Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 082
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • по пътеката
ей, белбей4е, да не се спират кра4етата на  тамир4о! много се радвам, аз съм тръгнала на толкова  и съм голям пешеходец!

амал4е, за твоята синеока сладурана-един подарък за 4естит рожден ден на лидия! с много хубави пожелания за приказно детство!

# 76
  • Egypt
Ооо, пак хубави поводи, Честит Рожден Ден на детето с най- сините очи, Амалче, само радости да ти носи!
Честито и на Белбей!
Благодаря на всички за хубавите пожелания за Софчето, трогната съм. А пък за тортата- обикновена бисквитена торта е, с яйчен крем, да, и отгоре настъргах шоколад, ама какви разрези, какви парчета да снимам, изяде се за отрицателно време  Laughing

# 77
Белбейче честити ходещи краченца!!! Обаче сега и на теб ти трябват здрави крака   bouquet
Мерси за идеята. Свърши страхотна работа  Hug

# 78
Файме   bouquet да ти е жива и здрава красивата рожденничка
Тя си е дошла с най-точното име-София  Hug
на гръцки език-Това е думата за мъдрост  bouquet
оттам и корена на самата наука-филоСофия..фило-приятел или -Приятел на Мъдростта

Това,което искам да  и пожелая тя всъщност го има заложено в Себе си
- Да бъде Смела и Креативна,като майка си   bouquet
да бъде Умна и мъдра-като Името си,
да бъде заобиколена от много Приятели в Живота си,както и е заложено
И най-вече...да бъде следвана винаги от  Късмета си   bouquet
Малко подаръче от Сърце

истинко зайче  bouquet-дано да и хареса

Белбейче-леееее и при вас каква хубава новина  bouquet
Прещъпулка си правите вече  bouquet
Айде-по Вода да ви върви и по черевени килими...знае ли се-първите стъпки на един малък Зизу

Може би ми се повтаря подаръка с този на баща му-ама...това подаряват повечето алжета,като им проходят синовете-Национална гордост!-ти разбираш.... Sick

И какво предстои сега?!
-И алжетата биха Кот Д!ивоар и египтяните победиха снощи.Да им е честита заслужената победа  bouquet
Предстои да се срещнат два достойни отбора с добри играчи,за да направт една добра игра-в името на Спорта и Удоволствието от него!
Дано Лидерите са се научили да се уважават Взаимно,а не да правят шоу като на гладиаторска арена Praynig
Поозъбиха се малко снощи алжетата-не очакваха чак с три отгорре да победят египтяните...взе да им проблясва че и те са добър и силен екип  bouquet

# 79
Честит първи  Рожден Ден на малката принцеса Лидия!
Амал,да ви е жива и здрава,да се гордеете с нея и много да ви радва!
Това е за теб!
Белбейче,честити ходещи крачета!Жив и здрав и винаги в правилната посока!
Близначе,   bouquet
бързо оздравяване на двамата чаровници! Hug
Хубав ден на всички!  Wink

# 80

Честит Първи рожден Ден на прекрасната синеока принцеска

Мило детенце честит рожден ден
Пожелавам ти да вземеш
на майка си красивото лице и усмивка  bouquet
На баща си интелекта и предприемчивостта!
И на двете си  Роди - щедростта и мъдростта!
Обичаме те!  bouquet Hug

Амалче-ако човек може да се оприличи с цвете-..то бих ти поднесла букет от сини теменуги

Според древногръцката митология една от дъщерите на Атлас била преследвана от Аполон. Тя не отвръщала на любовта му и помолила всемогъщия Зевс за закрила. За да я спаси от страстните преследвания на слънчевия бог, той я превърнал в уханно цвете, което се открива само по аромата му, и то когато смирено сведеш глава

Цветето е свързано и с любовта на Наполеон към Жозефина. Посрещайки я в Нотр Дам, той й поднесъл букет от сини виолетки, като в центъра му била оформена с бели темнужки буквата "J".

# 81
Белбейче, честито ви прохождане! Да е жив и здрав малкия и нека върви все напред!  Hug
 Много се зарадвах, все едно нашата мома е проходила, че нали са наборчета. Дано скоро и аз почерпя за този прекрасен повод  Praynig .
Момичета и момчета, забелязвате ли само хубави поводи днес /като изключим фритюрника на Никито  Mr. Green / ! Пу пу пу да не ни е уроки. Заредих се с положителна енергия и пожелавам все така да сме  Praynig  Praynig  Praynig
Дала, винаги се възхищавам на постовете ти, а днешните ти пожелания -  newsm74
Незнаех, че Зинедин Зидан е алже  newsm78 . Сега ще прочета повече за него в уикито.

# 82
Честит ПЪРВИ Рожден Ден Лидия!

Бъди здрава, усмихната и все така чаровна!

За теб Амал!

Честити ходещи крачета на Тамир!

Да е много пъргав и винаги пръв във всичко към което се стреми!

За теб Белбейка! /И да кажеш, какво е хванал на прощапулника!/ Hug

# 83
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ЛИДИЯ !
НАЙ-КРАСИВАТА, НАЙ-УМНАТА МОМА ДА СТАНЕ !
БОГ ДА Я БЛАГОСЛОВИ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ !

...
Влизам да ви почерпя че си имам ходещо човече  Simple Smile. От два дни ходим сами не на 100% устойчив но си прави дължини от единят диван до другият сам  Grinning

А такааааа на дядо сладурчето то. Няма да се излагаме я. Давай напред смело и скоро време мама да се похвали, че вече тичаш. Абееее ей такива едни моменти направо ти иде да литнеш.

# 84
Честито на малките и на майките ! Нека са здрави, щастливи и винаги да виждат усмихнати хора в живота си !

# 85
4естит рожден ден, на лидия мн здраве и радостно детство.4естити кра4ета на тамир

# 86
Добро утро. Едно капучино, ама не от на Делта.  Wink

Много благодарности на всички. Много мили пожелания. Аз пък пожелавам всеки, който мечтае  дълбоко в сърцето си, скоро да гушка сладко бебче.  Hug Hug Ако за това е нужно да срещне голямата любов - нека!!!  Hug Който вече я е срещнал да получи този дар като нейно естествено продължение.  Hug

Весел ден на всички от мен.   bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 12:03 от amal

# 87
Мерси момичета и вие момци   bouquet
Сега да ми е яко г**о, по цял ден ходим и търсим баба му из апартамента Tired.
задължително ще кажа какво е ппнал разбоиника  Party
Тес, нищо че момата е кака ама я дай снимки може да си я харесаме за снаха  Crazy знае ли се Peace.
за сега съм кратка надявам се да успея да се включа отново   bouquet

# 88
Белбейче, аз какво съм смятала незнам  Embarassed , ама момъка е баткото. Пращам ти на ЛС сайта на мУмата да я видите и да видим ще се сватосваме ли  Laughing хихих
А колко зъбчета имате вече? Нашата долу има 3, а отгоре само 1  tooth . Много е смешна като се озъби  Mr. Green
Ники, кога ще е следващия мач на Египет? Май с Алжир пак ще играят  newsm78 . Ще има пак едни ..... ако е вярно това де
Амал, ама тази кукла от Рали точно на твойта сладкишка прилича  Shocked

# 89
ТЕС утре вечер е мача Египет- Алжир

Общи условия

Активация на акаунт