Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 296
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Деде-има инструкции само на франчушки и гръцки...
Голям си кулинар обаче-истренно се възхищавам на уменията ти и тайничко завижам на фамилито ти,че така благо си угаждат Hug
Моя баща-лека му пръст-умееше така като теб да прави кулинария.Леле каква пастърма-домашна правеше..мама мия!Такъв вкус до сега не съм напипвала-..дето имаедна реклама-Вкуса на моето детство!Ама ние-българите май сме си майстори на сюджука!Като нашата луканка тука няма...
Все се чудех какво би те зарадвало-ама вече съм споко  bouquet

Момичата-мислих да не споделям във форума...ама тъй като не мога да пиша редовно..реших да ви обесня защо-да не си помислите че ви изоставям
Ами...девера реши да се жени.Този,който е тук-за когото все ви говоря.
Той ,откакто го познавам,ходи с различни девойки...с различни националности
Ама..за жена реши да си вземе алжирка-от  Сетиф.Тя е от една година тук-на някаква специализация дошла...и видимо ще остане.
Ходихме та и избирахме злато-...признавам си Blush -леко и завидях
Още  не съм е видяла даже-тя живее с нейни съученички в някакво общежитие-извън Париж.
ама като гледам как е Луднал девера....направо изгарям от любопитство да е видя.Той направо е позлати!И не спира да се хвали че е по-малка с 5години от него...а той е на 40!
Тясно му се види в дядовата ръкавичка-аз живях там четири години!!!!...той сега ,за  нея търси по-голямо жилище...че бързо щели да дойдат децата!!! #Crazy
Какво да ви кажа.....
Вълка нрава си мени-ама кожата НЕ
Стяга се пишна сватба в Оран-моето фамили по мъжка линя е в трескави приготовления...че момичето било Учено!-на стаж във Париж било-та там се запознали...Бреййй какъв късмет!Ама май-...само със стажа ще си остане...целта и е вече постигната!
Апропо- тя прекарва вечерите си в Дядовата ръкавичка Вече Sick Blush Joy

Та-това е накратко...на мен ми се нарежда какво да купя за младоженката,че да се представи фамилито по-добре.
такъв екстаз не съм виждала досега....Нашите все едно Принцеса в къщата си ще вкарват!
Дано се сработим с нея Praynig
Ще ви разказвам..и за сватбата
ще гледам и снимки да пусна
това за сега......

# 151
  • София
Деде-има инструкции само на франчушки и гръцки...
Голям си кулинар обаче-истренно се възхищавам на уменията ти и тайничко завижам на фамилито ти,че така благо си угаждат.

Ми убаво бе и на френски - щракни им едно фото пъ аз ще се оправя после.

А фамилито - права си, кой квото му се яде това си готви. Уволнихме готвачката (жена ми като такава) преди около пет-шест години.  Laughing

# 152
  • Varna
ДАЛЧЕВА Hug
Дано да е свястно момичето, ама и да му вземе страха на девера ти Joy Дано да се сработите двечките thumbsup

# 153
  • по пътеката
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1265138743c.JPG
много ми е гаден гсм и светлината е никаква, но да не е без  следа отишъл козунака в тунис!

# 154
  • София
много ми е гаден гсм и светлината е никаква, но да не е без  следа отишъл козунака в тунис!

Бе сега нали се отчетохме пред свекървата.  Laughing

# 155
  • по пътеката
дядко, няма как трябва да се от4етем като кадърни,бре! Mr. Green
далке, то сериозно жененето при девера ти !сетиф е близко до нас! имат фак там, умно е моми4ето,щом казват,  само бебетата да не излязат седмаци, 4е както казваш, отиде табиета на родата! не ка е влюбен деверът ти,поне единият да е с двата крака!малко да се  прояви избор, стига с тези нагласени бракове! едно време сигурно са ходили на годявките със сметалата, колко камили, колко прикя, колко алтъни!  bouquet

# 156
  • Varna
Марселинкова Hug
Браво на тебе thumbsup Козунака си е голямо умение и голяма играчка. Кажи свеки, кО каза за козунакО???

# 157
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮю
Събодете се брЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯя #Cussing out

# 158
  • София
Да бе верно, къде се дянаха тия магребски моми бе. Ни се чуят ни се видят.

# 159
Ехооооооооо, магребките.
За Дала знаем, че се готви за сватба, Минааа също, Белбей тича подир Тамирчо, а другите къде са?  Crossing Arms
Разцъкахте ли вие туй чудо машината за хляб на Дала, че мойта е 1:1 с нея, само че черна.  ooooh! Tired newsm78

# 160
  • София
Ехооооооооо, магребките.
За Дала знаем, че се готви за сватба, Минааа също, Белбей тича подир Тамирчо, а другите къде са?  Crossing Arms
Разцъкахте ли вие туй чудо машината за хляб на Дала, че мойта е 1:1 с нея, само че черна.  ooooh! Tired newsm78

Ми как да я разцъкам като я няма никаква. Иначе и писах че съм насреща. Каквато и да е машината няма да ми се опре.

# 161
  • Varna
Не смея да си купя такава машинка и това си е. Само ЛяП шЪ ям......

# 162
Привет, аз искам да пиша от два дни и тъкмо започна ,и хоп токов удар ,рестарт на компа и си викам не е време за писане сега значи  Joy
Гледам за месене си говоритееее хей не се спряхте.  Thinking
При нас нищо интересно, ходим си , даже си слизаме от диваните с дупето надолу - като големи сме вече  hahaha
 Далче  Hug, искам и аз да се похваля че сме оженили някоя от сестрите  Mr. Green, ама нямааааааааааа за сега.Ще чакам дано да стане  Tired
Дай ако имащ някой девер изостанал към 40-те още да действаме  Sunglasses
Хей ама вие сте сериозна изчезнали всички  #Crazy

# 163
Здравейте всички!  Hug

Днес ми беше за сега последния изпит...устен. Беше гаден, така де. Толкова учих и накрая ми задаваха въпроси дето не са ми хич по темата, но както и да е. Взех го ама с 3,70.... Много се ядосвах днес ама вече ми мина кажи речи. За да ми мине яда направих един сладкиш...от готварския форум / шоколадовия с майонезата. Нека малко сладичко да си хапна, че да ми се увеличат хормоните на щастието.  Crazy

амалче, аз до сега нищо не съм приготвила, ни рокля, ни пръстени...до сега само изпитите ми бяха в главата. А остават точно 4 седмици... Но хабибито идва другата седмица и тогава ще избираме пръстените Simple Smile Нямам търпение.  Blush

Делтичка, това чайче ли е или кафенце? Че ако е кафенце, малко слабичко ми се вижда...  Laughing

Дядо Хаджия, видях ти темата за Свети Валентин или по-точно за 14. Февруари...

и да попитам и аз тука магребинките: ще правите ли някакви изненадки за любимите си... ? Аз за сега пробвам тоя сладкиш и ако стане него ще направя с някаква романтична декорация. Иначе за подарък не съм мислила. Сигурно няма да купувам нещо, а ще направя някаква романтична атмосфера. Ще видим.

Хайде лек ден за сега. И до после!  Hug

# 164
  • по пътеката
привет, дружина! боря се с едни нерви и главоболие, дори атомна сметанова бомба с захар и какао не стигна! сега съм на кафето с ацефеин(съкровището ми )! 4ерпя ви както винаги с кафенце! представете си супник с кафе, кой колкото иска да си отлее! bowuu  chef
времето днес беше супер и бяхме  малко навън да ни види светът! иска ми се да отида на зелено и да прегърна някое дърво дебели4ко ! ве4е запо4ват да се разлистват при нас!и да се махна от  4овешките дразнители, дори не знам дали не искам да ида в някоя ферма и да зяпам животните!  Thinking
ина4е линда е ваканция и набляга на спане, игра и по възможност да не у4и!
белби ,браво на умното мом4е! ти ли му показа или сам заслиза  по правилния на4ин?
мина, сахалик за изпитите, браво няма какво да се тревожиш ,каквото това, пази си спокото за сватбата! и да сложиш снимки да ви видим! Peace

Общи условия

Активация на акаунт