Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 777
  • 1 547
  •   2
Отговори
# 105

Ето го моя, нарязан като пастички. Много го харесаха.  Party

# 106
  • Bulgaria-Italia
Запасих се от няколко дни с необходимите продукти ,с намерението  да направя и аз този сладкиш ,запретнах ръкави днес и  Shocked какаото ми само 1 лъжица ,а натуралния ми шоколад го няма никакъв  ooooh!.И все пак го забърках,сложих лъжицата какао и още 4 с.л разтворимо каге орзо  newsm78 ,в момента се пече ,слава Богу имам течен шоколад ,та смятам да направя глазурата с него.Но маслото дали трябва да е в същите пропорции  newsm78 ? Ох какво ще се получи накрая незнам  #Crazy

# 107
здравейте, мисля да направя този страхотен сладкиш...Но мисля преди това да направя от домашната майонеза и да ползвам нея. Само искам да попитам има ли значение дали да е от тази с яйца или само с млякото newsm78

# 108
Най-после и аз го опекох.Ама сложих цяло пакетче какао на Йоткер.Сега питам:Ще го заливам с бурканче течен шоколад.Трябва ли да чакам сладкиша да изстине или да заливам сега?

# 109
Aко залееш горещ сладкиш, част от шоколада ще попие в него. Така че си прецени дали предпочиташ така, или глазурата да си стои отгоре.

Мариса, майонезата трябва да е с яйца  Peace.

# 110
  • Варна
колко мъфини излизат от 1 доза?

# 111
  • Бургас
Направих го!
Супер бързо се разби всичко и стана страхотен. Моите хора вече го хапват  Party
Мерси за рецептата!

# 112
  • област Софийска
колко мъфини излизат от 1 доза?
На мен ми излязоха 12 мъфина, даже пълних формичките повече от обикновено.

# 113

мерси, обаче майонезата ми стана рядка Cry
чудя се дали изобщо да го правя с нея- май ще се пров Thinkingаля

# 114
  • Бургас

мерси, обаче майонезата ми стана рядка Cry
чудя се дали изобщо да го правя с нея- май ще се пров Thinkingаля

Според мен ще ти се получи, но си добави енда допълнителна лъжица брашно, да сгъстиш.

# 115
Ти сама си прецени, защото има риск и нищо да не стане. Най-добре направи нещо друго с майонезата.

# 116
  • Разград
Аз нямах майонеза и не ми се излизаше в студа,та си направих млечна,без яйца и спретнах сладкиша.После прочетох,че е трябвало майонезата да е с яйца.Сладкиша изглежда добре,охлажда се.Сега му правя шоколадовата заливка.После ще го видим.

# 117
ще рискувам- отивам да го правя и после ще пиша

# 118
  • Torino,IT
обърках темата Blush Blush

# 119
  • Варна
Аз го направих и се провалих. Sad Много съм разочарована от себе си.Грешката ми беше,че го изпекох в по-дълбока тавичка ,стана доста дебел ,лесно се отлепи но се разкъса , сега съм го заляла с шоколада така по неправилните парчета ....  Embarassed
Следващия път ще пробвам в по-широка тава да бъде мн тънък.

Общи условия

Активация на акаунт