Не искам да ме свалят такива...

• 15 417
  • 199
  •   1
Отговори
# 105
Има и друга сентенция - който не иска да го свалят, не го.  Който се лигави и се прави на мацка, пък после ...ау, защо така....

Правилно !! Ако беше роднина на Т-рекс  никой нямаше да я поглежда  Peace

Речник: Т-рекс - вид динозавър . Пълното му име е Тиранозавър Рекс  Peace

Не е само това, Немо.  Ти й подклаждаш тъпото самочуствие. Щом не е роднина на Т-рекс, значи  е подложена на сваляне.  Но една жена винаги показва дали е склонна или не.

# 106
  Но една жена винаги показва дали е склонна или не.

Много вярно ... имаше един лаф за кучката .... кучето не ходело при нея докато тя не си вдига опашката  Peace

# 107
И за роднините на Т-рекс ще се  намерят ухажори Laughing  В малките часове на нощта, в някое по-тъмничко заведение,след бутилка уиски..мъжете са склонни да се върнат и в еолита  Joy

# 108
Прати ми го този, Шанел  Laughing
Е няма смисъл.Излез довечера,заведенията са пълни с такива  Laughing

Еее, този вече е проверен - с хубава работа, с хубаво образование, щял да постигне нещо  Laughing
Сега ако е 1.90, направо го взимвам  Mr. Green

# 109
Аз имам рецепта да не те свалят такива:

1. Обръсваш се нула номер
2. Оставяш си брада по главата, краката, дупата и т.н.  Laughing
3. Не се къпеш никога, както не си миеш зъбите
4. Ядеш само junk food и ставаш 300 кила
5. Сменяш си пола

Мисля, че тогава изобщо няма да те харесват млади, хубави и интелигентни момчета, а само мазни цигани педали  hahaha

# 110
Абе мацката се оплаква че я сърби та 2 не вижда, ама все и се натрисат такива дето не я кефят. Разбирайте го като обява "мъже над 35, запазени умни красиви, богати с чувство за хумор и тънък усет за свалки заповядайте, Шанел ще ви приеме"!

# 111
Абе мацката се оплаква че я сърби та 2 не вижда, ама все и се натрисат такива дето не я кефят. Разбирайте го като обява "мъже над 35, запазени умни красиви, богати с чувство за хумор и тънък усет за свалки заповядайте, Шанел ще ви приеме"!

е, аре стига бе Close брутални ставате вече мъжете тука. Сърбяло я, дрън-дрън! Пита жената защо такива и се лепят, какво толкова? Или не сте виждали млади мъже да налитат на по-възрастни от тях жени? Щото аз съм.  А и има такива мацки на и над възрастта на Шанел, че не знам кое девойче може да им стъпи на малкият пръст дори. И им се лепят мъжете, без те да "вдигат опашки" . Или мислите, че мъжете ако не им дадеш знак не те свалят hahaha Joy Joy Joy

# 112
Или мислите, че мъжете ако не им дадеш знак не те свалят hahaha Joy Joy Joy
Явно конкретните наши съфорумци единствено по знак набират смелост да свалят. Не им се сърди. Само че... когато аз давам знака, това не значи ли, че аз свалям? Не питам. Знам отговора.

# 113
Снощи бях на едно място,много добре си изкарах,забавлявах се.Усилено бях сваляна от 28 годишен мъж.Много тарикатски ме сваляше,възпитан,образован,с добра рабта и най-вероятно ще постигне много от тук нататък в живота си.Трениран,облечен-казвам ви всички тези подробности,за да разберете,че не беше някакъв застрелян тъпанар.Много настойчив,обаче не можеш да му се разсърдиш,защото не преминаваше границата.И все пак,по-млад от мен!Точно това на мен не ми харесва.Не знам защо,не ми допадат по-млади мъже от мен.Ако питате моите приятеки,по-хубаво от това няма.Но за мен не е така.А това не се случва за първи път,постоянно такива ми се лепят.Може с две,с три ,с четири години да е по-млад,но все по-млад!Сега някой ще си каже:ненормална.И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?

Joy Joy Joy

# 114
Явно конкретните наши съфорумци единствено по знак набират смелост да свалят.

Тъпо е да сваляш жена, която не ти показва че имаш шанс .... знам че си мечтаете само да ви свалят ..... ама глупаците са на привършване  Simple Smile

# 115
Спокойно, Немо, никой не очаква от вас да си признаете, че сте страхливци. Wink

# 116
Или мислите, че мъжете ако не им дадеш знак не те свалят hahaha Joy Joy Joy
Явно конкретните наши съфорумци единствено по знак набират смелост да свалят. Не им се сърди. Само че... когато аз давам знака, това не значи ли, че аз свалям? Не питам. Знам отговора.
а, не се сърдя. Смешно ми е само като чета мнения, че ако една жена я свалят, то тя си го търси Laughing
точно както някои мъже обявяват някоя жена за к****а, ако не им пусне. Понякога, ако им пусне, също и лепват такъв етикет. Въпрос на манталитет.
Немо, по мои лични наблюдения има още доста тъпаци, по критерия определен от теб. Не казвам, че ти си от тях, но...  определено не са на привършване Peace

# 117
Спокойно, Немо, никой не очаква от вас да си признаете, че сте страхливци. Wink

Дааа страхливци сме ... спи спокойно ..... а и да знаете че с трици маймуни не се ловят  Peace

# 118
С този точно разликата във възрастта ни е 6-7
Къде си се разбързала Laughing .На  34-35 г. , ми то ти е рано още за сериозна връзка.... Изчакай,огледай се ,все отнякъде ще изскочи Принца на Трибестана newsm08
P*S  Виж ми аватара-я къв съм убавец,що не ми драснеш на лична  bouquet

# 119
То смешното в случая не е, че някой я сваля, а че тя се оплаква защото е харесвана  Laughing

Е няма угодия.

Общи условия

Активация на акаунт