СЕПТЕМВРИЙСКА мама чака с нетърпение,сърчице да чуе с умиление!

• 19 788
  • 699
  •   1
Отговори
# 330
Хайде и аз да кажа за моят преглед днес  Laughing Всичко е наред,бебчо си върви нормално,има си сърчице,толкова се развълнувах като го видях  Heart Eyes Иначе аз излизам една седмица болничен,че не се чувствам добре с това повръщане и този ускорен пулс,а и днес главата много ме боли  Tired Петък съм на изследвания ще ги видим как са и тогава ще преценят дали съм за кардиолог.Дано всичко ми е наред,че аз по принцип съм с нисък хемоглобин и т.н  ooooh!
И аз се радвам много че на всички днес прегледите минаха добре,дано и за в бъдеще всичко е наред  Praynig
ilik123,суууупер новина  Hug Стискам палци ти и бебчетат да сте добре до края  Hug Сигурно не  е лесно да износиш цели две деца  Flutter

Хайде,спокойна вечер и само хубави сънища   bouquet аз все сънувам кошмари

# 331
Здравейте!И аз ходих днес на преглед и снимка си имаме.На 4 седмици сме и сме 5 мм големи Simple Smile

# 332
ilik123 супер новина, завиждам ти благородно  newsm44 newsm44 да са ти здравички и всичко да е наред!!
Добре дошли на новите мамииии  smile3525 smile3525
Уффф апак аз как ви завиждам на всички за тези прегледи и снимкиии..... Нас кой знае кога ще ни разрешат да си видим човечето на видеозон.....  #Cussing out newsm45 тук наистина са много смотани и не съм се объркала като ви казах че гледат с видеозон само 1 път в 5-ия месец  #2gunfire Говорих с моята приятелка която роди миналата година и тя ми потвърди!!!Ужассс направо не знам какво ще правя и не ме интересува колко ще струва ама май трябва да отида на някой частен кабинет защото и аз искам снимчицаааа  smile3514 Не е чесно.... #2gunfire

# 333
Ivelina_Sh, не съм експерт, но като съм надничала по американските сайтове за бременност, все се споменава за "6 week scan" като регулярен, тоест задължителен. Не можеш ли да се консултираш с лекар на място кога биха могли да те погледнат, дано да има вариант  Simple Smile

Радвам се и аз за хубавите резултатти днес. Кой е на преглед утре, освен мен?

Близначетата аз доброволно ги оставям за вас  bowuu Вече съм с  две деца напред и мисля, че момента е подходящ за още едно  Grinning Виж, която мама е бременна за първи или втори път, близначета са идеалното попадение. И на мен да се бяха паднали, нямаше да ги върнем, но моето сега със сигурност е едно, та нямам съмнения  Grinning Да са ни живи и здрави само, пък дали по едно или по две - както дойде  Hug

# 334
Сега най-важно е на бебо да му е добре в джакузито с централно отопление и рум-сервиз на почукване.
Поля75, страшно ми хареса това сравнение  Simple Smile.

mixilena, радвам се, че се чувстваш по-добре и подкрепяна от родителите си. Ще му дойде на мъжа ти акъла, къде ще ходи.  Simple Smile
За коремчето - определено ми е издуто и въобще не ми е комфортно с тесните ми дънки, и без това все ми е тежко на стомаха, колкото и по малко да ям. Но аз и по принцип съм си качила кила напоследък, не е само от това.

Щица, стана ми любопитно, каква е точно тази специална възглавничка? Въпреки че си давам сметка, че трябва така или иначе да отвиквам да спя и по корем, защото скоро ще ни трябват и специални възглавнички, които да ни повдигат на нивото на коремчетата ни Laughing.

desunique, спокойно, и аз така заради малко по-бежовко течение, онзи ден се бях притеснила и почнах да си въобразявам през нощта, че гърдите не ме болят толкова, но нямам никакъв проблем след това.

Честито и добре дошли на petiofi83, dani055, misseli и dani4ka3!

За боядисването - аз не се боядисвам още (въпреки че до една-две години ще се наложи вече, като си гледам слепоочията). Но съм чула, че няма доказателства за увреждания на плода, но тъй като няма достатъчно изследвания в тази връзка, за по-сигурно, най-добре било да се изчака до втория триместър.
Но аз пък ползвах 4 различни мазила за акне (казвах го и преди), спрях 3 от тях, за четвъртото ще се обадя сигурно на дерматолога ми.

Danna_2010, всичко ще е наред на прегледа. Хубаво е, се размина само с настинка.

elleni, има надежда, стискаме ти палци  Simple Smile.

ilik123, страшна бомба пусна, ей това ако не е най-голямата изненада  Grinning! Честито и на есен две здрави бебошочета! ... Аз не знаех, че това е възможно - да се види едно сакче първо, и после да се окаже, че са двенки  Simple Smile.

Радвам се за хубавите прегледи на всички, видели своите сакчета и сърчица Simple Smile!

Ivelina_Sh, успокой се малко! Аз нещо не разбирам - защо питаш твоите приятелки, ако те са в Джорджия, а не си пита доктора? Дори и сега можеш да се обадиш и да питаш за кога се предвижда първия видеозон и ако кажат някаква далечна дата, си питай не може ли по-рано (и ако трябва да си платиш естествено, ако няма да е покрито). Аз когато се обаждах да си запиша час за докторката, ги попитах дали ще ме гледат и на видеозон, а аз тогава щях да бъда 6 г.с. и 6 дни (или 7 г.с по техните сметки). Та сестрата ми каза, че по принцип изпращат за този преглед 8-9 г.с. Аз като попитах няма ли да може по-рано, тя каза Ами елате си на прегледа и докторката ще реши на място. Така че искам да ти кажа, че никой не ми е и казвал за видеозон чак в пети месец. Аз вече казах, че снимка още нямам, защото отидох за ултразвука тук в близката ни болница и тази ми каза, че мойта докторка трябва да им нареди (на тази болница) да ми дадат снимката. Което естествено не ми хареса, но не е голям проблем, важното е, че всичко беше наред. Така че не се шашкай, ами си питай лекаря за всичко, което те интересува.

# 335
  • у нас
добро утро Hug как сте днес Crazy за мен деня започна не чак толкова добре, колкото ми се искаше Sick
добре дошли на новичките Peace
днес пак залягам учебниците, че изпита идваааа Crazy smile3529

хахаха- не знам дали сте забелязали, но съм си избрала лентичката да ми показва хумористично срока на бременността, и днешното е точно на място- хахаха

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 09:06 от Tommelise

# 336
Добро утро и от мен.Не съм влизала да ви чета,защото с моя мъжо два дни вдигаме едни караници до небето чак.Да се отчета за прегледа в петък:плоден сак 8 мм,на 03.02. съм на преглед да видим за сърчице.Термина ми най-вероятно ще се измести,защото зачеването е станало по-късно, отколкото трябва(на 31,12).Овуто доста е закъсняло този месец???Честно да ви кажа,още не мога да повярвам,защото две години вече правим второ,изчислявамевсеки месец  и не става.Миналата година октомври бях забременяла,но го изхвърлих.А сега декември бяхме на село,малката спеше при нас,дядо ми почина на 25,12,и аз се чудя как е станало!!!Наистина понякога се оказва,че е божа работа.Това е от мен засега.Целувки на всички Hug

# 337
  • Пловдив
Добро утро момичета  55 !
Честито на новите мами сред нас и на тези с хубави прегледи от вчера  newsm51 ! Дано и днешния ден донесе само хубави новинки и емоции  Peace !
galaxy   и моят сън е много неспокоен, но с тия преживявания и емоции няма начин и подсъзнанието да не си го изкара по някакъв начин. Та това са такива големи промени с нас самите, с близките ни хора и с ежедневието ни !
  desunique , да винаги сме си мечтали за 3 дечица , но не мислех, че вече може да стане...  Grinning
Marina marinela , на първия преглед нямаше сърчице, а само плоден сак.
Jani4ka , и на мен щеше да ми е много интересно еднояйчни или двуяйчни, но нищо не ми е казал доктора. По нататък ще го попитам. Но вчера, нали се сещаш какви мисли и как хаотично се въртяха... Бях просто щастлива...  Praynig
Пожелавам ви един прекрасен зимен ден!

# 338
Май само аз още не съм ходила на преглед  Laughing И заради това хич не ми е "бременно".

# 339
  • у нас
кога си планирала да посетиш доки Hug

# 340
Ами то трябваше още в петък да ходя, понеже точно преди да видя + теста ходих за цитонамазка и резултата вече ми е готов - та трябва да ида да си го получа и същевременно да ме види на ехографа.. Ама как да изляза на -10  newsm78 и се ослушвам. Кофтито е, че ДКЦ-то ми е на 10 мин пеша и в топло време е супер близо, ама в тоя студ ми се вижда много далеч, а няма как да ида до там с автобус /колата ни е замръзнала  Confused/. И май ще ида като се запролети  Laughing
Като се сетя как при първата бременност до 8г.с вече 3 пъти бях на преглед - и сега ми е съвестно. Нещо хич не му обръщам внимание на това бебче  Embarassed

# 341
E.L. не си единствената, която не е ходила на доктор още, аз също не съм. И аз се чувствам доста безотговорно... ама не ми се искаше да отида при когото и да е лекар (докторката, която си избрах нямаше свободни часове по-рано). А пък докторката, при която ходя от време на време за рутинни изследвания има много стара техника, много симпатична жена е, но все пак, за да се види бебето си трябва ехограф... За това предпочетох да изчакам, хем съце да видя, хем да съм при лекарката, която искам да ме следи.
Люляк, хич нищо не е специално във възглавничката - плюшена, червена, във формата на сърце, на което пише "I love you", обаче някак много добре ми пасва на пазвата... така да се каже... Rolling Eyes

# 342
  • у нас
облечи се топличко, обуй удобни ботуши най-добре такива дето не се пързалят и лекичко се разходи до там. Peace студения въздух ще те ободри и повярвай ми от вълнение нито ще усетиш кога си стигнала до ДКЦ-то нито после като се връщаш докато си мислиш какво ти е казал доктора  Peace но планирай един по скорошен преглед- не чак на пролет Hug отиди да видиш дали е там където трябва, да го видиш Heart Eyes и да се заредиш с много много положителни емоции Heart Eyes

# 343
 Joy Няма да е чак напролет, де  Laughing , ще се опитам в края на тази седмица да ида. С мъжо се шегуваме, че ако почакаме още малко, може и със сърцето и пола да се види. Но за ЖК със сигурност няма да бързам - към 15-17 г.с ще е. И без това там основно мерят и теглят. А иначе в 12гс ще ида на ФМ - това е вече наистина важно  Peace

Люляк, хич нищо не е специално във възглавничката - плюшена, червена, във формата на сърце, на което пише "I love you", обаче някак много добре ми пасва на пазвата... така да се каже... Rolling Eyes
Е как да не е специална? Laughing

# 344
  • Словения
Мамита, пожелавам ви лек и спорен ден Flutter
Надявам се и днешният ден да бъде изпълнен с прекрасни новини Hug

Общи условия

Активация на акаунт