Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО (11)

• 91 503
  • 791
  •   1
Отговори
# 435

Според теорията на док, хашимотки сме много добре с пролактина, аз съм доказателство Simple Smile Предния път кърмих 1,2 год и сега е добре. {(( Много се радвам за Бърди, дано всичко е ок!))}
Aми и аз кърмих година,но се разболях от грип трябваше антибиотик,на малката не и хареса вкуса му от кърмата и се отби,високия ми пролактин може да го дължа на стрес. Иначе  нямам проблеми с цикъла заради него и незнам дали има нещо общо между двата хормона:)

# 436
Само набързо запис-  когато има време ще пиша - мн ми е мъчно за вас  Hug Hug Hug Hug

# 437
Аз да ви попитам нещо. Вече втори ден ми изтръпва кутрето на ръката и ми е притеснено от какво е. Дали има връзка с хашимотото? Или пък със сърцето, което нещо и то ме притеснява... Thinking И мисля идната седмица да си направя пак изследвания, ще станат 30 дена прием на еутирокс, но освен хормона какво друго да си изследвам, че искам да мина с едно вземане на кръв.

# 438
Минавам само за много набързо да се похваля , че след 1-месечно лечение с хомеопатия най-сетне ЛСХ и ФХ са влезнали в норма и са в почти идеално съотношение - 1 : 1,5  Grinning Изследванията от миналия месец на щитовидните хормони са перфекти , жлезата ми видимо вече не е подута , другата седмица ще търся хомеопата ми да каже вече може ли да бебеправя или не може, но много се надявам , да ми даде зелена светлина и скоро и на мен да честитите  Heart Eyes

# 439
Tonivil, браво за хубавите изследвания! Дано получиш зелена светлина Peace

И стига сте ги крили тези хомеопати, де Laughing Толкова народ ходи при алтернативни докторЯ - дайте координати и ние да се пробваме, що ли Thinking

# 440
Аз съм в провинцията и затова не съм споменавала имена . А иначе хомеопатичните за половите хормони ми ги изписа д-р Тодорова  Simple Smile

# 441
Здравейте и от мен!
Да се представя - от декември месец съм с диагноза хашимото, но съм си го носила по мои сметки от 10-тина години. Поне от толкова съм си имала симптомите. Само дето сега освен другото станах видимо нервна и избухлива, и ми се наду долната част на шията. Както и да е нищо ново не ви казвам.

Изписаха ми 50мг Еут...., но аз инатливо опитвам с хомеопатия. Вече втори месец го пия, но тъй като знам как действа на сина ми, още в понеделник смятам да сменя доктора, защото нямам осезателно подобрение.

Искам да ви питам:
- имате ли мъжки тип окосмяване? Това част от Хашимотото ли е или ми има още нещо?
- изстръпва ми лявата ръка като стягането идва от сърцето. Имате ли такова нещо?

# 442
Искам да ви питам:
- имате ли мъжки тип окосмяване? Това част от Хашимотото ли е или ми има още нещо?
- изстръпва ми лявата ръка като стягането идва от сърцето. Имате ли такова нещо?

1. мисля, че е свързано с поликистозни яйчници, които често вървят заедно/след с Хашимото.
2. Изтръпваше ми преди да започна да си пия тироксина. сега отдавна не ми се е случвало Peace

# 443
записче и от мен, нищо ново при нас......... Hug Hug Hug  bouquet   bouquet   bouquet  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНЯЦИТЕ ДНЕС!!!!!  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 12:02 от Диди6

# 444
Аз да ви попитам нещо. Вече втори ден ми изтръпва кутрето на ръката и ми е притеснено от какво е. Дали има връзка с хашимотото? Или пък със сърцето, което нещо и то ме притеснява... Thinking И мисля идната седмица да си направя пак изследвания, ще станат 30 дена прием на еутирокс, но освен хормона какво друго да си изследвам, че искам да мина с едно вземане на кръв.

Пусни си изследване на ТСХ, защото може да ти е прекалено висока дозата на Л-тироксина. В упътването на лекарството пишеше, преди съм чела, че изтръпване на пръстите, че се получава от предозиране с Л-тироксин или ако дозата ти е висока. Peace

Дидка  Hug писали сме едновременно   bouquet
Tonivil, честито за отличните резултати и успех в бебеправенето, че стискам палци!!! Hug

# 445
И стига сте ги крили тези хомеопати, де Laughing Толкова народ ходи при алтернативни докторЯ - дайте координати и ние да се пробваме, що ли Thinking

ПТИЦА, аз ще тръгвам при един хомеопат, казвал че пробемите с щитовидната за него били детска играчка, пък ще видим. Само да се освестя малко , така и така няма да се кърмим, така че ще мога да пия разни неща. Но условието му доколкото разбрах е, докато трае неговото лечение да не се приема Л-тироксин, защото първо ти давал нещо, за да се изчисти тялото от хормона и тогава пристъпвал към същинското лечение.

Все още обаче не му знам координатите,а и мисля първо върху себе си да изпитам лечението му.....пък ще видим. Единственото което малко ме притеснява е че обичал да си пийва и понякога дори те посещал и в кабинета леко на черешата, но пък ако върши работа и едно шише гроздова ще му занеса  Mr. Green Mr. Green
Иначе първоначалната такса била около 100 лева.

# 446
  • София
Здравейте, мили Хашимотки      Hug

Минавам на бързо да ви се похваля - на 13.02. родих дъщеря ми Александра - 3000гр. и 50см. Нормално родих за няма и два часа(което още не мога да го повярвам, имайки предвид, че първото го раждах 10ч.  Shocked)
Иначе сме добре, кърмим се, спинкаме, акаме и така...  Grinning
Аз нямам много време за форума, но ще ви следя отвреме навреме.
Успех на всички...  Hug

п.п. Честит имен ден на именяците...     bouquet

# 447
Честита принцеска, да расте жива, здрава, усмихната, щастлива и да не прави много белички Hug smile3525

# 448
Едно голямо честито на Каролина 
Чудесно е, че е минало толкова леко всичко!

Да ти е живо и здраво момиченцено и да порасне голяма хубавица!

Любима приятелка е родена точно на тази дата - много са готини февруарските водолеи Peace

# 449
Честито,Каролина!Да ти е жива и здрава малката принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт