Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 086
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮю, де сте бееееей Hug
НИКИ-
абе ти си голям фен на футбол. Футбол да не виждам, че тате ми ме е повлякъл по игрищата от 2 гидишна и половина #Cussing out

# 91
Делта фен на футбола не съм ама заради хабибито, че той голям запалянко. Таман сега свърши мача Египет-Алжир 4:0 И той много щастлив  Simple Smile Аз по прнцип и бг като играе не гледам.

# 92
Делта фен на футбола не съм ама заради хабибито, че той голям запалянко. Таман сега свърши мача Египет-Алжир 4:0 И той много щастлив  Simple Smile Аз по прнцип и бг като играе не гледам.
"щастието на едни е нещастие за други" - у нас е траур... бяхме за фениските, ама фараоните скапаха работата... остава ни само да се радваме за вас.

# 93
  • София
Тия магребци гледат мача между Египет и Алжир значи и ни се чуят ни се видят.

# 94
Добро утро мили  магребинки и дядо магребинец!
Слагам едно кафенце за разбуждане, докато Делта се появи.

Искам да честитя на всички рожденници със закъснение Рождения Ден и да им пожелая много, много усмивки и здраве! Simple Smile   bouquet

Всички ли го гледахте тоя мач вчера? Мойто хабиби беше за Алжир ама те нали паднаха и сега като играят Египет и Гана е за Египет.... Аз иначе от такива работи не се интересувам много много... Simple Smile

Следобяд имам изпит по социално право, момичета. Моля ви се стиснете по едно палче  Praynig. Много се надявам да го взема с хубава оценка! Оххх....един път да мине и да се поуспокоя. Иначе другия петък имам и устен изпит, ама за сега зора ми е този днес.

Хайде до после и лек ден на всички. Как е при вас времето? Тука е един студ...един сняг и замръзнали улици...дето за 5 години за първи път виждам.

Много  Hug

# 95
Добро утро магребки и магребковци !!!
Ясин мерси за съпричастността на щастието на египтяните  Simple Smile
Мина успех днеска  Praynig Да кажеш как е минал изпита.
На всички много  Hug

# 96
  • Varna
МИНЧЕ Hug
Много, много късмет днеска на изпита Душата newsm10
Хайде за късмет миличка
НИКИ Hug
Бе той и мъжо ми голям запалянко, ама дори и заради него не се нареждам да гледам футбол. Послесно гледах 1994. Ти много всеотдайна. Той хабибито дано го оценява. Футбол да не виждам.
Хайде Дружина отивам да готвя ей тУвЪ smile3503

# 97
  • София
...
Хайде Дружина отивам да готвя ей тУвЪ ...

И тувЪ е ?

# 98
  • по пътеката
привет! жалко за алжир! моят  мъж много се ядоса! явно е имало съмнения за  пристрастност по от4итане на дузпите, поне според него!ама пък и ние сме си за алжир, няма как!
делти ,дай нишан какво е! аз днес се напъвам да не готвя, но дано се озаптя, 4е ме сърбят все ръцете!
ние сме днес последно на даскало ,после  здравей уикенд и това е разкошното ни време с линда! тя даже си брои дните! едва я дигам мрънкаща в 7, ама няма как два дни ,по-добре от обратната смяна, дето са другите  класове! Thinkingи се налага да у4а с нея пове4е! много е трърдоглава и прави бели от едрите- та нервите  ми са ве4е като прокъсани тел4ета!

# 99
Оценява го Делте как да не  Simple Smile Hug Вика ти си weshek helo за египетския отбор - демек нещо като талисман- като гледаш и бием  Joy Ама как иначе да каже, че  #2gunfire  Laughing Laughing Ама да не си мисли че все ще гледам тцъ.

# 100
Оценява го Делте как да не  Simple Smile Hug Вика ти си weshek helo за египетския отбор - демек нещо като талисман- като гледаш и бием  Joy Ама как иначе да каже, че  #2gunfire  Laughing Laughing Ама да не си мисли че все ще гледам тцъ.
буквално значи "лицето ти е хубаво/добор" - тоест човек, чието присъствие носи късмет !

# 101
  • Varna
ДЕДЕ, МАРСЕЛИНКОВА Hug
Това там във глинения гювеч е запеканка от картофки, морковчета, броколи, пуешка шунка. Заливам го със една сметанка, към която съм добавила прясно мляко на очО, от подправката която е като Вегетата ама си е българска, настърган кашкавал, малалко зехтинче, и краве масло пак на око но не много- може да си сложите колкото вие си харесате и обичате. Хем много вкусно, хем много красиво- същото което го виждате на картинката. Картофчетата и морковчетата за малко ги сварявам. Много бързо става. Да ви е сладко.
НИКОТО Hug
Ти си кадем за масритата явнУ newsm10
Хайде по едно усмихнатУ Капучинце сИгЪ smile3503

# 102
В края на деня едно Салуют и от мен
Национална драма и трагедия-днес сме с ледни лица и прижълтели физиономии-Благодарение на снощния мач Mr. Green
Личното ми мнение е,че толкова показателен мач за пръв път виждам
Показателен относто темперамента,характера,поведението на алжирците.....
Лесто се газирват,бързо ферментирават и кипват.... като прясно мляко на котлон
Рефера сто на сто е живял сред алжирска общонст ,защото много в целта ги удари точно!
Един червен картон....и като бик на корида стават-Видяхте!Нагледно!
За пръв път виждам такъв мач-с толкова  изгонени играчи,червени картони ...
То си  заприлича на  селска среща в неделен следобед
Ами характера им е такъв-лесно се провокирват,оттам насетне е лесно и да се децентрализират,да се дезорганизират
Всеки един от тях забравя ,че се играе в екип-че Смисъла е такъв....почват да се самоизявяват и като резултат-търчат кат мухи без глави .
честита заслужена победа на египетския тим,който запази спортсменско поведение и организирана игра до края и си спечели четири майсторски гола,докато алжирския тим се вайкаше ,охкаше и агресираше рефера Sick #2gunfire

# 103
В края на деня едно Салуют и от мен
Национална драма и трагедия-днес сме с ледни лица и прижълтели физиономии-Благодарение на снощния мач Mr. Green
Личното ми мнение е,че толкова показателен мач за пръв път виждам
Показателен относто темперамента,характера,поведението на алжирците.....
Лесто се газирват,бързо ферментирават и кипват.... като прясно мляко на котлон
Рефера сто на сто е живял сред алжирска общонст ,защото много в целта ги удари точно!
Един червен картон....и като бик на корида стават-Видяхте!Нагледно!
За пръв път виждам такъв мач-с толкова  изгонени играчи,червени картони ...
То си  заприлича на  селска среща в неделен следобед
Ами характера им е такъв-лесно се провокирват,оттам насетне е лесно и да се децентрализират,да се дезорганизират
Всеки един от тях забравя ,че се играе в екип-че Смисъла е такъв....почват да се самоизявяват и като резултат-търчат кат мухи без глави .
честита заслужена победа на египетския тим,който запази спортсменско поведение и организирана игра до края и си спечели четири майсторски гола,докато алжирския тим се вайкаше ,охкаше и агресираше рефера Sick #2gunfire

де деее, не така... не ми слагай сол в раната... знаеш ли колко ми е мъчно за фениксите... още не мога да преживея, че онези мумифицирани фараони така ги разбиха... единственото, което ме кара да се усмихвам е, че никито и фаима сигурно се радват (или поне половинките им).... ама това не ми пречи да се надявам таййййййййничко Гана да разбие Египет

# 104
Не така де Ясин с рогата напред  Hug ще се молим Алжир да стане 3-ти  Praynig Шегувам се не се сърди  Peace Не искаме да си тъжен. Simple Smile А защо им викаш феникси на алжир? 

Общи условия

Активация на акаунт