Шоколадов сладкиш с майонеза

• 276 350
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 420
Не съм имала проблем с бакпулвера, дори не знам точно какъв е.
Вече разпечатах и разпространих рецептата и на работа Simple Smile

# 421
Леле стана невероятен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 422
  • София
Shu6omiga , никаква философия няма. Голяма кофичка заквасена сметана обърках с половин к. чаша пудра захар. Тук можеш да импровизираш за сладост. Може повече да се сложи, може да си е обикновена захар, както обичате. Разтворих половин пакет желатин и го обърках със сметаната. Според мен желатина ми беше малко, защото не стегна достатъчно, но пак беше добре. Пропуснах да кажа, че пекох сладкиша в тортена форма и го залях със сметаната преди да го извадя. После го сложих в хладилника за час или два май беше и чак тогава го извадих. На нас така ни хареса повече, защото с шоколада ни идва много сладко  Peace
Както бях писала миналата седмица, с този сладкиш може много да се импровизира  Peace А и с орихите вътре наистина стана уникален. Как го измисли тази сладка хапка още се чудя, мая и възхищавам  Hug

# 423
  • София
Не можах да устоя на всички тези изписани страници, снимки и описания и вчера го спретнах това чудо. Много се хареса вкъщи и май честичко ще си го правим Laughing
Благодаря за рецептата на Сладка Хапка  bouquet

А ето го и сладкиша:

# 424
Хей хей колко сте изписали, а трета май бях в темата.

Най-накрай и аз го направих. Едвам дочаках малко да си отдъхне от печката и си резнах едно парче. На сутринта с кафето още едно  Laughing
Вчера цял ден ми се въртя из главата, днес пак. Ядеми се....... няма такава вкусотия  Heart Eyes
Ето го и моя:

Но според мен заливката му е много. Или аз ненаправих нещо като хората-разтече ми се в подноса, добре че по-голям беше. После стегналата заливка трудно се отлепя отстрани. При вас така ли е? Но няма да остане Peace

# 425
  • София
Shu6omiga , никаква философия няма. Голяма кофичка заквасена сметана обърках с половин к. чаша пудра захар. Тук можеш да импровизираш за сладост. Може повече да се сложи, може да си е обикновена захар, както обичате. Разтворих половин пакет желатин и го обърках със сметаната. Според мен желатина ми беше малко, защото не стегна достатъчно, но пак беше добре. Пропуснах да кажа, че пекох сладкиша в тортена форма и го залях със сметаната преди да го извадя. После го сложих в хладилника за час или два май беше и чак тогава го извадих. На нас така ни хареса повече, защото с шоколада ни идва много сладко  Peace
Както бях писала миналата седмица, с този сладкиш може много да се импровизира  Peace А и с орихите вътре наистина стана уникален. Как го измисли тази сладка хапка още се чудя, мая и възхищавам  Hug

Simple Smile Принципно желатинът се прецизира по следната схема- на 500гр смес- 1 пак.
 Hug

# 426
  • София
Emi , права си  Hug
и аз го знам, но нарочно сложих по- малко, за да не стане прекалено желирано. А бе то от опити глава не боли  Laughing

# 427
  • Сливен

Роси, идвам и тук да благодаря и да се отчета с този невероятен сладкиш.

И парченце:

# 428
  • ES
Момичета, някой правил ли го е на мъфини?

# 429
Момичета, някой правил ли го е на мъфини?

Погледни тук!

# 430
  • ES
Лабрексчеnewsm51

# 431
  • София
Направих го и аз Simple Smile
СТАХОТЕН Е!!!!!
sladka hapka   bouquet

# 432
вече два пъти го правя-невероятен е-благодаря на авторката за страхотната рецепта-стана ни любима  bouquet

# 433
Направих го вчера за втори път и стана още по-хубав от първия. Heart Eyes

И пробвах как ще стане на мъфини.

# 434
  • София
abet     bouquet благодаря ти за съвета

Общи условия

Активация на акаунт