Не искам да ме свалят такива...

• 15 410
  • 199
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
И аз не харесвам по-млади мъже   Laughing
От два месеца с още 5 приятелки на възраст от 33г до 40г ходим на салса, а там агнешко да искаш, някои от тях се вълнуват от танците с по-млад мъж, на мен обаче нищо не ми трепка  Whistling казаха, че съм се повредила Joy

# 16

На твое място бих го хванала и размазала по стените,така да се каже.. Embarassed
Е,аз съм вярна съпруга,как така ще го размазвам.Ще го разбера,ако искаше просто да отидем в хотел.Но не!Човекът ме кани на вечеря.Не вечерям.На клуб тогава.Много е симпатичен,забавен,не искам да го режа така,както си знам.И му обяснявам:човече,по-спокойно,върви си по пътя,добре се позабавлявахме,стига толкова.

# 17
Не ми допадат по-млади ...колкото и да са зрели.
Просто не мога да погледна на тях сериозно...все са ми недорасли...
На психологична основа е ,знам,но не мога да го превъзмогна.
Случвало се е да харесам преди години мъж,и като разбера на колко е ,интересът ми веднага се изпарява.

# 18
  • Smallville

На твое място бих го хванала и размазала по стените,така да се каже.. Embarassed
Е,аз съм вярна съпруга,как така ще го размазвам.Ще го разбера,ако искаше просто да отидем в хотел.Но не!Човекът ме кани на вечеря.Не вечерям.На клуб тогава.Много е симпатичен,забавен,не искам да го режа така,както си знам.И му обяснявам:човече,по-спокойно,върви си по пътя,добре се позабавлявахме,стига толкова.
Е,не знаех..Пък и говорех хипотетично Crazy

Но не може да се отрече,че те е свалял много елегантно и приятно,де да бяха повечето "зрели" мъже такива!?

# 19
  • густо майна Филибето
И аз не можех да си го представя до една определена възраст, но сега нямам нищо против да ме сваля по-млад. На тези години разлика от 3-4г изобщо не се усеща. Виж ако е 10, за връзка не може да става дума, но ако е само свалка, няма проблем Wink

# 20

Случвало се е да харесам преди години мъж,и като разбера на колко е ,интересът ми веднага се изпарява.

Точно.

# 21
... аз. мъжът трябва да е по-възрастен, по-висок, и по-богат от мен.

За мен височината е единственото условие. Все пак, не излизам с портфейла му, а ЕГН-то не му го пише на челото.
Иначе, половинката ми е наборче (е, "батко" ми е с 3 месеца). Mr. Green

# 22
  • София
Е, щом си вярна съпруга, неговата възраст не е най-голямата пречка. Не можеш ли да му намекнеш, че си семейна, не си търсиш друго и че държиш на това. На мен това ми се вижда най-безболезнения начин, не е нужно той да си мисли, че проблема е у него (било то в годините му или в каквото и да било).

Но ако питаш (както разбрах от заглавието на темата), как изобщо да спрат да те свалят по-млади мъже - няма начин, според мен. Готина мацка - всякакви желаещи ще има, няма начин да го контролираш това. Нали трябва да има и отрязани. Grinning

# 23
Цитат
Не можеш ли да му намекнеш, че си семейна,
Цяла вечер се почесвах по главата с дясната ръка.

# 24
  • Пловдив
Е, щом си вярна съпруга, неговата възраст не е най-голямата пречка. Не можеш ли да му намекнеш, че си семейна, не си търсиш друго и че държиш на това.
Да ти кажа, че много мъже търсещи неангажиращи запознанства въобще не се трогват от семейния статус, даже като че ли ги възбужда мисълта за недосегаемост Mr. Green
И колкото повече се мъчиш да ги откажеш, стават по-настоятелни Wink

# 25
  • Варна
Ти оплакваш ли се или се хвалиш? Simple Smile Или ти е проблем, че по- възрастните мъже не те оценяват достатъчно? Wink

И аз не си падам по младоци. Нито сега, нито на младини. Даже в тийн годините изумявах приятелките си, като въздишах по Петко Георгиев, журналиста от БНТ. Simple Smile

# 26
И аз съм на мнение че ако става въпрос за 1,2 до 3години спрямо моите възприятия е допустимо и не е проблем.
Даже е тенденция хората, които имат втори,трети бракове, съответно са над 40 години жената да е с малко по-голяма.

А баба ми казваше, че мъжете остаряват по-бързо и умират по-рано така че да гледам за  хубав и по-млад мъж.  Mr. Green

А и от друга страна по-горе са прави, че възрастта не винаги е критерии за емоционална зрялост.

# 27
Аз не искам да ме свалят никакви, бих се почувствала неловко.
но така или иначе ,доколкото тези моменти ги има, няма какво да си кривя  душата, предпочитам малко по-млад, отколкото някой дядо.Сега, аз съм на 40+/ ама много + Simple Smile/, ако има такава ситуация по естествено  би ми било да речем някой на 39 да ме ухажва/ чак свалки, отдавна не се е случвало/ отколкото някой 60годишен дядо.

П.С. На работа повечето сме приблизително на една и съща възраст.Впечатленията ми са, че жените над 40 изглеждат по-млади и по-стегнати от мъжете на същата възраст.Даже са някак по-одухотворени, с по-младежко излъчване.

# 28
  • гр.София
И аз не можех да си го представя до една определена възраст, но сега нямам нищо против да ме сваля по-млад. На тези години разлика от 3-4г изобщо не се усеща. Виж ако е 10, за връзка не може да става дума, но ако е само свалка, няма проблем Wink
Споделям  това мнение. Аз не понасям да ме свалят мъже, по-възрастни от  мен с 5 години и нагоре. Разбира се, не би ми допаднало да ме ухажва който и да е, само защото е по-млад от мен. Трябва да притежава определен сбор от качества, за да ми бъде приятно. На 33 години съм.

# 29
Е,сега не ни харесват по-младите,защото почти всички пишешти тук,сме на по 30-35-40 години.Ама като станем на по 45-50,дали един 35-40 годишен няма да е по-добре от един по-възрастен от нас,например 55 .... Mr. Green!?

Общи условия

Активация на акаунт