Раждане във Втора градска болница, София

• 305 591
  • 2 949
  •   1
Отговори
# 2 865
Здравейте, момичета.

Аз бях на последните отврени врати в началото на май. Родилното е леко смалено заради патологията, която наистина е слята и вече изолирана от останалата болница, което отчитам като плюс. Все още е чисто, поддържано, прилежно откъм условия. За персонала също има промени. Знам със сигурност, че д-р Румен Христов завежда рискова сега (той ме изражда със секцио преди 5,5 години). Много съм доволна от него. За другите по-известни там нямам инфо къде са и дали още са в болницата.

Малко акушерката, която води отворените врати, ме фрустрира, ама това си е за мен. Няма да ви занимавам. Simple Smile Другата сряда ще видя и Шейново, за всеки случай.

Най-големият плюс за мен за Втора е, че бебетата са при майките си нон-стоп.

Дано съм била от полза. Пък с някой може да се засечем. Wink Аз съм към 18 юни, живот и здраве.

# 2 866
Zdraveite,iskam da popitam kakvi sa tezi otvoreni vrati, kakvo moje da se vidi i prez mesec iuni koga sa?

# 2 867
Здравейте имам въпрос към скоро раждалите момичета. Списъка за нещата за болница от 1 ва страница актуален ли е ? И това за сака още  ли е валидно?? Има ли още ВИП стаи след като събраха родилно и рискова, защото знам, че сега леглата са по 3 в стая, не както пише по 2. Лежах в рискова в 4 ти месец, вече бяха обединили отделенията, но е добре поне това което видях, персонала е мн симпатичен, стаите бяха чисти, но нямахме достъп до самото родилно, заради стерилната среда за бебчетата, затова питам, а за багажа тогава ми беше мн рано и не съм се сетила да питам.

# 2 868
  • София
Здравейте имам въпрос към скоро раждалите момичета. Списъка за нещата за болница от 1 ва страница актуален ли е ? И това за сака още  ли е валидно?? Има ли още ВИП стаи след като събраха родилно и рискова, защото знам, че сега леглата са по 3 в стая, не както пише по 2. Лежах в рискова в 4 ти месец, вече бяха обединили отделенията, но е добре поне това което видях, персонала е мн симпатичен, стаите бяха чисти, но нямахме достъп до самото родилно, заради стерилната среда за бебчетата, затова питам, а за багажа тогава ми беше мн рано и не съм се сетила да питам.

Днес ме изписаха, така че съм най - прясна Simple Smile Има вип стаи с по две легла, можеш и сама да си там, ако желаеш. Аз съм ходила и със сак единият път и без сак другия път. Не са ми правили проблем. Един съвет, ако има вариант не ползвай стаи 7 и 8, защото са срещу столовата. Сестрите и акушерките много обичат да си говорят там по всяко време на денонощието  Laughing Женския пазар пасти да яде, няма наспиване Simple Smile
Леко извън въпроса, искам да благодаря на доктор Иван Иванов, че ме изтърпя по време на раждането, както и за всички останали грижи  bouquet Ако се реша на трето, пак ще е там  Hug

# 2 869
  • София
Здравейте мами ,записвам се да следя темата ,насочила съм се на там и аз . Първа бременност ми е с термин 24.07 съм Simple Smile . На 07.06 съм на отворени врати ,ще споделя впечатления Simple Smile

# 2 870
да попитам някоя мама която е раждала наскоро там може ли да ми каже техния списък за раждане там

# 2 871
  • София
Нямат списък. Трябва ти нощница,  превръзки, мокри и сухи кърпи, кърпи за бебето и памперси, много вода, хавлии, термометър, друго не се сещам сега

# 2 872
  • София
За нощници аз знам ,че не дават внесени от вън ,а техни стерилни ...но не споря ,може и да ми е стара инфото Simple Smile Ако ще си носим нощници то поне 3 предполагам трябват ...

# 2 873
  • София
Вече дават да си ходиш, даже предупреждават, дават тяхна за деня на раждане. Аз на 13.05 раждат там, актуална е информацията Simple Smile

# 2 874
Значи освен списъка на първа страница ни трябва, нощница 1-2, а пък те ще ни дадат за самото раждане

# 2 875
  • София
Пет дни лежах там, от 24/05 до 29/05 и всяка сутрин една любезна жена ме питаше искам ли нова нощница Simple Smile

# 2 876
 2014г август родих там и в патология трябваше да си нося нощница,в родилно даваха те (трябвало да са стерилни).Надявам се и второто си дете да родя там. Simple Smile Peace

# 2 877
Момичета може ли да се излиза на вън?Да си купи нещо човек?Какво е отношението ако си без избор на екип?

# 2 878
  • София
Не може, два пъти на ден може да ти носят багаж, мисля в 12 и 18

# 2 879
Аз разлика в отношението заради това ,че не бях с избор на екип не съм забелязала.Хората са там да ти помогнат преди всичко.

Общи условия

Активация на акаунт