СЕПТЕМВРИЙСКА мама чака с нетърпение,сърчице да чуе с умиление!

• 19 788
  • 699
  •   1
Отговори
# 240
kittykat, maй някой се е поуспокоил малко ?! Дано да е така!  Hug

Ако моето вътрешно усещане е вярно и ни се роди момченце ще съм сама жена сред четири мъже . Двете ми четириноги съкровища са също мъжленца.  Laughing

# 241
  • в мечтите си
Здравейте. Аз съм доста тъжна,изпокарахме с мъжа ми и се разделихме  Cry
Свекърва ми казва,че съм виновна аз защото "трябва да търпя мъжа си,какъвто е и да си мълча ,а не да се противопоставям" .Добре че имам добри родители които ме подкрепят винаги.
Иначе няма как след всичко което ми се стовари на главата да съм добре...лошо ми е реве ми се...и прочие

# 242
Леле миличка, това е ужасно! А няма ли шанс да се оправите. Като се успокоите и двамата сигурно ще се разберете. Не може да те остави в това положение.  Shocked

А за това, което е казала свекърва ти просто нямам думи. Извинявам се много, но това са думи на един безкрайно ограничен човек!

# 243
е как така се разделихте?
имаш напредвид, че е излязъл? или че си е тръгнал? нещо не мога да го осмисля  Twisted Evil

# 244
  • у нас
mixilena това, което пишеш е ужасно. Не мога да си обясня що за мъж е това да те остави в това положение, а и майка му #2gunfire (извинявам се), абе тая жена знае ли че си бременна newsm78 боже, бъди силна и дано му дойде акъла на твоя  ooooh!
извинявам се ако съм те засегнала с това, което написах, обаче поведението и на двамата е под всякаква критика и мисля че и ти го знаеш Embarassed

# 245
mixilena, успокой се. Това мъжете са много недосетливо племе, сигурно на твоя не му е и хрумнало колко трябва да внимава да не те разстрои точно сега. Просто се успокой, ще му дойде акъла в главата. Къде ще се разделяте с малко дете и друго на път. Да е мислил навреме, а на теб хич да не ти пука. Ще се оправите. Още повече ти имаш подкрепа от родителите си, имаш на кого да се опреш - това е най-важното сега. Почти съм сигурна, че сте се скарали за дреболия и всичко ще се оправи. Ние ще стискаме палци.

# 246
mixilena, съжалявам мила, предтсавям си колко ти е тъжно и самотно, колко си разочарована и огорчена от това, че не получаваш нужната подкрепа в такъв важен момент...наистна е много неприятно. Надявам се е някаква временна разправия и после всичко ще си дойде на мястото. А за свекървата...те са си такива, аз ако ви цитирам разни реплики от моята...ще се скъсате от смях, поне аз се научих вече така да ги приемам нещата, с усмивка и после разпрвям на приятели поредните бисери, така че няма кво да и се вързваш. Даже съм сигурна, че ако си направим темичка за ей такива лафчета от свекърви доста ще се позабавляваме  Wink Важното е вие двамата да си оправите отношенията.
Ако ти се говори кажи какво се случи...надявам се наистина да е нормална семейна разправия с щастлив край!

# 247
  • Bulgaria
Jani4ka  Hug  Heart Eyes от време на време имам и проблясъци, мила, но за съжаление май психарските моменти са повече  Mr. Green  Tired
mixilena това ми звучи направо нереално, не вярвам да си тръгне, та семейство не се оставя така  ooooh! Просто му е кипнало за момента, на всеки се случва. Ти него не го мисли, гледай ти да си добре, на него ще му дойде акъла съвсем скоро  Hug  Hug  Hug

# 248
mixilena и на мен не ми се вярва да сте се разделили. Та вие сте семейство, а във всяко семейство има освен огън и дим понякога, както се казва. Мъжете са си деца и много често им трябва малко повече време да осъзнаят нещата. Не се притеснявай, сигурна съм че е временно и скоро ще намерите пак път един към друг.
Не обръщай внимание на свекърва си. Много малко са тези, които ще са обективни и разумни, и няма да вземат нечия страна.
Бъди спокойна, бебенцето което расте в теб има нужда от това, както и другото ти детенце. Не го мисли много и нещата ще се подредят от само себе си.
 Hug Hug Hug

# 249
  • в мечтите си
Благодаря Ви момичета за подкрепата!  Hug
Ами честно казано всичко си се трупа с времето.Накратко вчера ечерта бяхме на рожден ден ,хубаво място много хора,с родителите ми и брат ми.Към 1 и 30 вече не можех да издържам ,а всички се понапиха,та обедих баща ми да си тръгнем.Е,да но моето пияно теле не беше доволно.Прибрахме се поиска си ключа от джипа и каза че си тръгвал.
Аз да не казвам какво ми беше ,като знаех колко е пиян,в това време с кола...Е вкъщи никой не спа спокойно.В 5 и 30 благоплучно се прибра .Сутринта станах разбрах,че спокойно си е ходил на дискотека.И чашата преля.Събудих го и му казах да си върви.Това беше.
Но пак казвам това не е за 1 път.Иначе нещата са като във всяко семейство,има и добри и лоши моменти,но когато се напие става  Twisted Evil .
 Яд ме е,защото съм само на 23,имам едно детенце,второ е на път а на него не му дреме.
Но да приключим,исках просто да ми олекне,дано не съм ви натоварила! Лек ден и вечер.Успех утре на всички които са на преглед!
Мерси още веднъж за подкрепата!  Hug Hug

# 250
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета !
mixilena миличка не се притеснявай .Надявам се всичко да е наред с теб.И нека каквото и да стане да е за добро.Мисли за бебенцето то е най-важното !
АЗ съм добре без никакви болежки още се шашкам Simple Smile.САмо леко гърдите ме наболяват.
Относно яденето ям си всичко наблягам на портокали,леща, взех си по 2 килограма цвекло и моркови. Някой май спомена майонеза - мисля че не е позволена.НО може и да бъркам.
как се справяте момичета като ходите на барчета , на мен ми е мн неприятно. Толкова мн се пуши ,а знам че е мн вредно. А не мога цял ден да стоя затворена.
почнах да пия 3 я 1 надявам се е по безвредно . Но толкова да ми се пие кафенце пък.
лек ден и целувки по-късно ще пиша пак,
sweet_maniche  мерси сетих се за гелчео, не съм го ползвала но щом казваш че е добър и мазничък .
п.с на 1 преглед на какво ви гледаха ?

# 251
Здравейте Hug
Мixelina,като те слушам все едно говориш за моя мъж.Всичко ще се оправи,не го мисли.Но ме е ми харесва как разсъждава свекърва ти.Сега трябва ти да си спокойна и бебето да е добре.
Гледам,че сте обсъждали темата за пола на бебето.На мен лично ми се иска да имам момиче,но каквото господ е решил.С първото дете по всичко личеше,че ще е момиче-корема ми беше за момиче,имах петна по лицето,бях доста качила по дупето и бедрата.А и видеозона показваше до последно-момиче.След като родих разбрах,че е момче.

# 252
*АДРЕНАЛИНКА* и аз не мога да си представя да изляза някъде на бар или диско. Цигарите жестоко ме дразнят, а и по принцип ми е толкова лошо, че в момента за нищо не ставам.
На първия преглед ме гледаха на вагинален видеозон.

# 253
mixilena, ужас ! На тези мъже мозъка за нищо не им служи! А още повече като има бременна жена и малко дете. Мани че е ходил на дискотека, гаден е факта, че ти си го мислила цяла нощ (пиян с кола), а той в това време си вее гъза (извинете за израза ...ама...това е недопустимо) А за свекърва ти нямам думи. Кво значи ще го слушаш, че той може да си говори и прави квото си иска в такъв случай. На тази жена явно й се иска още в патриархални времена да живее.  Shocked Twisted Evil Дано по-скоро се оправите. И да му дойде ъкъла в главата.

# 254
  • Словения
mixilena, едно рамо и от мен. Опитай се само да бъдеш, колкото се може по-спокойна. Мъжете наистина са големи деца, а за свекъвите просто нямам думи. Има ли въобще някой да се похвали с прекрасна свекърва?!

*АДРЕНАЛИНКА*, и мен ме гледаха на вагинален видеозон.

Момичета, и мен явно са ме подгонили киселините. Досега не знаех какво представляват, въпреки, че имам гастрит, но то си боли по различен начин, сега малко проучих въпроса и установих, че това ще да е #Crazy Четох, че през третия семестър било най-зле, направо не ми се мисли как ще е тогава...

Общи условия

Активация на акаунт