Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 662
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Ох, Искре, за съжеление нямам такава информация. Ако си дойдат тук, дай знак, ще намерим добър кардиолог, вкл. и фетален Praynig

Аз напазарувах на бебето и на Никола от МК Англия - за 500 лв нямаш идея колко неща купих, които тук щяха да ми излезат сигурно 2000 лв  Peace

# 136
 Hug
да се включа и аз Simple Smile
Искре за съжаление и аз нямам информация и се моля да е лъжлива тревога за проблема Praynig
Може да попиташ Деси /мдс/ че си спомням че тя ходеше на консултация в Германия по време на бременност си  Peace
Аганка и аз съм мисля като Марти /марисса/ Peace
Интересна тема сте подели за пола на бебоците  Grinning аз пък искам второто да ми е момче - та чета и записвам как да стане  Laughing И трето искаме по принцип, но .................  ще видим в последствие как ще се развият нещата Wink
Сутринта заведохме Ина на градина и сега и двамата с мъжа ми по различни причини се наложи да си се приберем вкъщи. Ама е едно тихо, никой не те дърпа, не ти скача натам насам - направо ми е непривично  Mr. Green
Хубав ден на всички   bouquet

# 137
  • София
Искре,фалшива тревога да е. Praynig
Питай в чужбинската за Австрия

# 138
Уха, привет!
Кирова, пише, че при вас е -29 градуса. Брррррррр.
Мариян и той доста бълнува. Рядко имаме спокойна нощ и винаги се присламчва към мен.
Преди много си буташе бубата и тя щръкваше.Сега по-рядко, но от време на време я мачкоти и като му се скарам /аз не лошо, а така весело, ако ме разбрахте какво искам да кажа/ и той се смее и радва.
Аз искам второ, мъжа ми много не иска, защото си имал две  Twisted Evil Много искам момиче, но и ако е момче няма да го върна  Grinning
Хубав ден на всички!

# 139
  • София
А Кати - стискам палци скоро да се похвалиш. Не страдай толкова, не следи толкова стриктно и не си навивай момче или момиче - каквото и да е - все ще си го обичаш.  Hug

Благодаря! Е, аз искам момиче - но ако стане момче няма да го връщам... само нещо да се получи и да е здраво - и чудесно, като това... и спокойно като него по възможност!

И аз искам 3. Ама да видим - че то засега No 2 не ще да стане - какво да говорим след години за 3то... сигурно ще съм безвъзвратно одъртяла - ако вече не съм...

# 140
  • София
само се индикирам че попоглеждам но нямам кой знае какво за казване.... Rolling Eyes

# 141
Здравейте отново!Никола заспа за 15мин. и се събуди,така много се ядосвам.Пак правих макарони и яде,но утре ще трябва ново меню от италианската кухня пък да видим ще върже ли.
И аз искам трето,но до две години както ми препоръчва гинеколожката немога.Трябва да почна първо работа някъде.А и мъжът ми се дърпа,вече се страхува по много параграфи.Неможе да ми мине живота само в гледане на деца,то хубаво хубаво но тва си е моят единствен живот все пак.Божа работа!Ще се чуваме и прослушваме,бъдещето ще покаже!Аз искам твърдо момиче,много искам още едно момиче!Теориите ми са интересни,но кое е първото и кое следва?При нас мъжът ми е доминиращ пък имам и двата пола.И двете деца са правени съзнателно като Никола съвсем и аз знаех че ще е момче още преди да зачена едва ли не.

# 142
Добър ден
Мimoza_lolko при нас сутринта беше -19 на около 40км.от Силистра са измерени Т-29.И моят мъж така казваше ама аз го излъгах и сега той има три а аз две. Whistling
Да ви се оплача Сашо отново е на АБ направо ми причернява вече.От миналата година февруари не беше пил АБ ,а сега за месец и половина за трети път Sad

# 143
здравейте!
скоро не съм се вясвала,ама като не се и спирам така е
засега сме здрави,Цвети си ходи на ясла и благодаря за милите думи за моите гарджета
и при нас е голяма студ,сутринта към 5.30 беше -19,а към 8 - 20,5искам вече да се стопля
Кирова ,Бързо оздравяване на Сашко Hug
отивам да чета назад,нещо и за среща мярнах

# 144
Кирова, много неприятно това с болестите Hug Стискам палци да оздравеее бързо Сашко и да се закрепи

# 145
h.kirova  Hug бързо  оздравяване и от мен
Дано този студ изтрепе всички вируси, че да има полза от мръзнането Wink

# 146
Добър вечер!
Кирова, бъзо да оздравява Сашко Hug
Аз много си мечтая за момиченце, но и момче да е пак много ще се радвам.
Ето една формула, която за мен е вярна и за много мои приятелки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139212.0
Като ви чета как си пишете за бебенца все повече се навивам.
Аз днес в най- студеният ден предприех някакви начинания. Мислех, че ще измръзна, но не ми се стори чак пък толкова студено.

# 147
  • На края на вселената!
Ето една формула, която за мен е вярна и за много мои приятелки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139212.0
По тази формула Лина е момиче, но Кати е момче  Laughing А колко народ ми викаше че чакам момче с втората бременност не е истина. Та се сетих за оня лаф от Комиците - докторе момче или момиче е бебето? Докторът: Като порасне само ще избере  Joy

# 148
  • Sofia
Добър ден!
тествах тази формула иии - нещо или аз не смятам както трябва или не знам, ама Сашо е момиче, а бъдещото бебе - момче Simple Smile.
Отивам на консултация - Сашо ще гледа бебето на големия телевизор. Simple Smile

# 149
и аз съм я пробвала тази формула - Никола си е момче, но Мариса излиза момче, а фъстъчко момиче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт