Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 731
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 615
monii - ето тук labrex е писала за крема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.msg14172924#msg14172924

# 616
Благодаря,отивам да го правя!

# 617
 Здравейте, искам набързо да запитам, че сладкиша е в фурната   Wink Като изстине напълно ли се залива сладкиша с шоколадовата глазура?И вие от къде намирате шоколадов ковертюр за сладкишите си ?Аз  от 2 седмици търся ,но не намирам.Благодаря и лека вечер от мен.

# 618
  • ГОре на черешата...
Да, изважда се изстинал от формата, отлепя се хартията и тогава се залива.
Аз кувертюр не ползвам - шоколад - натуралния на Своге най-често или течен шоколад.

# 619
  • София
http://s005.radikal.ru/i211/1002/fe/86271b303178.jpg    … sp;    
 И аз ползвам натурален на своге-2 броя и няколко лъж.шипков мармалад и масло,разбира се Simple Smile Ей...този сладкиш много харесван и сполучлив,браво на авторката!!!!

# 620
  • Ispania
Днес го направих за втори пьт.Веднага го изядоха Rolling Eyes,не успях даже да го снимам залят с глазурата hahaha.Оба4е имам някакьв проблем явно с тави4ката newsm78.И този пьт ми залепна сладкиша Confused.Преди да го сложа намазах с олио и после порьсих с брашно,но......пак залепна на някои места.Някой може ли да ми каже какьв е проблема.
Ето това ми е тави4ката Thinking

# 621
Val да не го вадиш топъл...или пък пробвай да го извадиш леко топъл/аз така съм го вадила два пъти ,няма проблем/..или пък да не би да не си намазала достатъчно тавичката newsm78.Иначе поздравления за втория опит.. Wink PeaceНадявам се някой ден и ние да опитаме от твоето произведение Wink Grinning

# 622
  • София
Val, moже да пробваш с хартия за печене,така правя и нямам проблеми.Върху хартията слагам мазнина и отупвам с брашно.Лесно се вади и не залепва Simple Smile

# 623
  • Ispania
Мери,ами топьл го вадих пьрвият пьт,а вторият ве4е беше изстинал Thinking  Embarassed.Теб специално ще те 4ерпя на 13 септември 2013 Mr. Green.

мм   Hug,много хубава идея Party Party,следващият пьт ще сложа хартия Party Party Hug

# 624

Страхотен ! Благодаря за рецептата   bouquet

# 625
Снощи го направих за втори път, отново е страхотен!   Peace

# 626
След като се каня от поне месец, най- накрая го направих този сладкиш. С голямо удоволствие го показвам, а за вкуса не мога да кажа, тъй като не съм го опитала.

# 627
Здравейте момичета! Изглежда страхотно - ще го пробвам и аз! И без това имаме повод утре - милото има рожден ден. Ние сме големи почитатели на шоколадовите удоволствия, което никак не ни се отразява добре  Laughing Мога да споделя с вас една друга рецепта за торта Сахер - най-известната виенска торта. Ето и рецептата със снимка.

Да ви е сладко!

# 628
и аз го направих но в формата на мъфини ,сложих и орехчета които леко се препекоха отгоре ,стана ммммммммммм ,почерпих една полякиня с тях много ги хареса и ми иска рецептата

Вал помогни ми да я преведа на испански  Praynig

# 629
  • София
Здравейте! Искам да благодаря за рецептата!   bouquet
Аз направих торта за 14-ти февруари! Много вкусна се получи!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт