Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 290
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
нали знаеш, че футболните отбори (особено африканските) си имат прякори, като Египет - фараоните, Алжир - фениксите, ЮАР - Бафана, Бафана ! (момчетата, момчетата!). та затова... ама аз не съм тръгнал с рогата просто си бях за Алжир. нали знаеш един, печели друг губи и така се върти животът.

# 106
нали знаеш, че футболните отбори (особено африканските) си имат прякори, като Египет - фараоните, Алжир - фениксите, ЮАР - Бафана, Бафана ! (момчетата, момчетата!). та затова... ама аз не съм тръгнал с рогата просто си бях за Алжир. нали знаеш един, печели друг губи и така се върти животът.

така е
АМА ДА ЗАГУБИ С БОРБА,а не с тропане на крака и нерви,като разстроено дете пред майка си
И да е бил пристрастен рефера-може!ама...не бива Професионални спортисти-претендиращи за Световното,да Позволят вообще и малък полъх за даване на Черевни картони
Това е майсторска игра-спортно поведение
Останалото е махленска училищна среща
Мен ме е Яд!Защото имат капацитет.....ама не са се научили да го използват
в същото време се чувствам удовлетворена за победата на Египет-така беше осмиван и обиждан отбора,че....
да  ви припомня Великата песен
 http://www.youtube.com/watch?v=pxxDrgvtkEo&feature=related
Е .... не бива с ирония..че Колелото се върти

# 107
Ясин не го казах с рогата напред с цел да те обидя- просто се пошегувах  Peace  Hug. Мислех си че има някаква история това с фениксите затова попитах.
Дала без да разбирам какво пеят се смях ама ако можеш и да кажеш какво пей в песента ще ми бъде интересно  Hug

# 108
никито, че аз не съм е обидил.
Дала - ти кога си виждала футболът да е бил сцена за проява на висока култура и възпитание  Laughing
както виждаш, аз съм спокоен фен. винаги ще симпатизирам на Алжир и то не заради футбола, а заради други фактори. иначе нали знаеш как беше, когато Ирак би саудитците - едни ни се радваха, други се спукаха от яд и злобееха много грозно, а за нас тази победа беше много повече заради обединението на народа, а не заради ритнитопковщината като цяло. аз не си падам нито по махленската част на футбола, нито по ироничните песнички. харесвам хубавите песни повдигащи спортния дух, макар като цяло да не съм голям футболен фен. Peace

# 109
  • Egypt
Снощи само да кажа един от коментарите в директното предаване в сайта на евроспорт беше, че египтяните се държали така, все едно са на обикновена тренировка Laughing Пак беше голяма радост, големи празненства. Аз се подхилквах и виках, че това е баскетболен резултат, а съпружието ми каза, да не злорадствам, защото победа срещу толкова играчи не е баш победа.

# 110
  • Varna
ФАРАШКОВЦИ Hug
Пак спите беее, пааааааак. Какво ви стана newsm78
Хайде на закуска
Или следите футболни срещи до посред нощите и не ви се става рано newsm78 Големи  футболисти станахте беййй Laughing

# 111
  • Варна
В края на деня едно Салуют и от мен
Национална драма и трагедия-днес сме с ледни лица и прижълтели физиономии-Благодарение на снощния мач Mr. Green
Личното ми мнение е,че толкова показателен мач за пръв път виждам
Показателен относто темперамента,характера,поведението на алжирците.....
Лесто се газирват,бързо ферментирават и кипват.... като прясно мляко на котлон
Рефера сто на сто е живял сред алжирска общонст ,защото много в целта ги удари точно!
Един червен картон....и като бик на корида стават-Видяхте!Нагледно!
За пръв път виждам такъв мач-с толкова  изгонени играчи,червени картони ...
То си  заприлича на  селска среща в неделен следобед
Ами характера им е такъв-лесно се провокирват,оттам насетне е лесно и да се децентрализират,да се дезорганизират
Всеки един от тях забравя ,че се играе в екип-че Смисъла е такъв....почват да се самоизявяват и като резултат-търчат кат мухи без глави .
честита заслужена победа на египетския тим,който запази спортсменско поведение и организирана игра до края и си спечели четири майсторски гола,докато алжирския тим се вайкаше ,охкаше и агресираше рефера Sick #2gunfire

де деее, не така... не ми слагай сол в раната... знаеш ли колко ми е мъчно за фениксите... още не мога да преживея, че онези мумифицирани фараони така ги разбиха... единственото, което ме кара да се усмихвам е, че никито и фаима сигурно се радват (или поне половинките им).... ама това не ми пречи да се надявам таййййййййничко Гана да разбие Египет

Хай хай и аз се радвам че Египет спечели  Heart Eyes това беше мач реванш (който чакаха дълго) за загубата им срещу Алжир  в квалификациите за световното, лично мое мнение е че те трябваше да се класират защото имат силен отбор и играят като едно , но пък и аз съм пристрастна  Mr. Green ..........египтяните са  удовлетворени и казват че дори и да не станат шампиони на Африка за енти път , тази победа е излекувала кървящата рана .......и нещо интересно от снощи....както си говорихме с мъжо по скайп му се включи алжирец, който благослови всички египтяни , либров беше достатъчно разумен да не му влиза в тон (все пак тази реакция е продиктувана от събитието) и репликира спокойно ,след което въпросният господин му се извини че го е нагрубил  Peace

# 112
никога не съм разбирал злобеенето при спорта, че и псувните след това. аз съм от типа, който във футбола обича най-много пуканките пред телевизора.

# 113
Добро утро магребки и магребковци!!!
Искам да почерпя по повод на това, че днес приавям още една година къд досегашните

http://snimki.info/data/thumbnails/1586/thumb_113-6.jpg
http://snimki.info/data/media/1586/wallpaper_222-6.jpg
Лек ден на всички

# 114
  • София
Ники па оправна булка си бе. В две теми две черпения и то хубави неща.
Хайде и тук ЧРД, па така след около 25-30 години може и в некоя дискотека да се съберем па да си поиграем както ние си знаем.

Мечтата ми е да има дискотека с народни (не поп фолк и чалга) песни и танци.

# 115
никога не съм разбирал злобеенето при спорта, че и псувните след това. аз съм от типа, който във футбола обича най-много пуканките пред телевизора.

Ей това е приказка Simple Smile. От една партия сме с теб bowuu

Ники, и тук да ти честитя - ЧРД  bouquet! Пожелавам ти здраве, щастие и любов!

# 116
  • In a surreal moment!
Привет !
Ники - да си жива и здрава !   bouquet

Нещо интересно от местен вестник

Египтолог и скулптор са новите почетни доктори на университета

ПРОФ. Д-Р ЗАХИ ХАУАС И ПРОФ. ВАСИЛ СИМИТЧИЕВ СА ДВАМАТА НОВИ ПОЧЕТНИ ДОКТОРИ НА ВТУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”. Техните кандидатури са били гласувани на последния Академически съвет на вуза с пълно единодушие.
Проф. Захи Хауас е един от най-известните египетски археолози. Той получава това признание за приноса си в египтологията и археологията и опазването на световното историческо наследство. Популярният археолог, който е известен с документалните си филми по ББС, Нешънъл джеографик, Хистори, има поредица от световни награди. Великотърновският университет обаче е първият вуз в България, който го прави свой почетен доктор.
В момента професорът е генерален секретар на Върховния съвет за опазване на паметниците на културата, участвал е в откриването на 15 музея, разкопавал е в Гиза, Сахара и Долината на царете.
С проф. Захи Хауас ВТУ ще работи по мащабен проект в областта на археологията. Ученият не е чужд на България, защото добре познава античността ни, което е и един от мотивите той да бъде предложен за почетната титла. Кандидатурата му е издигната от Историческия факултет.

За тези , които не се сещат кой е египет. проф. слагам негова снимка - известно лице от екрана на тв.

# 117
  • Varna
Мила НИКИ, да си жива и здрава и във най-възможно близко време да посетиш онова твое бленувано място newsm10

Еййй, тоя Д-р Заки Хауас ми е голяма слабост. И винаги ме кара да се усмихвам когато го гледам по някое предаване за Древен Египет. СтраОтна усмивка има Grinning

# 118
Благодаря ви много на всички за прекрасните пожелания!!!
Дядо Хаджи много обичам да си тропвам хорце  newsm68 newsm68 Е може и така да се получава   261uu ама важното е желанието.
Делта  Hug надявам се за мястото да стане тази година да го посетя.
Асатра Мигче и всички други  Hug

# 119
  • по пътеката
ники, 4естита  ти годинка! само най-приятни преживявания!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
миг4е, радвам се,4е си си оправила нещата по скайп,а  предполагам и другите  потърпевши опции!   bouquet
ние бяхме малко навън, но нещо се  уморихме на  3 км и се прибрахме! нищо интересно няма, у4ене  ,у дома да се спретне, 4ета и аз роман4ета като невидяла!времето е едно духовито и сутрин слънце и вятър, после  дъждовни стихии!но не е така студено поне! Peace

Общи условия

Активация на акаунт