Селена

• 23 261
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
То защото оспамихме доста "Черния списък" и крайно време беше да ни отделят.Но да се беше конкретизирало, че тук ще се пишат само отрицателните мнения и който го интересува точно това, да чете.Сега, до колко са обективни е друг въпрос, впредвид различните критерии на всеки.Моят съвет е, ако наистина искате някой да ви обърне внимание, информирайте на момента собствениците.Кажете си оплакванията и претенциите, цитирайте имената на служителките, от които сте недоволни: те имат табелки, закачени на униформите.Уточнете се лице в лице и готово.Това е частна болница е много лесно да го направите.Както вече казах, не работя в болницата и тук не присъства другата страна на спора.Не е коректно.Иначе можем да си пишем на воля каквото се искаме.Форумите са точно за това.  bouquet

# 46
Както знаеш собствениците са няколко
Не върви да се оплачеш на единия от другия  Simple Smile
Пък и приемете, че не всичко е перфектно като при вас
Оставете хората да си имат мнение

# 47
  • Пловдив
Каспър, напълно съм съгласна, че не може всичко да е перфектно за всички.Знам, че собствениците са няколко, но акушерка собственик не знам да има, а претенциите са именно към тях.Не съм против това хората да имат мнение, но за да има реални последствия от това мнение, подходът е друг.Убедена съм, че нито собствениците, нито персонала четат този форум и ако жалбите не се отнесат там където трябва, само ще си пишем.Сега, ако целта е само лошата реклама, това вече е друг въпрос.

# 48
Четат, разбира се и още как.
Всички четат форОма...
Така че да им е честит празника,
живи и здрави и много професионални успехи и никакви недоволни пациенти/клиенти!  Simple Smile

# 49
  • Пловдив
Щом казваш  PeaceТези, които аз познавам не го четат, но все пак да им честитим празника smile3504

# 50
Каспър и аз от тия който познавам нямат никакво време да го четат!Те нямат време за семеиството и децата си камо ли да четат как си чешите езиците и дрънкате глупости!Лежала съм в тази болница два пъти и няма един от персонала от който мога да се оплача!!

# 51

Аз, честно не разбирам смисъла на спора. Искате да ме убедите, че в Селена е прекрасно и т.н,е няма как да стане поради простата причина,че аз лично ,на базата на моя опит , съм си създала мнение.  Не коментирахте нищо за резултатите,за които споменах, не коментирахте нищо за по ранното ми изписване и както се оказа не е само при мен.  Не коментирахте нищо за конюнктивита  на дъщеря ми ,но най-вероятно за вас това си е в рамките на нормата.  И тъй като вие засегнахте смяната на нощници и чаршафи, е за първите думи нямам. НОщницата ми беше не знам коя употреба,вашата предполагам -новичка, все пак платих 1300лв . И наивно се заблуждавах,че за тази сума, на всяка пациентка  се полага нова. (най -вероятно за вас това са безумни претенции). А вариантът да се сменя бельо , чак когато пациентката се обади на рецепция също ми се вижда ненормално..А колкото за това , дали бебешонка е била гладна или не,ами когато все пак се сдобих с мляко , детето го изпи и заспа спокойно(мисля,че не е нужно кой знае какъв опит,че да разбереш кога  е гладно и кога не.)  .Радвам се, че имате такова голямо доверие на персонала там и следвате безценните им съвети.
 Аз няма да ви убеждавам , че съм права.  Вие имате друго наблюдение, така че моля ви ,не ме убеждавайте и вие във вашата правота.

# 52
  • Пловдив
Както вече Ви обясних, не съм от персонала на болницата и вече Ви посъветвах да си търсите правата там.Въпросите също да ги зададете там, когато му е било времето.Да, обадих се на регистратурата да сменят бельото, защото не очаквам от персонала да има ясновидски способности и да разбере, че съм оплескала всичко.Намирам за напълно нормално да ги уведомя.Не искам да ви убеждавам в нищо.Споделям впечатления, също като Вас.Изясних и критериите заради които съм избрала точно тази болница.Нищо повече.Не спорим.Ако на вас така Ви изглежда, съжалявам PeaceДа си призная честно за нощниците предварително нищо не съм питала.Но ако искате, за да не правя реклама на магазина от който са купени ще ви кажа че нощницата и халата към нея, струват около 70 лв.Клиент съм на въпросния магазин и до скоро имаха от същия модел.Не е била новичка, но след толкова пране с препарати, които отстраняват кръв нормално е да изглежда 187 употреба, дори и да е купена преди 3 месеца.А що се отнася до доверието.Ако нямах доверие, нямаше да я има и дъщеря ми.Благодяря на лекаря, който сбъдна мечтата ми да имам дете, нищо,че той не чете тук.Още веднъж извинете, че съм оставила погрешно впечатление у Вас и приятна вечер.

# 53
 Сега разбирам защо толкова ви  харесва въпросната болница и аз да бях  на ваше място и аз бих била така.. Надявам се от сърце да има само и единствено доволни, а ние недоволните  да сме все по-малко.  А колко до това да се оплача където трябва- е направила съм го , още там, но ефект -никакъв.
 П.С-  в една не дотам изискана и реномирана болница,  бельото го сменят по два  пъти на ден . И  персонала няма ясновидски способности(предполагам). Май така си е редно в здравните заведения, без значение дали пациента се е нацапал или не. А в Селената помолиха съпруга ми да стане от съседното легло, че ще им се налага да сменят чаршафите. Rolling Eyes(. Малко смешно ми звучи това,че виждате ли нощниците стрували 70 лв( в което дълбоко се съмнявам) и от много пране били в такъв окаян вид.(ми ,аз като пациент, не се интересувам особено как точно са стигнали до това състояние).

# 54
  • Пловдив
Валери 08, струва ми се че ставаме досадни на околните.Всъщност аз също имам една съществена забележка към персонала.Първият път в съседната стая настаниха току що родила жена със съпруга и.Цяла нощ телевизорът работеше на висок глас, а на сутринта вече ясно чувах всяка дума на Лора Крумова и Георги Коритаров.Персоналът не направи нито веднъж забележка, нищо че се смущаваше спокойствието на останалите пациенти.За мен не е редно външни лица да пребивават в стаите на родилките, но няма кой да се съобрази с това.Това е едно от удобствата на частните болници: пациента е и клиент и желанията му се изпълняват.В държавна болница за това ще трябва да си платиш ВИП стая.Тържествено се оттеглям от темата.

# 55
valeri08, и кога ги плати тези 1300 лв, защото разбрах, че си родила преди около година, а дори и сега раждането не струва толкова Whistling.Като преувеличаваш, поне го прави с мярка.
А за посетителите има стая за посещения и евентуално столове в стаята.Човек с елементарно възпитание не би си и помислил да седне на болнично легло, дори и да е свободно ooooh!

# 56
Шайн , здравно неосигурените плащат повече  Peace Мен като ме приемаха в Торакс ,първо погледнаха на рецепцията дали съм здравно осигурена. После попитах дали има значение и ми обясниха,че здравната каса поема част от сумата при осигурените. Peace

# 57
# 58
valeri08, и кога ги плати тези 1300 лв, защото разбрах, че си родила преди около година, а дори и сега раждането не струва толкова Whistling.Като преувеличаваш, поне го прави с мярка.
А за посетителите има стая за посещения и евентуално столове в стаята.Човек с елементарно възпитание не би си и помислил да седне на болнично легло, дори и да е свободно ooooh!

Тук от елементарно възпитание ще се посмея Grinning Laughing Grinning
 1100+200лв за др .Минев=1300лв.  Елементарно като помислите и сама ще се досетите,че със секцио-първия ден си на легло,съответно няма кой да те пренесе до стаята за посетители ,за да може да поседнем на стол и т.н. И все пак ,ако възприемем ,че аз и моят съпруг сме елементарни, то какъв би трябвало да е персоналът ,който  сменя чаршафи по поръчка на клиента и то когато  последният се обади на рецепция?  Как бихте го коментирали? Или и това си е нормално,ако за вас е така, не смятам , че бих могла да  кажа нещо. В болниците бельото се сменя поне всеки ден. (поне аз така съм чувала). До колкото знам и в хотелите било така , от хигиени4на гледна точка. Но нека откровено си говорим-санитарката просто я мързи. Или вие лично я познавате и това преувеличавам.  Outta Joint И въобще каква би била моята цел, за да си измислям? Бихте ли били така отзивчиви да ме просветлите?

# 59
  • Пловдив
Добре, Валери 08, убеди ме, че не е трябвало да се обадам на регистратурата, да ми сменят чаршафите, а да си лежа в кръв до следващия ден, когато ще дойдат да ги сменят.

Общи условия

Активация на акаунт