Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 273
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
фаима не разбирам какъв ще е проблемът  ако се разбере,нали и без това като я записваш ще се видят имената и и ще има разминавания в имената  newsm78 Най-важното е че ти вече си си намерила среда,децата бързо свикват с всичко.Искам да те попитам какъв е курсът на египетската лира спрямо долара  newsm78

белбейка бързо възстановяване на малчо  Praynig .Как сте с итв  newsm78

момичета-ще се организира групова екскурзия до Сирия,ако някой се интересува да ми пише на лични

# 661
  • Egypt
Деси, 1$=5,52 EGP е в момента.
Такива са законите в това общество, не се гледа с добро око на жена като мен, родила дете без брак, и съответно носещо нейните имена. Оттам и срив в рейтинга на съпружието... Една историйка от последните дни- жена иска да сгоди дъщеря си за сина на сестра си, но съпругът на сестрата не дава и дума да се каже за такъв брак, защото момичето е родено два месеца след сключването на брака, тоест зачената е през годежа, срам голям, голямо петно. Бъдещите "младоженци" са по на 5-6 години  Rolling Eyes
А иначе средата лесно си я намираме, особено София- по цял ден кисне на терасата и крещи със съседските деца на египетски, как разбира кое какво значи, не знам, но след година ще си имам перфектния преводач.
Рали, лахмаджуна е турски, има я рецептата в турската тема за манджи, и в арабската кухня Хадил я беше написала също. Яла съм в Истанбул, страхотия-вкуснотия, слага се с пръсти вътре салатата и се навива като дюнера и ядеш...
Линка, малкия може и от толкова много лекарства едно след друго да е направил алергията, много опасно нещо е, аз много страдам от алергии. Скоро ме хапа една фараонска мравка, два санта са големи, и уж не хапали, ама аз станах на едни големи блънди, мани.
Амалски, то не случайно тук е люлката на цивилизацията, какви ли не работи са измислили още по фараонско време.  А за филма- такъв рев му дръпнах, че чак ми се възпалиха очите, и не можах да се успокоя два дена.

# 662
  • София
...

момичета-ще се организира групова екскурзия до Сирия,ако някой се интересува да ми пише на лични

Стига бе само момичетата ли могат да ходят до Сирия ?
И някаква по подробна информация има ли ?

# 663
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
Много интересни неща разправяш, Душе  bouquet А Хадилчето беше изпраскала рецептата на лахмаджуна заради моя милост newsm03 да се похваля. Стана страОтееен, моето Диване ми остави само една хапка само Joy
Браво на Софито smile3501 така добре я описваш, че я виждам на балкона как се провиква Joy

# 664
Привет,
Рали мерси че питаш на малчо си му е добре хич не му дреме ходи си от ръце на ръце и си тича  Winkонази ми ти свеки само се оплаква артрозата ама дребен като я нападне и да видиш вземаго нема къде да иде  Party.
Деси с ИТВ- то сме добре гледкам си сега пък като съм и сама още повече лайф  Laughing
ФаймичHug няма ли частни детски градини ? там може да се размине без коран или той да е само пожелание и така Софи да успее да премълчи Simple Smile.
Далчева, така като има бг- присъствие около мен роднините малко са освестяват Simple Smile.Поне знам че като ми кипнат л****та има на кой да се оплача.
Линче, да не би да е алергия на детето от към някой перилен препарат или нещо да се е допирало до ходилата и дланите   Sad.дано бързо да се оправи  Praynig
Амалски, не съм те забравила ама не мога да смогна , пък и нета ми е скапан не мога да кача снимки във фейса.Ей го на тортата на Тамир- Немир я има само.
Делте мерсаж за вкусотиите0 аз май на виртуално ядене ще карам  Grinning
деденце  Hug за да не кажеш че сме те забравили
Дидонка  Hug за всички ви и да покажеш принцеса Софи скоро Simple Smile
На всички  Hug

# 665
...

Стига бе само момичетата ли могат да ходят до Сирия ?
И някаква по подробна информация има ли ?

ooooh! мда,заплес от класа съм. Mr. Green Въпреки че ,като писах постинга точно за теб и за Делта се сетих.Нека всеки на който му се идва да се счита за поканен.   bouquet

фаима да,но просто няма начин да избегнет това,нали и в училище ще се записва.Освен ако съпружеското ти тяло не я осинови в БГ ,защото е Египет едва ли ще е възможно.Но не знам как той ще приеме идеята ,а и как ще се отнесе биологичният баща. Все пак -успех  Hug

# 666
  • Varna
Ди Wink
Благодарско Hug
На мене може да ми отговориш по нататъка, когато си свободна, защото аз ти писах на лични, кое, що  bouquet

# 667
  • Egypt
Деси, решили сме го това отдавна, но няма да е осиновяване, а припознаване, ще го направим като идем някой ден в Бг.
Забравих да кажа, че оня ден имахме за пръв път вечер на българската манджа, направих му на мъжа ми мусака и супа топчета. Триумфът ми беше пълен  Laughing Той е малко капризен на храна, и досега като е в нас му правех само египетските му манджи, а българските хич им нямаше доверие, и си ги готвех за мене и Софка само. Сега какво още има да види, ще ми се подиграва той, ама ха  Twisted Evil

# 668
  • Varna
Само така Файмич, скрий му топката newsm10

# 669
Файма, така де, разпространяваш българската кухня по света. Mr. Green Моят не обича почти нито една бг манджа. Ама и аз вече не я обичам. Peace
 Имах предвид това което каза Ве, че все някога ще се разбере. Пък знам, че са консервативни хората, но въпреки в Сирия има и жени с по 2-3 деца, разведени и пак женени. Мисълта ми е да не се смущаваш.

Ве, ще ти пища по-късно за екскурзишта. аз оня ден таман предложих разкрасително пътуване до Сирия, че били евтини пластичните интервенции, сега да ги комбинираме нещата. Joy

Бейке, голям изнудвач е Тамир. Баба му си е намерила майстора.  Mr. Green И аз чакам нашата свеки какво ще каже за беба, че тя е като нейин клонинг и по вид и по лошотия. Joy
Аз нямам профила ти във Фейса, много не я разбирам тази мрежа. Embarassed

Какъв е този кекс във фурничка? newsm78

Лина, много натоварено при тебе, то така става обкновен, всичко накуп. Ще се оправите, само стискай зъби.

Весел ден на всички. Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:53 от amal

# 670
Привет на всички!   bouquet
Пак пропуснах да ви поздравя за миналия хубав празник, но нещо не смогвах да вляза във форума. Но пък си починах добре!

Файма, много хубаво сте го решили - припознаването е перфектното решение, защото иначе мъжа ти трябва да я осинови в Египет. Много ми е интересно дали в Египет положението с осиновяването е идентично като в Бахрей, Кувей, Алжир и т.н., т.е  няма такъв институт на правото в техните системи? Имаш ли представа как стоят нещата?  newsm78

Амал, сериозно ли за пластичните интервенции???  newsm78

Лина, няма ли да има сватба при теб?

На всички много  Hug

# 671
  • Egypt
easy, няма осиновяване в исляма, и като мюсюлманска държава- в Египет- също.
За пластичните операции- в болницата на мъжа ми скоро направиха такъв департамент, но като цяло не са популярни, както в Бг примерно. Много добър лекар в тая област ни е приятел, същият, който ме оправи от изгарянето. Сега съм рекламно лице на лекарството, с което ме лекуваха  Laughing

# 672
привет   bouquet

Фаиме-така се радвам че се разписа Hug Абе знаех си аз че ще развържеш ръце и ще започнеш да шиеш Hug Айде да ти е много на Късмет на новото място и скоро да ти стане известно името в Кайро.  bouquet За Софито- тя е хитрушка,като тръгне бързо-бързо ще сеориентира и ще разбере къде какво да говори.

Линка-бързо да оздравява Мони-Бонбони.То,наистина пролетта е времето накакви ли не алергии.... Sick

Деси-много примамващо предложение правиш.  bouquet

Амалче- наистина голяма любоффф са двете страни.

Къде сте тунизийки? Дидонче-избледнява черното по зъбките  Party Още малко и свършва зимафлора -няма да давам друг ,да не предозирам ....но ефект има-и като промених коренно режима на бандита - вървим към подобрение

Бубе- пия хапове...уж!минава синузита.Вчера бях при  етървата....не знам какво дакажа!не искам да плюя пак,че то и нищо ново няма да кажа,но...не съм предполагала никога,че Девера може да е толкова..ммм-особен съпруг.Сега започвам да оценявам някои страни в характера на моя Другар. Hug  bouquet
Исках да поканя етървата на разходка с мен и Раян на едни малки корабчета-банто-муш по Сена.разбрах че не е правила такава разходка,усетих че и се иска.Викам си-докъто още не е почнал туристическия сезон да се възползваме.Тя  е много мила жена,докъто е отуча да ми казва-мадам !!!голям зор видях,а и гадно ми беше....Иска ми се да бъдем приятелки ....Ами-не позволяма съпруга и да излиза из Париж!какво щяла да прави.Не било интересно...Спря е да учи!Тя  някаква формация тука карала-по шивачество.Шие много добре и измисля модели...но на пердета.Уникални  неща има ушити .Всичко което е правила по къщите е снимала-Красота  bouquet

Момичета-да споделя един сайт за сваляне на песни-от Ю Туб,от В Бокс...от много музикални сайтове просто копирвате  песентта и е мятате тук и избирате в какъв формат да е свалите
http://www.getvideo.bg/bg/
....Страшен сайт-свалям тези дни на поразия.....от В Бокса  не ми сезареждат песните да ги изслушам-та затова оттук ги свалям направо-достатъчно е само да се зареди адреса...и смъква на минута-клипчета,песни,...

Фаиме-не го знам този филм.Замунда не мога вече да е отварям...Кажете някой друг сайт за филми.
Другаря си гледа арабски -алжирски от тук
http://www.aflamedia.com/movies/aflam3.htm
не е нужно да сваля....Дали има и такъв бг сайт-моя комп е слаба памет и немога да свалям филми много....по добре така-дирекшън да гледам.Ама нема откъде?!

За Всички и в частност за Делтичка-едно музикално секси поздравче....релаксиращо де! Heart EyesСега го открих и го смъкнах и много му се кефя
http://www.youtube.com/watch?v=WG5WCLWOs3c&feature=related

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 15:35 от dala

# 673
  • Varna
ФАРАШКОВЦИИИИИЙ Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ФАЙМИЧ Hug
това лЮкарствУ което те оправи само за изгорено ли помага или и за разкрасяване. И аз да кажа като момичетата, че ти се радвам много и ще съм страшно горда със тебе като напраЙш една фирма там. Със златните си ръце ще разнесеш слава за България,. То политиците като не правят нищо, поне такива хора като тебе могат!!! Гушки на Софито Hug
ДАЛЧЕ Hug
Пак мЪ глезункаш много Hug Ама стара жИна, радвам сЪ Hug Радвам се за Мосю РайчУ newsm10 Браво отпадна ти един товар от раменете поне. Много съжалявам за етървичката ти. Много грозно от страна на оня, да я спре от училище. Извинявай, че така грубо казах- оня- но много ме е яд. Давай и кураж, щом е толкова талантлива. Може пък да си направи фирма за тия красоти.  Щом са и отнели училището, поне със тая красота да се занимава. Но тя е много кротка, едва ли ще му скърши думата на оня. Тя може да си е самостоятелна, но оня като види не ми се чини, че ще и разреши ако и тръгне бизнеса, да направи нещо сама. Да и е нещо като запазена марка. Явно момичето талантливо като нашата Файма. Ама виж при Файмича какво е. Ама той и мъжът и е пич!!!
АМАЛЧЕ Hug
Ми кекс бе, обикновен, но правен във тия тенджерки които ги рекламират- но аз не си купих от тях а от друга марка и за 150 лева по евтина със същите параметри. За това си говорим със Ралчето Wink
Кекса става като гъба и красив а не както казва тя със кален цвят, а остава ярко жъъъъълт, както аз обичаааам Joy а и тя Wink

# 674
Здравейте момичета и момче.
ФАЙМА разрешава ли ти съпружието да се разхождаш сама? Аз днес на шега викам на хабибито като дойда там имам да разглеждам доста неща - докато се науча кое къде е да пазарувам.А той вика ааа няма сама да ходиш само с мен  Shocked Викам му ами като си по цял ден на работа, като се върнеш вечерта ли ще пазарим и готвя  Mr. Green И стигнахме до консенсус,че може да пазарувам сама,обаче трябва да излизам подходящо облечена  Joy
ДАЛКА радвам се че се опрявя Раянчо. Мойта щерка още докато и растат постоянните зъби и са с кариеси. Какво е това чудо. А пък тя каквато е страхлива от всякакъв вид доктори. Горката ти етърва - пусти му мъже  #2gunfire Мерси много за сайта за сваляне  Hug Имах проблеми в последно време с този с който аз свалях - после нямаха звук като пуснеш свалената песен.

Момичета имам едно питане - ако хибиби иска да дойде тук какво трябва да направи той и какво аз. Да дойде за няколко дена - като на екскурзия,обаче не с група, а сам. И трябва ли аз нещо да правя. Или ще е по-лесно да дойде с организирана група за екскурзия  newsm78 .
НА всички (да не изброявам поименно) много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт