Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 641
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 450
  • ГОре на черешата...
Втори дубъл, под формата на мъфини - прекрасни, издуха се толкова добре Peace, Хапчице, още веднъж - благодаря  bouquet!

# 451
  • Видин
Понякога се чудя ... защо ли изобщо влизам в този подфорум... тук само професионалисти има  Crossing Arms
mari_eta , останах без дъх! Страшна красота  newsm20

# 452
  • София
Момичета, прекрасни сладкиши сте направили. Мариета, честит празник, да си жива и здрава. Уникална красота си сътворила.

Аз да споделя нещо смешно. В събота правих Кодрит Кадир, който нещо не се получи и го изхвърлих. Говорим си по този повод със синът ми и той казва- "Нищо де, не се ядосвай. Влизай във форума, може вече да има рецепта за сладкиш с лютеница"  Joy

# 453
Втори дубъл, под формата на мъфини - прекрасни, издуха се толкова добре Peace, Хапчице, още веднъж - благодаря  bouquet!

Това ли е почерпката?!   Crazy   Страхотно ти се е получило! Да ви е сладко!   bouquet

# 454
Мариета, наистина разкошни кексчета!

Момичета, толкова вкусотии видях на последните страници ... браво!

# 455
  • В светлината на слънцето
Мдааа, това определено ще ни стане любим сладкиш у дома. Обра овациите от всички посоки и естествено, от него вече няма и троха. Пак ще трябва да правя.  Grinning

# 456
Мариета, на мен ми забраниха да правя сладко вкъщи, но просто като гледам твоите мъфини по тази рецепта, еми няма как, ставам да ги правя и аз  Heart Eyes

# 457
И аз на мъфини направих вчера рецептата станаха уникални ,Благодаря за рецептата   bouquet

# 458
Готов е сладкиша с майонеза, под формата на мъфини.
Е наистина е страхотен вкус, няма да ме бият вкъщи със сигурност, въпреки че ми забраниха да правя сладко.
Ето снимката

# 459
Аз вчера наготово на гости го опитах - няма такъв разкош!

Благодаря на авторката на темата за рецептата! Точно такива по-мокри сладкиши обичам!   bouquet

Ще се прави и у доам, със сигурност.

# 460
Момичета, уверявам ви, че е голям пропуск, ако не го направите!
Сладка Хапка, благодаря за чудесната рецепта   bouquet
Ето го в мое изпълнение

# 461
Всичките ви сладкиши изглеждат страхотни  Embarassed

Писали сте много  Hug

Имам въпрос.

Мога ли да опека сладкиша в тавичка с диаметър 22 см. Времето за печене същото ли ще е? Някой пробвал ли е? Видях, че по оригинал рецептата е приготвена в тава с д=27см.

# 462
Направих мъфините без заливка (защото нямах време и необходимите продукти), но пак станаха страхотни. Следващитя път ще опитам със заливка, но надали ще кача снимка като гледам вашите красоти  Embarassed

# 463
Всичките ви сладкиши изглеждат страхотни  Embarassed

Писали сте много  Hug

Имам въпрос.

Мога ли да опека сладкиша в тавичка с диаметър 22 см. Времето за печене същото ли ще е? Някой пробвал ли е? Видях, че по оригинал рецептата е приготвена в тава с д=27см.
Разликата в диаметъра не е малка, така че при всички случай времето за печене трябав да се увеличи. Но пак има значение каква ти е фурната. Аз поне не мога да предположа с колко. Най-добре ще е след 20тта минута да го проверяваш как върви, само не забравяй, че трябва да е соен, а не сух - иначе не е така хубав.

# 464
  • Стара Загора
Моята тава е 30 см и след 20 мин го извадих сладкиша. Много е вкусен. Равномерно се изпече и има хубава форма.

Общи условия

Активация на акаунт