за операция. Прие ме д-р Угрински, тогава завеждащ Рискова. Каза ми "Как всички решавате, че ще раждате със секцио!!! Ще видим и ще решим!". Аз знаех, че ще съм с операция, защото долният близнак беше седалищно, а горният - напречно. На следващия ден, беше 30.12.2014г, ме приеха за изследвания. Същият доктор ме изписа на 31.12. и каза, че в миг трябва да пристигна, ако усетя някаква различна от досегашната болка. Било опасно да тръгне единият близнак, защото можел да се заклещи и ..... Ако долният бил главично, можело да пробваме нормално 😨 Така ми назначиха дата, 9.01.2015, 12 дни преди термин. Всичко мина по ноти. Без избор на екип и т.н. Оперираха ме мъжете Калеви. След 4 нощувки ни изписаха. Не са били нито секунда в кувьоз, здрави и хубави мъже
Да са живи и здрави! Сестра ми е в 13 г.с. с близнаци и се притеснява да не решат да ги израждат нормално, ако е без предварителна уговорка с избран лекар, но явно в последният момент става ясно 
. Престоя обаче не ми хареса
. От към хигиена на болницата ,нямам забележки ,чистичко беше , но от неонатологията всички бяха много кисели и мрънкащи ,вечно недоволни .
. Престоя обаче не ми хареса
. От към хигиена на болницата ,нямам забележки ,чистичко беше , но от неонатологията всички бяха много кисели и мрънкащи ,вечно недоволни . Препоръчани теми