Не искам да ме свалят такива...

• 15 444
  • 199
  •   1
Отговори
# 135
Няма значение възрастта. Не се чувствам в кожата си ако съм обект на свалки.

# 136
Не се чувствам в кожата си ако съм обект на свалки.
Това пък защо  newsm78 .I live for this shit  Joy

# 137
Не се чувствам в кожата си ако съм обект на свалки.
Това пък защо  newsm78 .I live for this shit  Joy
Вътрешно усещане, какво ти е чудното!?   Mr. Green

# 138
  • Пловдив / София
Не съм била с по-млад мъж от мен.
Най-малката разлика във възрастта е била 3г.
Но, ако мъжът е по-млад сок.2-4 години, не би ми правило впечатление.
Има мъже, които са по-млади и доста по-зрели.

А иначе аз не искам да ме свалят ниски мъже. Обаче, не знам защо в Б-я е пълно с такива. Нисък мъж разбирам всеки под 180см.

# 139
Да,наистина,много ниски мъже има.Между впрочем въпросният също е нисък,не повече от 178.

# 140
Оф, не го ща тогава, Шанел  Joy
И аз съм го забелязала за ниските.
Имам нещастието да съм 176 см, на ток - към 185.
Е вляза ли в бар, дискотека, квото е там, аз съм най-високата. Rolling Eyes
Аз под нисък разбирам под 185  Laughing
Бившото ми гадже е 2 метра и сега всички ми се виждат отчайващо дребни  Confused

# 141
  • Пловдив / София
Да,наистина,много ниски мъже има.Между впрочем въпросният също е нисък,не повече от 178.

Ужас.  Mr. Green Аз самата съм 170 и като ми дойде някой с 4-5 см. по-висок и направо...
Не се чувствам дост.женствена до нисък мъж.

# 142
  • густо майна Филибето
Брех, какъв етикет им лепнахте, все едно аз с моите 160см да кажа, че 170см са високи Laughing
И тия "ниски" мъже, как не ги е срам, напълнили България Laughing

# 143
Е, то си е субективно.
Ако си 160, тия от 175 - не са високи, ама на теб са ти ок  Sunglasses
Искам да мога да го гледам нагоре и да скланям глава на рамото му, пък. Crossing Arms

# 144
И аз мен мъж под 185см е нисък:) Аз съм 180.
 Сега се замислям, че може бих могла да си затворя очите за нечия младост, ако ръстът ми допада:) Колко лесна съм била.

# 145
  • Пловдив / София
Брех, какъв етикет им лепнахте, все едно аз с моите 160см да кажа, че 170см са високи Laughing
И тия "ниски" мъже, как не ги е срам, напълнили България Laughing

Ами, ти си ниска. Без да обиждам.
Затова 170 ти се струват високи.
Но ако си колкото мен, ще те питам тогава къде са тия високи мъже.  Mr. Green

Но в Б-я това наистина е масово явление. Може би генът ни е такъв. Tired А аз не смятам, че жена 170 е прекалено висока.

# 146
Снощи бях на едно място,много добре си изкарах,забавлявах се.Усилено бях сваляна от 28 годишен мъж.Много тарикатски ме сваляше,възпитан,образован,с добра рабта и най-вероятно ще постигне много от тук нататък в живота си.Трениран,облечен-казвам ви всички тези подробности,за да разберете,че не беше някакъв застрелян тъпанар.Много настойчив,обаче не можеш да му се разсърдиш,защото не преминаваше границата.И все пак,по-млад от мен!Точно това на мен не ми харесва.Не знам защо,не ми допадат по-млади мъже от мен.Ако питате моите приятеки,по-хубаво от това няма.Но за мен не е така.А това не се случва за първи път,постоянно такива ми се лепят.Може с две,с три ,с четири години да е по-млад,но все по-млад!Сега някой ще си каже:ненормална.И все пак,има ли други такива,които не харесват така нареченото агнешко?И дори да се поднася то само,вие да го бутате с досада настрани?

ама вървежни мацки има тука ..Simple Smile и се оплакват.. съчувствие искат

не успях да прочета всички отговори.. но само искам да вмъкна че тези похотливи създания мъжете (особено интелигентния тип) никак не мрат да свалят някой а той да се дърпа...
по-скоро историята ми намирисва на кокошката която бяга от петела, но не прекално бързо и на съответно виртуално напомпване на самочувствието...

нищо лично, просто размисли ... и страсти .. чужди  Hug

# 147
Тъкмо си мислех да те поканя да върлуваме по баровете из Пловдив като се прибера, а то...
И двете високи, ще си седим самотни в ъгъла  Joy

# 148
170 съм. от 175 нагоре за мен си е ОК. Дори прекалено високите и едри над 190 да речем изобщо не ме привличат.

# 149
Тъкмо си мислех да те поканя да върлуваме по баровете из Пловдив като се прибера, а то...
И двете високи, ще си седим самотни в ъгъла  Joy

Освен да дебнем кога има баскетболни турнири в града и да ги причакваме.

Единственият нисък мъж, когото харесвам е актьор. Дори съм забелязала, че съм предубедена към ниски мъже. Мисля, че са комплексирани от ръста си./ визирам единствено мъже/.

Общи условия

Активация на акаунт