаги искат допълнително.
Утре ще докладвам  bouquet  bouquet

# 860
  • Ловеч
И аз вчера го направих за първи път. Страхотен е и на вкус мн. ни допадна. Глазурата стана мека, добавих и 2 кафени лъжички мед. Heart Eyes

# 861
  • София
И аз го направих във вид на торта, с кремчето на Лабрекс - стана нещо уникално.
Всички ме питаха дали тортата е купена, което си е чист комплимент за мен  Mr. Green
Аз не съм го опитала, защото съм на диета, но хвалбите бяха мноооого.

Божествена рецепта! Благодаря ти отново Хапчице   bouquet

# 862
  • Велико Търново
Сладкиша стана превъзходен - най-накрая го опитах. Всички бяха възхитени. Благодаря на Sladka hapka за чудесната и лесна рецепта   bouquet, и на Labrex разбира се за чудесното чийз кремче   bouquet

Ето вече и разрез

# 863
Отново искам да благодаря на Сладка хапка за чудесния сладкиш.   bouquet

Днес моят 8-годишен син го направи сам/без глазурата само/.
Детето се справи чудесно, за съжаление забравих да го снимам.

Много лесно и мноооооого вкусно!

Ние го харесваме дори повече на следващия ден.

# 864
И на мен много ми се троши този сладкиш. Два пъти го правя и двата пъти става ронлив  newsm78. Иначе е много хубав, но ми е интересно дали при вас е така?

# 865
При мен сладкиша не се рони, става си сочен и леко влажен.

# 866
  • ГОре на черешата...
И при мен не се рони, правих го вече 5-6 пъти.
Да не печете по-дълго?

# 867
Печете го много, за това изсъхва повечко и се рони.

# 868
При мен си е сочен и "мокър". И аз съм на мнение, че за да се рони, трябва да е бил препечен.

За Цветница ползвах рецептата за блат на вита торта - огъва се безпроблемно! За съжаление беше за подарък, затова не успях да снимам разреза.

Мими.Ива - специални поздрави на синчето ти! Трогната съм!

# 869
а в цял ръст снима ли я  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт