Не искам да ме свалят такива...

• 15 442
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
Хубава тема!
Най-агнешкото ми е с 8 г надолу. Беше забавно. Приятно. Стана съвсем спонтанно-никой не е мислил кой на колко е. В последствие аз прекратих именно по тази причина. Сега съжалявам! Не съм фенка на агнешкото , а на конкретния човек!

# 91
Има една сентенция - който не иска когато може - не може когато иска ... писал съм я неведнъж ....

По темата - споко ! След време никой няма да те сваля - проблема е решен  Peace 

# 92
Е, Немо, сега какво да се хвърляме на всичко дето мърда, щото разбираш ли, след някой и друга година няма да има кой да ни обърне внимание?  newsm78 Аз пък имам една друга приказка: За всеки влак си има пътници.

# 93
  • густо майна Филибето
Има една сентенция - който не иска когато може - не може когато иска ... писал съм я неведнъж ....

По темата - споко ! След време никой няма да те сваля - проблема е решен  Peace 

Недей така, Mojito е права, ще ни свалят докато има огънче в очите, все се намира кой  Wink

# 94
За всеки влак си има пътници.
Стискайте палци да не са 'пътници' че ...  Peace

# 95
  • густо майна Филибето
За всеки влак си има пътници.
Стискайте палци да не са 'пътници' че ...  Peace

Joy Joy Joy

тогава ще сме си "другарки" и "другари" Laughing
Ей, не бягайте от агнешкото!

# 96
Има и друга сентенция - който не иска да го свалят, не го.  Който се лигави и се прави на мацка, пък после ...ау, защо така....

# 97
За товарните влакове няма. Mr. Green

# 98
Аз доста години съм работила като барманка в нощно заведение.Нощния живот ми беше така да се каже -начин на живот.На много неща съм се нагледала. Мъжете са си мъже-ходят по заведения да "забият нещо".Даже съм ги забелязала как действат. С една колежка си поставихме за цел да ги наблюдаваме една вечер-беше много смешно. Отначало се оглеждат и се хвърлят на по-хубавките посетителки,те ги отрежат,после се пробват при по- обикновеничките момичета и накрая с напредването на ноща и броя изпити питиета,ги гледаш да се натискат с някоя очевидно грозничка мацка. Та казвам го това като лично наблюдение и авторката не би трябвало да се учудва или впечатлява толкова от конкретната случка.

Мвого си права , Бейб.  Пък и грозничките се изживяват като звезди в този случой.

# 99
  • Пловдив
Има и друга сентенция - който не иска да го свалят, не го.  Който се лигави и се прави на мацка, пък после ...ау, защо така....
Ееееееееее стига де! Да не се контим ли заради мъжете  Wink
 Аз пък много се забавлявам по светофарите, лекичко флиртувам, флирта е вид антидеприсант Laughing

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 15:08 от violenza

# 100
Има и друга сентенция - който не иска да го свалят, не го.  Който се лигави и се прави на мацка, пък после ...ау, защо така....

Правилно !! Ако беше роднина на Т-рекс  никой нямаше да я поглежда  Peace

Речник: Т-рекс - вид динозавър . Пълното му име е Тиранозавър Рекс  Peace

# 101
  • Linz
Все ми е едно кой се пробва да ме сваля- така или иначе режа директно. И понеже не искам да бъда сваляна, не ходя по места, където стават свалки, без мъжа ми.
Иначе и аз не бих се впечатлила от по-млад, трябва да е поне на моите години.

# 102
То аз не че съм много стара, но това е точно едно от нещата, по които адски дискриминирам мъжете около мен, без значение дали ме свалят или не . По-малките от мен директно преминават в графата - евентуално приятели, макар че и като приятели ми е трудно, защото имаме обикновено много различни разбирания за всичко.
Дори на моя възраст и 1 година по-големи, пак ми се струват малки.
От 28 нагоре е добре.
Прати ми го този, Шанел  Laughing

# 103
Прати ми го този, Шанел  Laughing
Е няма смисъл.Излез довечера,заведенията са пълни с такива  Laughing

# 104
Така като ви чета - Алла Пугачова трЕбва да е много задръстена да не си намери някой на нейните лазарници  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт