Раждане във Втора градска болница, София

• 305 617
  • 2 949
  •   1
Отговори
# 2 850
Момичета, да ви попитам. Някой знае ли дали във Втора градска позволяват присъствие на дули?  Rolling Eyes

# 2 851
  • София
Не ми се вярва, те не пускат външни лица и нямат и свиждания, така  че ме съмнява

# 2 852
Момичета, да ви попитам. Някой знае ли дали във Втора градска позволяват присъствие на дули?  Rolling Eyes
Не допускат никой.  След раждането пускат блиските в коридора да се видите за малко и да покажат бебето и до там. Имаш право два пъти на ден да ти донесат нещо необходимо, но не и дрехи. Имаш право на нещо връхно само жилетката или халат.

# 2 853
За тези, които се интересуват!

Отворени врати за м. Май ще има на 10-ти и 26-ти от 13 часа. Трябва предварително записване на телефона, който е на първа страница.

! Само едно уточнение: ст. акушерка Адриана Сотирова вече е пенсионерка и не работи там. Все още не знам името на настоящата
.

# 2 854
  • у дома...
Дами, някоя от вас има ли инфо за д-р Калин Калев?

# 2 855
За цялото семейство Калеви съм чувала само хубави отзиви.

# 2 856
  • София
Когато отидох да раждам той ми прави прегледа за прием. После смяната им изтече и родих при Угрински и Якуб, но на всички визитации минавеше през седмицата. Само добри впечатления имам.

# 2 857
  • у дома...
Благодарение на него и на д-р Джеджева аз и дъщеря ми сме живи. Видях, че вече го няма в екипа на Втора градска и ми стана чудно къде е.

# 2 858
Д-р Калев преглежда само в частния му кабинет.

# 2 859
Здравейте,
как родихте във Втора Градска - с екип или не, т.е. на свободен прием,
аз искам да отида без никой да ме знае и да си родя нормално -  без окситоцин и упойка - Simple Smile
аз преди 3,6 години раждах  там- пак без екип:) но преди това си полежах в патологията защото преносих 10 дни, та всичко някакси естествено се разви, от едното отделение отскочих в другото:) та да питам дали са се променили нещата:)

# 2 860
Аз бях по същия начин първо в патология, после в родилно. Родих ноември. Всичко си беше ок. Сега, доколкото разбрах са сляти двете отделения и го няма половината персонал. Патологията е в родилното. Родих без екип и съм много доволна от всичко. Надявам се тези промени да не са в ущърб на пациентите.

# 2 861
  • София
И аз родих преди промените, преди година. Без екип, без упойки, щеше да мине и без окситоцин, но просто в един момент процесът спря и му помогнахме малко. Много съм доволна

# 2 862
Аз родих Ноемви 2015г. първо бях два дни в рискова бременност,понеже преносвах и на третия ден сутринта ме заведоха в предродилно там ме поеха тези който си бяха на смяна.Др.Якуб и Др Михов Миков не съм сигурна как се казваше точно. Немога да опиша колко съм им благодарна за вниманието и грижите,родих нормално без упойка.

# 2 863
май натам ще се насоча Simple Smile стегнала съм багажа,
 термина ми е на 5.06.2016 - нямам време Simple Smile
там ми е най познато - въпреки че са минали 3 години и малко Simple Smile

# 2 864
  • София
И аз съм стегнала багажа, точно защото и на мен ми е познато. Не можах да се пречупя за друга болница, въпреки че първото ми раждане беше през 2011 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт